Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 721
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Zuzka2']Dziś kolejny mail o Puszka-tym razem z Mazur:evil_lol:Nie odpisywałam,bo jest wystarczająco dużo chętnych bliżej:-)[/QUOTE]
Myślę, że Puszka można sobie już darować. Jestem umówiona na niedzielę P.Justyną. Mam nadzieję, że dokonałam dobrego wyboru.
Tak jak myślałam są duże problemy z wizytami. Pisałam na pw do Jagienki i do Jola+Rani - niestety dopiero ew. po świętach. Wiadomo szaleństwo przed świętami.
Jeśli chodzi o szczylki - to po dwóch telefonach - cisza.

Posted

Ludzie się nie palą o szczylki,bo napisane,że odbiór za 2tyg.,więc nie chcą się blokować-liczą pewnie,że wcześniej trafi się jakiś szczeniak na już do odbioru.

Wizytę zawsze można zrobić poadopcyjną;-)Z resztą te wizyty nie zawsze są miarodajne-80% zwrotów kotów z adopcji jakie mieliśmy to było ze sprawdzonych domków,nie ma reguły,że dom sprawdzony daje gwarancję;-)

Posted

[quote name='ma_ga']Jak tam kluseczki i ich mamusia?
Mizianki dla wszystkich :)[/QUOTE]
Noooo, zaczynają się kłopoty bo maluchy wyłażą przez kraty kojca na zewnątrz. Na szczęście Calinek jest groźny tylko dla kotów.
Tajga też robi się mała lafi..nda,bo zostawia małe na całe godziny. Mądrala umie sama wyjść z zamkniętego kojca.
Z telefonami cisza.

Posted

[quote name='ma_ga']A kto to Calinek?[/QUOTE]
Wejdź na wątek Tary amstafki. Tam są zdjęcia bernardyna - to pies ze schroniska w Kielcach ale już jutro chyba jedzie do DS.

Posted

[quote name='Zuzka2']Ludzie do mnie mailują o Puszka,więc wysyłam te szczeniaki.
A Puszek w końcu dziś wyjechał?[/QUOTE]
Puszek wczoraj wieczorem wyjechał do Lusiny k/Krakowa. Młodzi ludzie bardzo sympatyczni. Zadzwonili, że szczęśliwie dojechali a puszek spał całą drogę i włąśnie zabrał się za gryzienie miśka, którego dostał.

Posted

Mam zarezerwowane dwa szczyle na Kraków - piesek i sunia. Bardzo potrzebny transport na Kraków. Do Nadji już pisałam - nie wie kiedy będzie jechała.

Posted

[quote name='Ginn']Mam zarezerwowane dwa szczyle na Kraków - piesek i sunia. Bardzo potrzebny transport na Kraków. Do Nadji już pisałam - nie wie kiedy będzie jechała.[/QUOTE]
A w razie jak coś się znajdzie dasz radę Ginn je podrzucić do Kielc?Czy szukać z Celin do Krakowa?

Posted

[quote name='Zuzka2']A w razie jak coś się znajdzie dasz radę Ginn je podrzucić do
Kielc?Czy szukać z Celin do Krakowa?[/QUOTE]
Dam radę do Kielc tylko w dzień. Ja mam początki tzw. kurzej ślepoty tzn., że źle widzę o zmroku. W chodzeniu to nie przeszkadza ale w prowadzeniu samochodu tak.

Posted

[quote name='Zuzka2']Ginn,które psiaki zaklepane na Kraków?:-)
Dorabiam im Wa-wę i zaraz świętokrzyskie.[/QUOTE]
Maluch nr 4 został zarezerwowany i jakaś suczka - pani powiedziała, że mam sama wybrać. Ogłaszajmy wszystkie sunie.
Czy Ty dawałąś ogłoszenie na Gumtree - przyszło na maila pouczenie dlaczego wykreslono. Daj na pw swego maila to Ci prześlę.

Posted

[quote name='Ginn']Maluch nr 4 został zarezerwowany i jakaś suczka - pani powiedziała, że mam sama wybrać. Ogłaszajmy wszystkie sunie.
Czy Ty dawałąś ogłoszenie na Gumtree - przyszło na maila pouczenie dlaczego wykreslono. Daj na pw swego maila to Ci prześlę.[/QUOTE]
Ja zawsze robię gumtree Kraków,ale na swój e-mail.
Ogłaszam szczeniaki na 2osobne ogłoszenia-suczki i pieski,bo na gumtree nie zmieści się więcej niż 4fotki na 1ogłoszenie.

Posted

[quote name='Ancyk']Czyli jeszcze 7 szczyli. Na gumtree Kraków chyba ja robilam.[/QUOTE]
Daj mi swojego maila to przekażę wiadomość w spr. ogłoszeń - szkoda byłoby je stracić.