Kajusza Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 ponownie dzwonił ten Pan, omówił z żoną to co mu powiedziałam nt Hermesa, chcieliby go poznać :-) Z uwagi, że mieszkają w Gorzowie, to jutro ustalę termin w schronisku i pojadę z psem do nich, zobaczymy jak będzie się zachowywał i jak zareaguje na dziecko. Jak wszystko będzie ok, to na nastepny dzień Hermesa będa mogli odebrać ze schroniska :-) ..... co by mogli przez noc jeszcze tą decyzje przemyśleć, no i kupić wyprawkę dla niego :-) Quote
fioneczka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Aniu super !!! ale byłoby fantastycznie gdyby chłopak zimę i święta już w swoim domku spędził Quote
Kajusza Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 aida napisał(a):Może następny cud świąteczny fioneczka napisał(a):Aniu super !!! ale byłoby fantastycznie gdyby chłopak zimę i święta już w swoim domku spędził oby ......... aż boję sie cieszyć, na tym spotkaniu porozmawiam z ta kobietą, bo z rozmowy wynikało, że ona z dzieckiem jest w domu a Pan pracuje, jak sobie wyobrażają spacery i wybieganie psa ........ no cóż, mam nadzieje, że będzie dobrze :-) Quote
Kajusza Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 fotki dokumentów dotyczących operacji: książeczka z nr chip: rachunek: po właściwy rachunek musze podjechać do weta, bo chyba nie wzięłam, bo mam tylko potwierdzenie zapłacenia kartą. Quote
Kajusza Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 A to prezenciki dla Hermeska od Marty :-) obróżka i smycz Wstępnie wizyta w chętnym domu będzie w czwartek :-) Quote
fioneczka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 eeee no chłopaczek teraz będzie przystojniacha pełną gębą ... sprzęciorek cudny dostał ... dziękujemy Cioci Marcie :) Quote
koelka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Jejku, oby wszystko było ok... Trzymam kciuki i w czwartek wybieram się na wizytę z Anią:) Quote
fioneczka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 koelka napisał(a):Jejku, oby wszystko było ok... Trzymam kciuki i w czwartek wybieram się na wizytę z Anią:) Ela tylko nie uświń się jak przy transporcie Gadzinki :eviltong::evil_lol: qrde jak bym chciała żeby się udało ... żeby miał ciepło i święta i prezent pod choinką Quote
koelka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 fioneczka napisał(a):Ela tylko nie uświń się jak przy transporcie Gadzinki :eviltong::evil_lol: qrde jak bym chciała żeby się udało ... żeby miał ciepło i święta i prezent pod choinką Hermesik to przecież cudo nie pies, więc mogę się wystroić;) Trzymajmy kciuki, żeby ten błyskawiczny odzew był tym, na co Hermes czekał. Quote
Kajusza Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 właśnie zadzwonił Pn i nici z adopcji ... wzięli szczeniaczka :-( Quote
aida Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Kajusza napisał(a):właśnie zadzwonił Pn i nici z adopcji ... wzięli szczeniaczka :-( I co pewno myśli że to najlepszy pomysł pod słońcem Quote
Kajusza Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 aida napisał(a):I co pewno myśli że to najlepszy pomysł pod słońcem wiesz Bożenko, mi się odechciało nawet rozmawiać z tym cżłowiekiem, bo i o czym ... co mu powiem, że pies spędzi zimę w budzie...wiem, że Hermes nie wie, że jutro miałby szanse na dom, ale i tak czuje się jakby dostał "w twarz" :-( Tak mi go szkoda... mam nadzieje, że szybko znajdzie się ktoś kto go pokocha, bo naprawde jest tego wart. Quote
aida Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Aniu na pewno znajdzie się jakiś domek przecież on jest cudowny Quote
Kajusza Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 aida napisał(a):Aniu na pewno znajdzie się jakiś domek przecież on jest cudowny mam nadzieje Bożenko, że szybko ten dom się pojawi ........ dobrze, że tych cholernych mrozów nie ma to aż tak nie marzną, ale jak będzie po -20st. :-( Quote
koelka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Aj, ja też się szykowałam na jutro do pana z dobrą myślą, a tu takie info:( Quote
fioneczka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 a liczyłam na taki mały przedświąteczny cud ... :( Quote
Kajusza Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 jest kolejny chętny na Hermesa .... chłopak napisał maila, teraz odesłał ankietę przedadopcyjną, jak narazie wszystko ok. Popołudniu zadzwonie do niego i pogadam "na żywo" ;-) Jak nadal będzie ok, to kombinuje wizytę przedadopcyjną ;-) Chłopak jest z Łodzi, i jakby co to po Heresa przyjedzie osobiście :-) Czyli jakiś ruch jest .... oby tym razem człowiek okazał się odpowiedzialną osobą i właściwą dla psiska. Quote
koelka Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nie chcę się cieszyć, żeby nie zapeszyć, ale dobrze, że jest jakieś zainteresowanie. Quote
aida Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 fioneczka napisał(a):co z wizytą ? No właśnie gdzie ta Kajuszka ja zdążyłam z nerwancji pazury swe poobgryzać Quote
Kajusza Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 przepraszam ale miałam urwanie głowy ..... w poniedziałaek zadzwoniłam do Pana abyy porozmawiać nt Hermesa, niemógł rozmawiać bo był w pracy .... miał oddzwonić jak będzie wolny ..... do tej pory nie zadzwonił. Chciałam sama ponownie oddzwonić, ale przypomniałam sobie wieczorem, teraz też już za późno .... jutro zadzwonie z pracy, może będę miała chwilę spokoju. Niech się człowiek określi, czy nadal jest zainteresowany Hermesem, i w tym przedświątecznym zamieszaniu nie miał kiedy zadzwonić czy juz psa nie chce. Quote
aida Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Czyli chyba nici. Jeżeli ktoś bardzo chce psiaka to sam powinien dzwonić Quote
Kajusza Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 w sumie też tak myśle, ale co tam ..... jak będę pamiętała o przywoitej godzinie to dryndne do niego :-) Quote
Recommended Posts