Zuzka2 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Beata.Ale mailowała też inna spoko osoba,ale nie wiem jak się nazywa. Quote
Zuzka2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Dziś kolejny mail o Puszka-tym razem z Mazur:evil_lol:Nie odpisywałam,bo jest wystarczająco dużo chętnych bliżej:-) Quote
Ginn Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 [quote name='Zuzka2']Dziś kolejny mail o Puszka-tym razem z Mazur:evil_lol:Nie odpisywałam,bo jest wystarczająco dużo chętnych bliżej:-)[/QUOTE] Myślę, że Puszka można sobie już darować. Jestem umówiona na niedzielę P.Justyną. Mam nadzieję, że dokonałam dobrego wyboru. Tak jak myślałam są duże problemy z wizytami. Pisałam na pw do Jagienki i do Jola+Rani - niestety dopiero ew. po świętach. Wiadomo szaleństwo przed świętami. Jeśli chodzi o szczylki - to po dwóch telefonach - cisza. Quote
Zuzka2 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ludzie się nie palą o szczylki,bo napisane,że odbiór za 2tyg.,więc nie chcą się blokować-liczą pewnie,że wcześniej trafi się jakiś szczeniak na już do odbioru. Wizytę zawsze można zrobić poadopcyjną;-)Z resztą te wizyty nie zawsze są miarodajne-80% zwrotów kotów z adopcji jakie mieliśmy to było ze sprawdzonych domków,nie ma reguły,że dom sprawdzony daje gwarancję;-) Quote
ma_ga Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Jak tam kluseczki i ich mamusia? Mizianki dla wszystkich :) Quote
Ginn Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='ma_ga']Jak tam kluseczki i ich mamusia? Mizianki dla wszystkich :)[/QUOTE] Noooo, zaczynają się kłopoty bo maluchy wyłażą przez kraty kojca na zewnątrz. Na szczęście Calinek jest groźny tylko dla kotów. Tajga też robi się mała lafi..nda,bo zostawia małe na całe godziny. Mądrala umie sama wyjść z zamkniętego kojca. Z telefonami cisza. Quote
Ginn Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='ma_ga']A kto to Calinek?[/QUOTE] Wejdź na wątek Tary amstafki. Tam są zdjęcia bernardyna - to pies ze schroniska w Kielcach ale już jutro chyba jedzie do DS. Quote
Ginn Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Agula99']Pozdrawiam mamcię i maluszki!!!! :)[/QUOTE] Dzięki w ich imieniu. Quote
Ancyk Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Moze moglby ktos zrobic kluskom allegro? Quote
Zuzka2 Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ludzie do mnie mailują o Puszka,więc wysyłam te szczeniaki. A Puszek w końcu dziś wyjechał? Quote
Ginn Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Zuzka2']Ludzie do mnie mailują o Puszka,więc wysyłam te szczeniaki. A Puszek w końcu dziś wyjechał?[/QUOTE] Puszek wczoraj wieczorem wyjechał do Lusiny k/Krakowa. Młodzi ludzie bardzo sympatyczni. Zadzwonili, że szczęśliwie dojechali a puszek spał całą drogę i włąśnie zabrał się za gryzienie miśka, którego dostał. Quote
Ginn Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Mam zarezerwowane dwa szczyle na Kraków - piesek i sunia. Bardzo potrzebny transport na Kraków. Do Nadji już pisałam - nie wie kiedy będzie jechała. Quote
Zuzka2 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Ginn']Mam zarezerwowane dwa szczyle na Kraków - piesek i sunia. Bardzo potrzebny transport na Kraków. Do Nadji już pisałam - nie wie kiedy będzie jechała.[/QUOTE] A w razie jak coś się znajdzie dasz radę Ginn je podrzucić do Kielc?Czy szukać z Celin do Krakowa? Quote
Ginn Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Zuzka2']A w razie jak coś się znajdzie dasz radę Ginn je podrzucić do Kielc?Czy szukać z Celin do Krakowa?[/QUOTE] Dam radę do Kielc tylko w dzień. Ja mam początki tzw. kurzej ślepoty tzn., że źle widzę o zmroku. W chodzeniu to nie przeszkadza ale w prowadzeniu samochodu tak. Quote
Agula99 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Jak zwykle trzymam kciuki za Wasze akcje, bo tylko niestety tyle mogę :) Quote
Zuzka2 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ginn,które psiaki zaklepane na Kraków?:-) Dorabiam im Wa-wę i zaraz świętokrzyskie. Quote
Ginn Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Zuzka2']Ginn,które psiaki zaklepane na Kraków?:-) Dorabiam im Wa-wę i zaraz świętokrzyskie.[/QUOTE] Maluch nr 4 został zarezerwowany i jakaś suczka - pani powiedziała, że mam sama wybrać. Ogłaszajmy wszystkie sunie. Czy Ty dawałąś ogłoszenie na Gumtree - przyszło na maila pouczenie dlaczego wykreslono. Daj na pw swego maila to Ci prześlę. Quote
Ancyk Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Czyli jeszcze 7 szczyli. Na gumtree Kraków chyba ja robilam. Quote
Zuzka2 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Ginn']Maluch nr 4 został zarezerwowany i jakaś suczka - pani powiedziała, że mam sama wybrać. Ogłaszajmy wszystkie sunie. Czy Ty dawałąś ogłoszenie na Gumtree - przyszło na maila pouczenie dlaczego wykreslono. Daj na pw swego maila to Ci prześlę.[/QUOTE] Ja zawsze robię gumtree Kraków,ale na swój e-mail. Ogłaszam szczeniaki na 2osobne ogłoszenia-suczki i pieski,bo na gumtree nie zmieści się więcej niż 4fotki na 1ogłoszenie. Quote
Ginn Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Ancyk']Czyli jeszcze 7 szczyli. Na gumtree Kraków chyba ja robilam.[/QUOTE] Daj mi swojego maila to przekażę wiadomość w spr. ogłoszeń - szkoda byłoby je stracić. Quote
Ancyk Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 [EMAIL="[email protected]"][U]Chyba nie zaznaczyłam daty określającej wiek psiaków. Zaraz spróbuje zrobić im nowe gumtree tym razem na siebie. Najwyzej bedę odsyłać zainteresowanych do Ciebie Stello, ok?[/U] [/EMAIL] Quote
Ginn Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 [quote name='Ancyk'][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Dzięki, juz wysłałam. Quote
Recommended Posts