andzia69 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 nam znowu obrodziło w szczeniaki...ech:( od wczoraj tylko 7:( Ginn - jak Calinek? Quote
Ginn Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 [quote name='andzia69']nam znowu obrodziło w szczeniaki...ech:( od wczoraj tylko 7:( Ginn - jak Calinek?[/QUOTE] Bez zmian, tzn. bardzo słodki i miły ale gdy jestem przy kojcu to do niego nie wchodzi, do domu też już nie wchodzi. Quote
Ginn Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 W związku z dyskusją nt. przebywania u mnie psa "Z PARWAO" Mail weta za Starchowic "Witam Niema potrzeby podawania w tej chwili surowicy.Należy go teraz zaszczepić a potem po miesiącu wykastrować.Nie mniej jednak można już teraz wprowadzić go do domu gdzie są inne zwierzaki. Pozdrawiam Augustyn Blicharz Quote
Zuzka2 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Jakby się uzbierała jakaś zwierzyna na Warszawę,to jadą 2osoby (do których mam już nr tel.): -28.12.autem [B]Radom-Warszawa[/B]-koszt całkowity 50zł. -30.12.pociągiem [B]Kielce-Warszawa[/B]. Quote
Agula99 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Zaglądam jak zwykle do mamci i malutkich, pozdrawiam i mizianka dla całej gromadki. Quote
Ginn Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='Agula99']Zaglądam jak zwykle do mamci i malutkich, pozdrawiam i mizianka dla całej gromadki.[/QUOTE] Dzięki za pamięć bo coś cicho się zrobiło wokół maluchów. Quote
Zuzka2 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Jutro za zwrot kosztów jedzie [B]Romi [/B]z Warszawy do Krakowa,czyli przez Radom,Chęciny z pominięciem Kielc,ale gdzieś się można przyłączyć.Wyjazd z Warszawy ok.13-14. Quote
Ancyk Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Stello wysłałam Ci maila z adresem od potencjalnej zainteresowanej szczeniaczkami. Jak tam małe? bardzo rozbiegają się po kojcu? i jak Tajga? Mają karme jeszcze? Quote
Agula99 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Oby malutkie szybko znalazły domek :) Quote
Ginn Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Zuzka2']Jutro za zwrot kosztów jedzie [B]Romi [/B]z Warszawy do Krakowa,czyli przez Radom,Chęciny z pominięciem Kielc,ale gdzieś się można przyłączyć.Wyjazd z Warszawy ok.13-14.[/QUOTE] Dzięki ale musiałabym jechać po ciemku - niestety moje oczy nie pozwalają. Quote
Zuzka2 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Ginn']Dzięki ale musiałabym jechać po ciemku - niestety moje oczy nie pozwalają.[/QUOTE] Romi wyjeżdża jednak z Wa-wy o 13,więc w Radomiu będzie ok.14-nie będzie ciemno;-)Myślę Ginn,że od Ciebie bliżej do Radomia niż Chęcin. Quote
Ginn Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Ancyk']Stello wysłałam Ci maila z adresem od potencjalnej zainteresowanej szczeniaczkami. Jak tam małe? bardzo rozbiegają się po kojcu? i jak Tajga? Mają karme jeszcze?[/QUOTE] Okropne wrzaskulce i urwisy. Zwłaszcza jeden, łaciaty - bez przerwy wydłubuję go spod kojca. Nie mogę sprzątać bo dosłownie rzucają się mi pod nogi. Matka odstawia karmienie i Tajga bardzo ładnie przytyła. Maluchy są jak baryły bardzo im suche smakuje. Karmy mam jeszcze na jakiś tydzień. Na maila odpowiedziałam. Quote
Ginn Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Zuzka2']Romi wyjeżdża jednak z Wa-wy o 13,więc w Radomiu będzie ok.14-nie będzie ciemno;-)Myślę Ginn,że od Ciebie bliżej do Radomia niż Chęcin.tel.do Romiego: 609 663 871.[/QUOTE] Rozmawiałam z Romi - nie ma już miejsc. Quote
Ginn Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Sorry, Romi oddzwonił, że może jednak weźmie szczyle. Teraz próbuję się dodzwonić do zainteresowanych w Krakowie czy dojadą - ale telefony nie odpowiadają. Quote
Zuzka2 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Ginn']Sorry, Romi oddzwonił, że może jednak weźmie szczyle. Teraz próbuję się dodzwonić do zainteresowanych w Krakowie czy dojadą - ale telefony nie odpowiadają.[/QUOTE] No to świetnie!:multi: P.S.Jednak do Chęcin od Ciebie Ginn bliżej niż do Radomia;-) A gdyby ktoś z Warszawy był chętny na zwierzaki,to z Radomia jedzie transport 28grudnia-mam tel.do dziewczyny.Całkowity koszt transportu-50zł,więc im więcej zwierzaków,tym lepiej,bo koszty się podzielą;-) W razie potrzeby pisz Ginn na pw-trzeba towarzystwo eksmitować;) Quote
Ginn Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Zuzka2']No to świetnie!:multi: P.S.Jednak do Chęcin od Ciebie Ginn bliżej niż do Radomia;-) A gdyby ktoś z Warszawy był chętny na zwierzaki,to z Radomia jedzie transport 28grudnia-mam tel.do dziewczyny.Całkowity koszt transportu-50zł,więc im więcej zwierzaków,tym lepiej,bo koszty się podzielą;-) W razie potrzeby pisz Ginn na pw-trzeba towarzystwo eksmitować;)[/QUOTE] Dogadałam się z Romi - spotkamy się na trasie E-7 w Suchedniowie - jadę tylko 16 km od siebie. Bardzo sympatyczny człowiek. Tylko nie wiem jeszcze, czy pojedzie 1 szczylek, czy dwa. Bardzo Ci Zuzka2 dziękuję - jesteś niezastąpiona. Quote
Zuzka2 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Cieszę się:-)Trzeba wysyłać gady w świat jak najszybciej jeśli tylko są chętni;-) Oby Państwo od drugiego szczeniaka się odezwali;-) Quote
Ancyk Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 [quote name='Ginn']Okropne wrzaskulce i urwisy. Zwłaszcza jeden, łaciaty - bez przerwy wydłubuję go spod kojca. Nie mogę sprzątać bo dosłownie rzucają się mi pod nogi. Matka odstawia karmienie i Tajga bardzo ładnie przytyła. Maluchy są jak baryły bardzo im suche smakuje. Karmy mam jeszcze na jakiś tydzień. Na maila odpowiedziałam.[/QUOTE] To zamówie karmę w przyszłym tygodniu. Może ktoś ma ochotę sie dołożyć do karmy? :) Quote
Ginn Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 No to pierwsze koty (a w zasadzie psy) za płoty. Pierwszy mały szczęściarz jest już w nowym domku. Pańcia już zakochana a maluszek śpi po przeżyciach podobno w najlepsze. Jest w własnym domu z ogrodem w Niepołomicach pod Krakowem. Dzięki Zuzka - bo to dzięki Tobie. Niestety potwierdziły się moje przypuszczenia co do drugiego adresu - baba ma coś z głową nie tak. Zgłaszam ją do "Czarnych Kwiatków". Quote
Ginn Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Potrzebny transport do Sandomierza - jest chętna na szczylka. Quote
Zuzka2 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 To tylko 70km...Nie przyjedzie? Może napisz Ginn do Soemy-ona chyba stamtąd jest,może kogoś poleci,a ja wpiszę na wątku transportowym. Quote
andzia69 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='Ginn'] Niestety potwierdziły się moje przypuszczenia co do drugiego adresu - baba ma coś z głową nie tak. Zgłaszam ją do "Czarnych Kwiatków".[/QUOTE] a mogłabyś rozwinąć ku przestrodze? bo jednak z ok. krakowa sporo ludzi dzwoni... Quote
kaja69 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Zdrowych,spokojnych Świat:) [URL=http://smajliki.ru/smilie-800861223.html][IMG]http://s11.rimg.info/b46a3dd1911cd9a73151867d176a2b83.gif[/IMG][/URL] Quote
Ginn Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [quote name='andzia69']a mogłabyś rozwinąć ku przestrodze? bo jednak z ok. krakowa sporo ludzi dzwoni...[/QUOTE] Pani Beata G, ze Skawiny k.Krakowa tel: 531....43 wydzwaniała prawie codziennie. Chciała koniecznie, szybko jakąś sunię (ja miałam wybrać). Gdy poinformowałam ja, że jest transport i czy przyjedzie po szczeniaka do Nowej Huty, najpierw powiedziała, że tak a potem wyłączyła telefon. Quote
Recommended Posts