Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny to wspaniałe wieści :sweetCyb::sweetCyb:
Trzymamy mocno oba kciuki :)
Jeszcze tylko mała Lala i będzie OK :happy1:

A ja przy okazji zapraszam na mini bazarek poświęcony chorej 3miesięcznej LOLI :)
http://www.dogomania.pl/threads/224477-Kolczyki-torebki-i-apaszki-dla-Pa%C5%84-do-31.03.2012!!-Zapraszaaaaaaaaaaaaamy-!-%29
Serdecznie zapraszamy :)

A to jej wątek na dogomanii :
http://www.dogomania.pl/threads/224380-Trzy-miesi%C4%99czna-suczka-LOLA-do-adopcji.

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotko, Gonia zamieszkała w domku, w którym mieszka już jeden nasz podopieczny. Warunki są wspaniałe: wielki ogród, wyrozumiali właściciele. Nie mam wątpliwości, że trafiła na najlepszy dom, jaki mogła sobie wymarzyć. :loveu:

Posted

Wspaniale! Strasznie sie ciesze ze jej sie udalo :) Widze ze dom jest wspanialy :) Gratulacje dla malej! ciekawi mnie tez wlasnie czy to kolega czy kolezanka ;)

Posted

Szarotka napisał(a):
To Gonia ma kolezanke czy kolege ??

Falkaa napisał(a):
Wspaniale! Strasznie sie ciesze ze jej sie udalo :) Widze ze dom jest wspanialy :) Gratulacje dla malej! ciekawi mnie tez wlasnie czy to kolega czy kolezanka ;)

Gonia ma kolegę- Roketa. :) Psiak zabrany również z naszego schroniska. ;)

• 4 weeks later...
Posted

[FONT=Times]“Tak się wczoraj bawili [/FONT][FONT=Times] Linę Gonia przegryzła na dwie połowy (co nawet amstaffom się nie udało, bo to bardzo mocna lina ze statku) – podzieliła sprawiedliwie. Roket swoją połowę liny gdzieś schował przed Gonią i nadal bawią się jedną :-))) “[/FONT]