Emma53 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Cioteczki mój TZ nie chce oddać nikomu Charliego tak go mały przerobił!!!!! Quote
Penny Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Hm, czyżby Charlie znalazł dom ? :) Quote
Akrum Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 oj nie nie nie :) Emma53 - Ty nie możesz adoptować Charliego, bo gdzie inne biedy w potrzebie znajdą schronienie?? Ja widzę jak to jest, gdy się psiak czy kot zasiedzi... Tak został u nas Bambo Murzynek, mojaaaaaa kochana Kropcia :) i widzisz jak potem ciężko kolejne tymczasy brać jak tyle zwierza w domu. Zresztą rozmawiałyśmy już dzisiaj o tym - Charlie może niebawem będzie miał cudowny domek, trzymajmy za to kciukasy :) a Emma znów będzie mogła kolejnego kocia w przyszłości do domu zabrać na DT :) Quote
Penny Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Akrum']oj nie nie nie :) Emma53 - Ty nie możesz adoptować Charliego, bo gdzie inne biedy w potrzebie znajdą schronienie?? Ja widzę jak to jest, gdy się psiak czy kot zasiedzi... Tak został u nas Bambo Murzynek, mojaaaaaa kochana Kropcia :) i widzisz jak potem ciężko kolejne tymczasy brać jak tyle zwierza w domu. Zresztą rozmawiałyśmy już dzisiaj o tym - Charlie może niebawem będzie miał cudowny domek, trzymajmy za to kciukasy :) a Emma znów będzie mogła kolejnego kocia w przyszłości do domu zabrać na DT :)[/QUOTE] Charlie był u mnie kilka dni, a ja chciałam żeby został u mnie na stałe (byłby szóstym kotkiem :) ) - uwielbiam koty, a Charlie jest po prostu wyjątkowy i wspaniały. Wiem co przeżywa Emma53. Szkoda oddać takiego kociaka. Widzę, że maluchowi szykuje się domek. To dobrze :) Akrum, pamiętaj on musi mieć wspaniały domek ;) dużo przytulania, zabawy i dużo miłości :iloveyou: Quote
Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A więc decyzja zapadła :) Charlie zostaje na stałe u Emmy53 :) Emma - no ale przecież my musimy wizytę najpierw zrobić, zastanowić się z Pyrdka, czy ab na pewno jesteś dobrym domkiem dla Charliego, a jeszcze ankietę przedadopcyjną musisz wypełnić :) A potem wiesz, wizyty poadopcyjne oczywiście niezapowiedziane ;) hahahaha oczywiście żartuję :) Penny - możesz zmieniać tytuł wątku :) Zakończyć wydarzenie i na miau napisać :) CHARLIE OFICJALNIE MA NOWY DOMEK u EMMY53 :):):) Quote
Emma53 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Przedtem Stonia teraz Charlie ja się na DT nie nadaję wszystkie bidule bym przygarnęła. Dobrze, że mój TZ ma więcej rozumu (choć nie zawsze:evil_lol:). Dzisiaj rano sześć misek szykowałam!!!! Quote
Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 haha - ja jakiś czas temu szykowałam 9, jak był Kubuś jeszcze na DT i 3 kociaki :) Quote
Penny Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='Akrum']A więc decyzja zapadła :) Charlie zostaje na stałe u Emmy53 :) Emma - no ale przecież my musimy wizytę najpierw zrobić, zastanowić się z Pyrdka, czy ab na pewno jesteś dobrym domkiem dla Charliego, a jeszcze ankietę przedadopcyjną musisz wypełnić :) A potem wiesz, wizyty poadopcyjne oczywiście niezapowiedziane ;) hahahaha oczywiście żartuję :) Penny - możesz zmieniać tytuł wątku :) Zakończyć wydarzenie i na miau napisać :) CHARLIE OFICJALNIE MA NOWY DOMEK u EMMY53 :):):)[/QUOTE] Ale super, cieszę się, że Charlie ma domek :) Tytuł zaraz zmieniam :) A co do misek to ja codziennie z TZ przygotowuję 5 misek w mieszkaniu dla kotów, 1 dla kota osiedlowego, 2 dla psów w domu TZ oraz 2 dla kotów również w jego domu - razem 10 :) i tak codziennie. Quote
Penny Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Akrum - moją ostatnią wizytę u Emmy53 (dziwnie mi pisać tu na forum na "Ty", kiedy to w realnym świecie mówię do Emmy53 na Pani :/) można uznać za przedadopcyjną i poadopcyjną - i moim zdaniem Charlie ma wspaniały, kochający dom :) Quote
Emma53 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Penny']Akrum - moją ostatnią wizytę u Emmy53 (dziwnie mi pisać tu na forum na "Ty", kiedy to w realnym świecie mówię do Emmy53 na Pani :/) można uznać za przedadopcyjną i poadopcyjną - i moim zdaniem Charlie ma wspaniały, kochający dom :)[/QUOTE] Dzięki Wam cioteczki! Charlie jest naprawdę uroczym kotkiem świetnie się rozumie z moimi psami w ogóle się ich nie boi, miauczy cicho a mruczy głośno, siedzi na kolanach u mojego TZ lub ze mną przy komputerze najlepiej na klawiaturze. Wcale się nie dziwię że zawojował mojego TZ i mnie też. Quote
Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Penny']Akrum - moją ostatnią wizytę u Emmy53 (dziwnie mi pisać tu na forum na "Ty", kiedy to w realnym świecie mówię do Emmy53 na Pani :/) można uznać za przedadopcyjną i poadopcyjną - i moim zdaniem Charlie ma wspaniały, kochający dom :)[/QUOTE] Tylko wiesz Emma, my wizyty poadopcyjne robimy solidne i niezapowiedziane, ja nie wiem, czy Wy to przejdziecie :) hahaha pamiętasz Bambo Murzynka jak brałam go z przytuliska na DT? został na DS. Charlie u Ciebie na DT - został na DS :) To teraz jeszcze pora na to, by Pyrdka wzięła jakieś kocio na DT i by został na DS :) No i Penny - w końcu - kto z nami przystaje... hahahahahaha Quote
Emma53 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Trzeba Pyrdce podrzucić jakiegoś. Penny już zakocona na maksa. Zapraszam więc na wizytę poadopcyjną, choć mam wątpliwości czy poznacie Charliego, jest już chyba dwa razy większy. Bardzo wesoły i kontaktowy kotek, lubi przebywać z człowiekiem. Zawsze siedzi/śpi w pomieszczeniu w którym akurat pracuję. Super towarzysz. Wczoraj dostał pierwsze szczepienia za miesiąc następne a potem kastracja. Kot powypadkowy wprowadził się na dobre do piwnicy. Nie planowałam tego! Teraz mam trzy koty dwa piwniczne i jeden niewychodzący. Jak tak dalej pójdzie to dogonię Penny. A oto Charlie odpoczywa pod palmą: [IMG]http://images37.fotosik.pl/1228/f99d12b23ded5454med.jpg[/IMG] Quote
Emma53 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Charlie już całkiem zadomowiony: [IMG]http://images50.fotosik.pl/1289/daae4064dc9950e5med.jpg[/IMG] Quote
Akrum Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 o matko, Charlie rośnie z tygodnia na tydzień - niedługo to już będzie duży PAN KOT :) Emma - ZDROWYCH SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT ŻYCZYMY :) Uściski dla kotów i psiaków :) Quote
Penny Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Wesołych Świąt Emmo :) [IMG]http://mycommentcodes.com/comments/merry-christmas/cute-christmas-cat.gif[/IMG] Quote
Emma53 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Witajcie! Dziękuję za życzenia wczoraj nie mogłam bo wyłączono mi internet (rodzinka). [COLOR=darkgreen][B] Wszystkim, którzy kochają zwierzątka[/B][/COLOR]: [COLOR=red][B] WESOŁYCH ŚWIĄT.[/B][/COLOR] Quote
Emma53 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Charli coraz odważniejszy i większy. Świetnie dogaduje się z moimi psami a szczególnie ze Stonią. A to dowody: [IMG]http://images41.fotosik.pl/1234/dedb9a261a2b6d3cmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/1241/44f1db1a6c8a8b8dmed.jpg[/IMG] Kto zgadnie gdzie jest kto? [IMG]http://images37.fotosik.pl/1250/f4670c011f9f9828med.jpg[/IMG] Quote
Emma53 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Chcałam Wam pokazać kota którego uratowałyśmy po wypadku, mieszkał u mnie w piwnicy a gdy w końcu wydobrzał to miałyśmy go wykastrować i zawieźć w miejsce skąd został zabrany bo to dzikusek. Niestety tuż przed operacją zwiał. Po dwóch dniach wrócił i rozgościł się na dobre w piwnicy. Dostaje jeść ale nie podchodzi do mnie. Zdjęcie zrobione przez szybę. Jak się trochę oswoi to ciachniemy go. [IMG]http://images41.fotosik.pl/1239/b46d15f23415269cmed.jpg[/IMG] Quote
Emma53 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Charlie sypia ze Stonią na fotelu TZ [IMG]http://images38.fotosik.pl/1295/0a39eef7b316657bmed.jpg[/IMG] Quote
Penny Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Emma53']Charlie sypia ze Stonią na fotelu TZ[/QUOTE] Fajnie, że się dogadują :) Ten kotek po wypadku, wygląda teraz ślicznie. Nosek, widzę, że ładnie się zagoił. Na pewno się oswoi, zrozumie, że nic mu nie grozi ze strony wybawicieli i będzie miziakiem :) Quote
Emma53 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Penny'] Ten kotek po wypadku, wygląda teraz ślicznie. Nosek, widzę, że ładnie się zagoił. Na pewno się oswoi, zrozumie, że nic mu nie grozi ze strony wybawicieli i będzie miziakiem :)[/QUOTE] Grozi, grozi: odjajecznienie jeśli tylko go złapię! Quote
Akrum Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 wczoraj Charliego widziałyśmy - urósł już mocno i jest piękny :) Quote
Emma53 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Charlie rozłożony na posłaniu Stoni: [IMG]http://images49.fotosik.pl/1288/fc19cd19a08ff1d2med.jpg[/IMG] Quote
Penny Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Ojej, jak urósł :) Mam nadzieję, że Stonia nie pogniewała się za zabranie jej miejsca. Quote
Emma53 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Penny']Ojej, jak urósł :) Mam nadzieję, że Stonia nie pogniewała się za zabranie jej miejsca.[/QUOTE] Charlie to najlepszy kumpel Stoni, ustępuje mu na każdym kroku. Quote
Recommended Posts