lejla Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Wybaczcie , z dobrej woli odpowiedziałam na pytania. Nie jest Waszą sprawą to czy Kuba oddał psa i dlaczego go oddał , tak samo to ze pies obecnie zmienił właściciela ( docelowo).Są rózne sytuacje w życiu. Również nie musicie wiedziec jakie pies ma wady bo kim dla mnie jesteście zeby mnie atakować? no właśnie nikim. Zajmijcie sie swoim życiem i ratowaniem psów które faktycznie potrzebują pomocy a nie biciem piany. Psu nigdy krzywda sie nie działa i nigdy sie nie stanie a tu w internecie tacy madrzy ludzie... przez internet to każdy poszczeka bo moze bo nie znamy się osobiscie. Nie wiem jakie to jest forum o którym piszecie. Tyle z mojej strony . Quote
Alicja Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 rozbrajająca szczerość tylko jak trwoga to na ....dogo :grins: Quote
kilcia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 lejla napisał(a):Wybaczcie , z dobrej woli odpowiedziałam na pytania. Nie jest Waszą sprawą to czy Kuba oddał psa i dlaczego go oddał , tak samo to ze pies obecnie zmienił właściciela ( docelowo).Są rózne sytuacje w życiu. Również nie musicie wiedziec jakie pies ma wady bo kim dla mnie jesteście zeby mnie atakować? no właśnie nikim. Zajmijcie sie swoim życiem i ratowaniem psów które faktycznie potrzebują pomocy a nie biciem piany. Psu nigdy krzywda sie nie działa i nigdy sie nie stanie a tu w internecie tacy madrzy ludzie... przez internet to każdy poszczeka bo moze bo nie znamy się osobiscie. Nie wiem jakie to jest forum o którym piszecie. Tyle z mojej strony . Obserwowałam cicho wątek Sparty, ale co za dużo, to nie zdrowo...prosisz o pomoc, oczerniasz Kubę w każdy możliwy sposób i jeszcze atakujesz ludzi, których nie znasz... Skoro tacy źli jesteśmy, po co zwracasz się do kogokolwiek. Dziewczyno, zanim pluniesz komuś w twarz - pomyśl...a najlepiej się nie odzywaj, nie psuj krwi tym którym naprawdę leży na sercach dobro psiaków i się nie ośmieszaj. Quote
George Carlin Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Mogłabyś mi odpowiedzieć na pytanie? Chyba niczym Cie nie uraziłem pytając czy korzystaliście z pomocy behawiorysty... Quote
natalia_aa Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 George Carlin, ja się zapytam co to zmieni, czy korzystali, czy nie? Bo nie rozumiem... takie pytania można było zadawać, kiedy lejla rozpoczęła poszukiwania kolejnego domu dla Sparty, a nie teraz, gdy pies zmienił już właścicieli. Opieka nad Spartą przerosła zarówno Kubę, jak i Agatę. Teraz pozostaje mieć nadzieje, że dom do którego trafiła, będzie końcem jej dotychczasowych wędrówek. Lejla będę śledzić wątek licząc na wieści, jak i obiecane zdjęcia od nowych opiekunów. Quote
George Carlin Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 natalia_aa napisał(a):George Carlin, ja się zapytam co to zmieni, czy korzystali, czy nie? Bo nie rozumiem... takie pytania można było zadawać, kiedy lejla rozpoczęła poszukiwania kolejnego domu dla Sparty, a nie teraz, gdy pies zmienił już właścicieli. Opieka nad Spartą przerosła zarówno Kubę, jak i Agatę. Po pierwsze, nie byłaś pytana. Jeżeli masz aspiracje na adwokata, polecam studia prawnicze. Po drugie, to jest publiczne forum dyskusyjne i będę zadawał pytania na jakie mam ochotę. Nic Ci do tego. Jeżeli nie domyślasz się jaki cel ma to pytanie to już ten problem pozostawiam Tobie. Quote
Recommended Posts