pucka69 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 matuszku ! a julke widziałeś? co u niej? skacze jak skakała? Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 pucka69 napisał(a):matuszku ! a julke widziałeś? co u niej? skacze jak skakała? tak skacze tak jak skakała :) tylko nadal domku brak...:shake: Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 prawie dwa tygodnie nikt nawet nie zajrzał do JUlci..... powiem tyle....WSTYD:diabloti: :mad: JUlcia od dziś będzie na stronie www.afn.pl Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a sama Aga też nie zaglądała :eviltong::eviltong::mad::mad: wstyyd :D Quote
Aga_Mazury Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 matusz5 napisał(a):a sama Aga też nie zaglądała :eviltong::eviltong::mad::mad: wstyyd :D a pewnie, że tak......:diabloti: Quote
pucka69 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 a ja - to taki wstyd że nawet nic nie powiem .... Quote
Matusz Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 pucka69 napisał(a):a ja - to taki wstyd że nawet nic nie powiem .... oj wstyd, wstyd :diabloti::diabloti: Quote
Matusz Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 w górę Julka !! Już tyle przeszłaś a domku nadal brak !! w górę !! HOOP !! Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 a czy Juli nie potrzeba jakich pieniedzy? Na jakieś szczepienie?odrobaczenie? coś na kleszcze? jachętnie dam. Aga!??? Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='pucka69']a czy Juli nie potrzeba jakich pieniedzy? Na jakieś szczepienie?odrobaczenie? coś na kleszcze? jachętnie dam. Aga!??? pucuś a tak w ogóle to reklamujesz stronę www.afn.pl ? zobacz ile tam psiaków i kotów do wirtualnej chociażby adopcji...i są tez podopieczni...których narazie leczymy...potem może pójdą do adopcji... a zwierzaków tam będzie przybywać tylko nie mam kiedy zając się ...i zebrać następne do wstawienia na stronę... co do Julci...pomyslimy...może sterylka?...może to by zwiększyło jej szansę na adopcje...zapytam się jak posuwa się budowa szpitalika ..bo bez tego ani rusz...oczywiście, że odpchlenie zawsze się przyda Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 hm... na razie to weszłam tam tylko i się zarejestrowałam ...czasu mało. Może by wkleić na stronę naszej ksiegarni Wasz banerek zamiast schroniska w Uciechowie? W końcu Na afn yez Uciechów jest prawda? Tylko trzeba ty dostosować wymiaru - spójrz - jak jest teraz - www.dedalus.pl Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 chyba Wam jeszcze nie mówiłam że świnkę Jadzię musiałąm uśpić niestety :( Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='pucka69']hm... na razie to weszłam tam tylko i się zarejestrowałam ...czasu mało. Może by wkleić na stronę naszej ksiegarni Wasz banerek zamiast schroniska w Uciechowie? W końcu Na afn yez Uciechów jest prawda? Tylko trzeba ty dostosować wymiaru - spójrz - jak jest teraz - www.dedalus.pl byłoby fajnie...o ile Uciechów się nie obrazi ;) Quote
pucka69 Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 no właśnie;) musze do justyny chyba najpierw napisac. ale Ty byłabyś "za"? w końcu afn zawiera uciechów, tak czy nie? Quote
Aga_Mazury Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 pucka69 napisał(a):no właśnie;) musze do justyny chyba najpierw napisac. ale Ty byłabyś "za"? w końcu afn zawiera uciechów, tak czy nie? póki co zawiera Uciechów :) ja jestem jak najbardziej "za" :) ja tylko czekam aż Uciechów się zbierze i swoje psiaki wstawi na stronę afn Quote
pucka69 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ale cudna jest! urosła? czy nadal jest do kolan? bierzecie ją czsem na spacer czy nie? Quote
neverend Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 nie urosła...choć może z centymetr...no i bawi się że hej...na spacery z tym boksem nie wychodzimy, bo mają wybieg...chodzimy raczej z psami, które są w małych klatkach...ale przypuszczam,że gdyby było więcje wolontariuszy, to te sunie na pewno by z nami poszły...jest uch tam 7 czy 8... Quote
Recommended Posts