Magda Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Tak ja wiem, ze sunia z wami nie mieszka:eviltong: Tylko pisze, ze fajna parka by byla Wiosenny spacerek byl? Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 No był bardzo fajny długi wiosenny spacerek :loveu: No fajna by była para ale raczej 2 staffik z nami nie zamieszka bo mamy inne rasy w planach :) Quote
Hebulka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/66/b4d37c0a8322336b.jpg[/IMG][/URL] Wymęczony Dżezik kochany :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/66/b4d37c0a8322336b.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images20.fotosik.pl/116/72be984b86a5f9cb.jpg[/IMG][/URL] A Czesław jak zawsze słodki .... :loveu::loveu::loveu: Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No wreszcie fotki Dzezika :multi: :multi: :multi:.Dzasta a widziałaś wczoraj na Animal Planet w programie "Pies na medal" cudnego staffika,który brał w nim udział?Ja nigdy staffików na żywo nie widziałam i mimo,że pisałaś jaki Dzezik jest malutki,to dopiero w tym programie zobaczyłam jakie to naprawde maleństwa. Cudowne psy. Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Magda_Miki']A jakie?:cool3::cool3:[/quote] [B][SIZE=4]Mam nadzieję że będzie to Buldożka Francuska i York :loveu: [/SIZE][/B] [quote name='Hebulka'] Wymęczony Dżezik kochany :loveu:[/quote] [B][SIZE=4]Oj wymęczył się chłopina na spacerku i jeszcze zachaczyliśmy o działeczke a teraz padł i śpi :loveu: [/SIZE][/B] [quote name='Mada&Teodor'] A Czesław jak zawsze słodki .... :loveu::loveu::loveu:[/quote] [B][SIZE=4]Dziękujemy Madziu :multi: [/SIZE][/B] [quote name='misiaczek']No wreszcie fotki Dzezika :multi: :multi: :multi:.Dzasta a widziałaś wczoraj na Animal Planet w programie "Pies na medal" cudnego staffika,który brał w nim udział?Ja nigdy staffików na żywo nie widziałam i mimo,że pisałaś jaki Dzezik jest malutki,to dopiero w tym programie zobaczyłam jakie to naprawde maleństwa. Cudowne psy.[/quote] [B][SIZE=3]Ostatnio nie mam zbytnio czasu na foteczki ale teraz postaram się nadrobić bo aura sprzyja :loveu: Nie oglądałam niestety programu wczoraj ale słyszałam od wielu osób niestety po fakcie :placz: Ale sama widzisz jakie to szkraby i tak na żywo nie przypominają wogóle Amstaffa i nie są do niego podobne a przerazić mogą tylko dużą głową i chrumkaniem (takim jak bulwki :loveu:).A wiecie co mniej dzisiaj spotkało na przystanku autobusowym pewna miła Pani uświadomiła mnie że mam ładnego kundleka podobnego do buldożka francuskiego i Pani nawet wymieniła co jest nie tak powiedziała że uszy mu nie stoją i ogon nie obcięty i jakiś mały taki ale tak to jest jak się kupuje bez rodowodu :loveu: :evil_lol: :loveu: A mnie to rozbawiło do łez :loveu: I chyba częściej bede sie poruszać autobusami a nie samochodem bo zawsze można się pośmiać i uświadomić :evil_lol: [/SIZE][/B] Quote
Mada&Teodor Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta'][B][SIZE=4][/SIZE][/B][B][SIZE=3].A wiecie co mniej dzisiaj spotkało na przystanku autobusowym pewna miła Pani uświadomiła mnie że mam ładnego kundleka podobnego do buldożka francuskiego i Pani nawet wymieniła co jest nie tak powiedziała że uszy mu nie stoją i ogon nie obcięty i jakiś mały taki ale tak to jest jak się kupuje bez rodowodu :loveu: :evil_lol: :loveu: A mnie to rozbawiło do łez :loveu: I chyba częściej bede sie poruszać autobusami a nie samochodem bo zawsze można się pośmiać i uświadomić :evil_lol: [/SIZE][/B][/quote] ha ha ha, Justyna ale się uśmiałam :) Ta pani to bardzo mądra kobieta była ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Ja też! Ja też mam ładne kundelki...:evil_lol: Pzdr. Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Asiaczek']Ja też! Ja też mam ładne kundelki...:evil_lol: Pzdr.[/quote] Asiaczek jak ja ostatnio spotkałam u mnie Basenji i powiedziałam do kobitki ale piękne Basenji ta o mało mnie nie ucałowała bo wszyscy ciągle jej wmawiają że ma kundelka :loveu: Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Mada&Teodor']ha ha ha, Justyna ale się uśmiałam :) Ta pani to bardzo mądra kobieta była ... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Magda ta Pani była bardzo mądra ale takich wiele kobitek znawczyń kynologii :) I jeszcze potem w autobusie koleżance klarowała jaki to skundlony buldożek :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta']Magda ta Pani była bardzo mądra ale takich wiele kobitek znawczyń kynologii :) I jeszcze potem w autobusie koleżance klarowała jaki to skundlony buldożek :evil_lol:[/quote] Mamy bardzo wyedukowany naród w kwestii kynologii :) Quote
misiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta'][B][SIZE=4][/SIZE][/B] [B][SIZE=3] Ale sama widzisz jakie to szkraby i tak na żywo nie przypominają wogóle Amstaffa i nie są do niego podobne a przerazić mogą tylko dużą głową i chrumkaniem (takim jak bulwki :loveu:). [/SIZE][/B][/quote] No jasne,ze nie przypominają amstaffa.Amstaffy sa wieksze,ale mi też się bardzo podobają.Jak juz pisałam,jeden osiedlowy jest w mojej Misi zakochany. A ja nie wiedziałam,że staffiki chrumkają :razz:. A co do wczorajszego programu,to właścicielka tez mówiła,ze ten staffik kocha ludzi.Nawet niemowlaka wylizał po pysiu.I jedna z sędzin powiedziała,ze jest on super ambasadorem swojej rasy :loveu:. Quote
Chefrenek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta'][B][SIZE=3]A wiecie co mniej dzisiaj spotkało na przystanku autobusowym pewna miła Pani uświadomiła mnie że mam ładnego kundleka podobnego do buldożka francuskiego i Pani nawet wymieniła co jest nie tak powiedziała że uszy mu nie stoją i ogon nie obcięty i jakiś mały taki ale tak to jest jak się kupuje bez rodowodu :loveu: :evil_lol: :loveu: A mnie to rozbawiło do łez :loveu: I chyba częściej bede sie poruszać autobusami a nie samochodem bo zawsze można się pośmiać i uświadomić :evil_lol: [/SIZE][/B][/quote] Ludzie potrafią być zabawni. A ona to mówiła tak z humorem czy żeby dogryźć? Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Pani była generalnie przyjazna ale z tych co przyjaźnie edukuja bo mysla ze ja posiadajac psa nie wiem co trzymam w domku i moze np mysle sobie ze mam kundelka do niczego nie podobnego a tu masz babo placek jednak jest podobny do czegoś :evil_lol: No ale skoro niektórzy ludzie mówią zę jest synem Zuzi bulwy to coś musi w tym być :evil_lol: Quote
wejherstaff Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta'] No fajna by była para ale raczej 2 staffik z nami nie zamieszka bo mamy inne rasy w planach :)[/quote] A ja myślałam że jednak ma być drugi staffik :loveu::p, ale pewnie po wizycie Bessi doszlaś do wniosku że dwa wulkany to za dużo :evil_lol:;), ale obawiam się że z buldożkiem :loveu: będzie podobnie, bo są chyba równie zawzięte i skore do zabaw :loveu:. O yorku natomiast nic nie mogę powiedzieć, bo nie znam żadnego przedstawiciela tej rasy. Ale może? Kto wie... (staffinka pewnie będzie czwarta :multi: Pozdrawiamy i buziaki dla Czesia :loveu: przesyłamy. Ps. Ślicznie wygląda na fotkach :p Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta'] A to dziesiejszy Dżezik wymęczony sługim spacerkiem :cool3: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/66/b4d37c0a8322336b.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Właściwie nie widać, żeby był zmęczony :lol: Witajcie :) To kiedy ten buldożek i york? :loveu: Quote
Asiaczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta']Asiaczek jak ja ostatnio spotkałam u mnie Basenji i powiedziałam do kobitki ale piękne Basenji ta o mało mnie nie ucałowała bo wszyscy ciągle jej wmawiają że ma kundelka :loveu:[/quote] A gdzie to było? Basek był rudy? Pzdr. Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='wejherstaff']A ja myślałam że jednak ma być drugi staffik :loveu::p, ale pewnie po wizycie Bessi doszlaś do wniosku że dwa wulkany to za dużo :evil_lol:;), ale obawiam się że z buldożkiem :loveu: będzie podobnie, bo są chyba równie zawzięte i skore do zabaw :loveu:. O yorku natomiast nic nie mogę powiedzieć, bo nie znam żadnego przedstawiciela tej rasy. Ale może? Kto wie... (staffinka pewnie będzie czwarta :multi: Pozdrawiamy i buziaki dla Czesia :loveu: przesyłamy. Ps. Ślicznie wygląda na fotkach :p[/quote] [B][SIZE=3]Kasiu to nie po wizycie bessi :loveu: Staffik też pewnie będzie ale późńiej :loveu: Poprostu narazie strasznie odżyło marzenie o bulwie :loveu: A co do Yorka są hodowle nawet u nas w Polsce posiadające pod jednym dachem staffiki i Yorki i wszystko żyje ale ja sama się jeszcze bardzo zastanowie kiedy wprowadzić Yorke do stada co by ją nie zamęczyło i wszystkim się dobrze żyło :loveu: [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Bo tak wogóle mój przyszły mąż chce buldoga ale angielskiego hahaha ale to to juz sie załatwi można przecież mu wmówić ze to ang :)[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Dziękujemy Babciu za buziaki :lol: [/SIZE][/B] [quote name='madziasto4']Właściwie nie widać, żeby był zmęczony :lol: Witajcie :) To kiedy ten buldożek i york? :loveu:[/quote] [SIZE=3][B]Mam nadzieje że już niedługo[/B] :loveu: [/SIZE] [quote name='Asiaczek']A gdzie to było? Basek był rudy? Pzdr.[/quote] [B][SIZE=3]To było na polach PGR Bródno a basek był jak najbardziej rudy o ile dobrze pamiętam :cool3:[/SIZE][/B] Quote
wejherstaff Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta'][B][SIZE=3] narazie strasznie odżyło marzenie o bulwie :loveu:[/SIZE][/B][/quote] No tak, bulewka od zawsze jest twoim marzeniem :loveu: i pierwszą miłością :loveu: Mam nadzieję że uda się Tobie zrealizować swoje plany i zarówno bulwa jak i york ze staffikiem w jednym stadzie zgodnie będą żyć :p Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta'] [B][SIZE=3]Bo tak wogóle mój przyszły mąż chce buldoga ale angielskiego hahaha ale to to juz sie załatwi można przecież mu wmówić ze to ang :)[/SIZE][/B][/quote] No wiesz :evil_lol: Na pewno już pisałaś, a ja na pewno czytałam, ale już nie pamiętam:cool3: -buldożek i york to będą dziewczynki? :) Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Madziasto tak dziewczynki będą :lol: Chłopów już starczy będzie TZ i jest Dżez więc trzeba budować przewagę ilościową w domu :lol: Kasiu wiesz że marzę o bulwince i tak jak się pojawił wyśniony staszek tak mam nadzieje pojawi się i reszta :cool3: Quote
madziasto4 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='dzasta']Madziasto tak dziewczynki będą :lol: Chłopów już starczy będzie TZ i jest Dżez więc trzeba budować przewagę ilościową w domu :lol: [/QUOTE] A kicia jakiej płci? :hmmmm: Quote
dzasta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='madziasto4']A kicia jakiej płci? :hmmmm:[/quote] Kicia płci żeńskiej ale zostaje z rodzicami :cool3: Bo to jest ulubiony stwór pod słońcem Taty i powiedział że jej nie odda a co śmieszniejsze rodzice polują też na Dżeza też go chcą zostawić u siebie :evil_lol: Quote
Recommended Posts