Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']Pytalam:roll: je to ja chyba mam skleroze:roll: sorki
aa ja bym tesciowej nawet kota nie dala:evil_lol: ale widocznie masz lepsza tesciowa:p[/quote]

widzisz , ja mojej teściowej szczerze nie trawie :diabloti: ale był czas , że mój pies u nej pomieszkiwał - bezemnie , bo ja bym nie zdzierżyła .. ale dbała o psa super i spał z nią i śniadanka jadł :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Vectra']widzisz , ja mojej teściowej szczerze nie trawie :diabloti: ale był czas , że mój pies u nej pomieszkiwał - bezemnie , bo ja bym nie zdzierżyła .. ale dbała o psa super i spał z nią i śniadanka jadł :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

heh
a moja T nawet imion moich psow zapamietac nie potrafi:roll: a mojego rotka to sie boi choc ona zadnych przejawow agresji do niej nie pokazuje ale swojej corki psa jak miala doga to sie nie bala wrr a i imie pamietala i tak samo wyglada z dziecmi ze zmienie temat;) moim sie nie zajela bo ona nie potrafi ale od corki bawi do dnia dzisiejszego az dwoje..

Posted

nie , no moja teściowa , to cały czas twierdzi , że po co w domu pies ? brudzi , śmierdzi , niszczy , kłopot , obowiązek ..... a kilka psów ? głupota ..... ale ona tak ma , że musi pogadać .... uprzedzeń rasowych nie ma :cooldevi:

Posted

Hej, a już się przestraszyłam, że to całe kazanie to do mnie :roll::oops:

Moje relacje z teściami są poprawne... i tyle chyba mogę powiedzieć na temat o kontaktach z teściami :) Dobrze, że twoi są w porządku :loveu: i potrafią się zaopiekować pieskiem w taki sposób, że jesteś zadowolona :) Nic tylko pozazdrościć :p
Pozdrawiam cieplutko w zimny poranek :)

Posted

Witajcie dziewczynki :evil_lol:
Jestem właśnie odebrałam Tatkę z kliniki bo miał operację ale czuję się dobrze i pomimo swego wieku (69 lat) chyba całe to znieczulenie i operację zniósł lepiej ode mnie :cool3: Ale się bardzo cieszę!!!

Za to za mnie trzymajcie kciukasy bo wyniki biopsji guza nie wyszły ok więc please trzymajcie :kciuki:

Posted

[quote name='dzasta']Witajcie dziewczynki :evil_lol:
Jestem właśnie odebrałam Tatkę z kliniki bo miał operację ale czuję się dobrze i pomimo swego wieku (69 lat) chyba całe to znieczulenie i operację zniósł lepiej ode mnie :cool3: Ale się bardzo cieszę!!!

Za to za mnie trzymajcie kciukasy bo wyniki biopsji guza nie wyszły ok więc please trzymajcie :kciuki:[/quote]
Dla Taty i dla Ciebie - zdróka i kciukaski trzymamy!

Pzdr.

Posted

[quote name='dzasta']Witajcie dziewczynki :evil_lol:

Za to za mnie trzymajcie kciukasy bo wyniki biopsji guza nie wyszły ok więc please trzymajcie :kciuki:[/quote]
Zdrówka dla Tatki i dla Ciebie Justyś :loveu:.
Kciukasy oczywiście mocno trzymamy :kciuki:

Posted

[quote name='dzasta']Mam nadzieję przyjść z dobrymi wieściami po godzinie 17 :kciuki:[/quote]
Kuna nie bedzie mnie w domu o tej porze ale bede myslec:loveu: bedzie dobrze :loveu:

Posted

Możecie puścić kciuki!!!

W sumie nie jest najgorzej po leczeniu ma być znośnie :multi:

Okazało się że komórki które znaleźli w biopsji były dziwne ze względu na obecność bakterii a nie innych komórek :multi: