szajbus Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Podaruj mi dom. Będę ci wdzięczna do końca. Tyle w życiu przeszłam, uchroń mnie od dalszej udręki. Proszę- SARA Quote
Puchatek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Sara, piękna sunia, która dużo w życiu przeszła ale nie straciła zaufania do człowieka, nadal przyjazna, szuka swojego człowieka. Jesli oboje będziecie szukać na pewno się spotkacie. Quote
Figa Bez Maku Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Piękna, smukła i łagodna, mimo przejść nadal pogodna:eviltong: Można zmienić życie Sary Domku przybądź - czary - mary! Quote
szajbus Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Do góry psinko, może dziś ktoś cię wypatrzy Quote
ciapuś Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pieseczku szukaj domku na pierwszej stronie Quote
hanka456 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Sara w dalszym ciagu samotna i niechciana czy tak juz bedzie zawsze? Quote
Puchatek Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Piękna i mądra sunia szuka kochającego domku Quote
Niewiasta_21 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Sara zaczyna wszystkich obcych ludzi obszczekiwac i chowac sie do budy. jak widzi osobę do której jest przywiązana to zachowuje sie zupełnie inaczej. To nie dobrze,bo bedzie źle postrzegana. Ona chyba juz straciła tą ufność która miała na początku. Saruś,kochanie moje,wytrzymaj jeszcze troszke. Sara bardzo potrzebuje domku!!! Quote
szajbus Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Biedna psinka. Sarus nie załamuj sie i nie trać wiary w człowieka. Biegnij na pierwszą póki co. Quote
Puchatek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Sarunia piesko jeszcze trochę cierpliwości, znajdziemy Ci domek na pewno. Quote
hanka456 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Prosba o szybka pomoc dla Sary, bo inaczej przegra wyscig ze zlym losem. Nie daje sobie rady w schroniskowych warunkach. Quote
hanka456 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dla Sary naprawde dom jest potrzebny, prosze nie czekajcie dlugo z decyzja. Quote
szajbus Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Nie pozwólmy jej stracić wiary w człowieka Quote
szajbus Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Maszerujemy na nocny dyżur na pierwszą stronkę Quote
hanka456 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Gdy zobaczylam Sare po raz pierwszy, przerazilam sie. Sunia wygladala koszmarnie, chuda i cala lysa, sutki powyciagane, moim zdaniem na skutek licznych porodow. Prowadzil ja na sznurku czlowiek, ktory zataczal sie od nadmiaru wypitego alkoholu, o twarzy koloru glebokiego fioletu. Bylo w niej cos tak kruchego i delikatnego, a oczy patrzyly bystrze i poddala sie wszystkim zabiegom weterynaryjnym z ogromna ulegloscia. Myslalam, ze ma z 10 lat. Tak bardzo nas ujela, ze nie dalo sie o niej zapomniec. Podczas nastepnego kontaktu okazalo sie, ze sunia jest mlodziutka, tym bardziej straszne bylo to co zrobil z nia jej poprzedni wlasciciel. Teraz Sara jest zdrowa i piekna, umie sie cieszyc zyciem i czeka, tak bardzo czeka na dom. Pomozmy jej. Kto moze dac jej to czego nigdy nie miala. Dom, cieply, prawdziwy dom? Quote
Figa Bez Maku Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Sara na domek czeka nie straciła wiary w człowieka delikatna, łagodna i krucha jej niemej prośby wysłuchaj Quote
Recommended Posts