Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kudełki chyba jeszcze zimowe.
spacerek dzisiejszy był króciutki, tylko do zdjęć i na małe siku ;) za tydzień pójdzie już na normalny i na pewno będą kolejne fotki ;)

ruda lgnie do ludzi, opiera się przednimi łapkami i prosi o mizianie :) z dziewczynami z boksu podobno ładnie się dogaduje.

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie, ciocia Aga - mnie to trzeba konkretnie napisać - co ma być. W punktach.
ciocia - tak jakoś przycichł temat gryzoni na Afn - my ich mamy mnóstwo do adopcji. Można by jakoś na Wasza stronkę je wsadzić? I jak by to miało wyglądać? Np. zdjęcia i opisy do Eszy wysłać? Na początek - mamy np 5 maluchów, mamę i ciocię w Krakowie.

Posted

pucka69 napisał(a):
nie, ciocia Aga - mnie to trzeba konkretnie napisać - co ma być.

Kochana może być wszystko.

Może być preparat na pchły, na kleszcze, może być na odrobaczenie...może być karma, może być obrózka...smyczka...może być miska...

no chyba dałam dośc przykładów :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

są już! są!
słuchajcie - postanowiłysmy z agamiką "wziać sie za Julkę" -
Matusz !!! - poprosimy o kilka zdjęc - ale takich wiesz, jak swojemu psu robisz, takich portretowych, pieknych ;)
Reszta wolontariuszy - prosimy kilka słów o Julce - jakieś historyjki, jaka jest dla człowieka, dla psów, dla kotów, na spacerze.
Zrobimy jej allegro, zrobimy jej ogłoszenie w niecie i w gazecie papierowej. Bardzo prosimy o pomoc !!!

Posted

Zdjęcia niestety nie najlepsze - ciężko było pstrykać mając Fantę na smyczy, bo wariatka z niej straszna.
Julka była na spacerku z debiutantką i rozkochała w sobie dziewczynę... ;) Dużo i 'namiętnie' się do siebie przytulały, hehehe

• 4 weeks later...
Posted

Julka ma może 3 lata. Jest bardzo pogodną i radosną sunią. Uwielbia kontakt z człowiekiem, spacery, przytulanie.
Odrobaczona w sobotę ;)
Jeżeli chodzi o stosunek do innych psów. Napewno nie jest sunią uległą, lubi dominowac w sforze. Dało się to zauważyć zarówno na dużym wybiegu jak była, tak teraz gdy są we trzy dziewczyny w boksie. Tutaj walki trwały z Pynią i nadal kolorowo nie jest. Do suni, która nie jest konfliktowa zupełnie "nic nie ma" ;)
Waży obecnie jakieś około 20 kg (zaokrągliła się nieco;)).
Piękne futerko puszyste, falowane :)

no i cóż...

Posted

JESZCZE JESZCZE JESZCZE !!!!! takie właśnie opisy chcemy !!!!!!!!!!!
a do kotów - jak? do dzieci? nie wiadomo pewnie? a jakieś zachowania sprzed schronu? na smyczy umie chodzić? ciocia - czy doszła wiadomość na maila że ja ją bym wirtualnie adoptowała?