Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mulinka, w takim razie na poczatek wystawie obydwa psiaczki na Allegro i Alegratka. Wymysle jakies czule teksty, moze kogos porusza;)...Aha, i zalatwie banerek, tylko napisz czy wolisz obydwa psiaki w jednym banerku (z dwoma watkami), czy osobne banerki dla kazdego psiaka...

Posted

Sabina02 napisał(a):
Mulinka, w takim razie na poczatek wystawie obydwa psiaczki na Allegro i Alegratka. Wymysle jakies czule teksty, moze kogos porusza;)...Aha, i zalatwie banerek, tylko napisz czy wolisz obydwa psiaki w jednym banerku (z dwoma watkami), czy osobne banerki dla kazdego psiaka...

to cudownie !!! jeśli chodzi o banerek to tak jak zdecydujesz na pewno będzie dobrze :)

Posted

mulinka napisał(a):
to cudownie !!! jeśli chodzi o banerek to tak jak zdecydujesz na pewno będzie dobrze :)

Mysle ze dwa w jednym bedzie lepiej, bo beda widoczne obydwa pieski. A dwa osobne banerki to za duzo w podpisie, i z jednego trzeba by bylo zrezygnowac...

Posted

[quote name='Sabina02']Mysle ze dwa w jednym bedzie lepiej, bo beda widoczne obydwa pieski. A dwa osobne banerki to za duzo w podpisie, i z jednego trzeba by bylo zrezygnowac...
też tak myślę

szkoda, że tak mało forumowiczów zagląda do Rafika...
a on tak bardzo potrzebuje naszej pomocy

Posted

Rafik ma jeszcze tylko 1 dzień na znalezienie domu tymczasowego !!!

3 lutego jego obecni opiekunowie wyjeżdżają i musimy go gdzieś umieścić !!!

pomóżcie proszę !!!

Posted

pidzej napisał(a):
Ale tylko Foksik jest podlinkowany.
W górę RAFIK!!!

Dzieki, juz poprawilam. Obydwa psiaki byly podlinkowane, tylko mi sie cos zle skopiowalo na ten watek...:roll: Sorry...

Posted

Mulinka, jesli mozesz to wyslij mi na PM jakies namiary do ogloszen (imie, tel, e-mail, itp.)...Dzisiaj bede miala wolna chwilke to ulosze psiakom czule teksy i wstawie ogloszenia do Allegro i Alegratka...:lol:

Posted

Sabinko, kontakt w sprawie Rafika możesz dostać od deszczowej
a w sprawie Foksika od amelki (napisz do nich, proszę pw)

acha, deszczowa napisała:
"w razie czego telefon do Izy do domu jest:
22/7724783
komórka jej się popsuła - pozmieniajcie w ogłoszeniach"

dziękuję za podnoszenie wątku i jeszcze raz za banerek :iloveyou:

Posted

Jak wkleic banerek w podpis:

Najpierw podswietl banerek (trzymaj nacisniety lewy guzik myszki i pociagnij po banerku) i skopiuj go naciskajac na niego prawym kliknieciem myszki. Potem pod "Witaj, (twoj nick)" nacisnij "Prywatne Wiadomosci". Jak Ci sie strona otworzy to po lewej stronie zobaczysz "Panel Kontrolny". Pod nim nacisnij opcje "Edytuj Podpis". W tej opcji wklej (skopiuj) banerek i na dole nacisnij "Zapisz podpis"...i włala!!!! (to po francusku...hihi)

Jesli ktos ma problem z podswietleniem banerka, to zacznijcie ciagnac myszka z prawej strony, jeszcze na szarym polu zanim zacznie sie baner (pisze,bo sama mialam z tym klopot...:oops:)

Napislam to krok po kroku, choc wiem ze wielu z Was zna juz wszystkie lub niektore te funkcje. Ale moze sa tutaj nowicjusze komputerowi, a chce zeby kazdy mial szanse pomoc banerkiem tym psinom...;-)

Posted

[quote name='mulinka']Iza jeszcze nie odpisała, może deszczowa coś wie - co z Rafikiem?
no to ja też już mam wklejony banerek :)

Oh, jak slicznie wygladasz z banerkiem! :loveu:

Posted

[quote name='mulinka']wiem Sabinko, to Twoja zasługa :)
banerek Niki też prześliczny

napisałam pw do deszczowej ale jeszcze nie odpisała,
może nie ma dziś dostępu do internetu

To nie moja zasluga :oops:, tylko cioteczek z dzialu off-topic...To one sa takie utalentowane :)... Ja to tylko mam talent do zadreczania je prozbami o coraz to nowy banerek...:evil_lol: Tak, Nikusia ma sliczny, taki zywiolowy banerek. Ja ciagle zmieniam te banerki, bo tyle psiakow a tylko jeden podpis...:roll:

Deszczowa odpisala na moj PM. Jutro wystawiam Rafika w ogloszonka...Niech swiat zobaczy jakie cudenko tu mamy...:)