Magda Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kupcie działkę nad morzem!! Postawicie sobie przyczepę i macie wymarzony urlop:loveu: Wiem co mówię. Hej Justyś! Tylko nie lotej za dużo:eviltong: Quote
tigrunia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Magda napisał(a):Kupcie działkę nad morzem!! Postawicie sobie przyczepę i macie wymarzony urlop:loveu: Wiem co mówię. Hej Justyś! Tylko nie lotej za dużo:eviltong: Kucze weekendu mogło by jej nie starczyć, żeby dojechać nad to morze :evil_lol: Ale i tak Władzia dobrze mówisz :loveu: Nie ma to jak morze :loveu: Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Magda owszem ogladam na necie sa oferty co najlepsze taniej niz u nas:crazyeye: ale wlasnie tak jak Tiger gada bez sensu jakbym tam miala byc 1 w roku na 2 tydnie... a tę ogladalam tu na miejscu ale mi sie nie widzi:shake: Quote
dzasta Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 A ja dzisiaj dla odprężenia po niezbyt ciekawych wieściach po wizycie u mojego ortopedy byłam oglądać nasze włości znaczy się działkę a konkretnie pole, połać z masą drzew i krzewów i kleszczy :D Quote
Asiaczek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dzasta napisał(a):A ja dzisiaj dla odprężenia po niezbyt ciekawych wieściach po wizycie u mojego ortopedy byłam oglądać nasze włości znaczy się działkę a konkretnie pole, połać z masą drzew i krzewów i kleszczy :D Hahaha, dobre wieści. Szczególnie te o kleszczach...:diabloti: Pzdr. Quote
dzasta Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Mam taką cichą nadzieję że wreszcie uda się przechytrzyć całą biurokracyjną machinę i ruszymy z budową w 2010 roku :) A ja się muszę pochwalić że dzisiaj moje dziewczynki zrobiły mi wspaniały prezent przed operacją i tak Gabi ocena doskonała, wspaniały opis i została wybrana do tej finałowej :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: pierwszej selekcji w klasie młodzieży... pękam z dumy :p A natomiast Bercia pokazana przez swoją drugą Pancię Justynkę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: uzyskała w młodzieży :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Lokatę pierwszą i złoty medal, piękny opis i kolejny wniosek na MŁ Ch PL Jestem taka dumna z moich dziewczynek ale ledwo żyję bo niestety kolano dało mi do wiwatu i teraz leżę z gorączką... Zdjęcia jak tylko jakieś będą zaraz wstawię :) Quote
pati1033 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 serdeczne gratulacje dla dziewczynek :multi::multi::multi: i ciesze sie, ze udalo mi sie Ciebie poznac i ta Twoja calusna wariateczke :loveu: Quote
dzasta Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 O tak wariateczka z niej nie mała :) Szkoda że tak krótko ale mam nadzieję że nst razem dłużej pogadamy :p Quote
pati1033 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 na pewno uda sie dluzej :) wazne, ze juz "pierwsze koty za ploty" i udalo nam sie zlapac :) Quote
tigrunia Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 dzasta napisał(a):Mam taką cichą nadzieję że wreszcie uda się przechytrzyć całą biurokracyjną machinę i ruszymy z budową w 2010 roku :) A ja się muszę pochwalić że dzisiaj moje dziewczynki zrobiły mi wspaniały prezent przed operacją i tak Gabi ocena doskonała, wspaniały opis i została wybrana do tej finałowej :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: pierwszej selekcji w klasie młodzieży... pękam z dumy :p A natomiast Bercia pokazana przez swoją drugą Pancię Justynkę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: uzyskała w młodzieży :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Lokatę pierwszą i złoty medal, piękny opis i kolejny wniosek na MŁ Ch PL Jestem taka dumna z moich dziewczynek ale ledwo żyję bo niestety kolano dało mi do wiwatu i teraz leżę z gorączką... Zdjęcia jak tylko jakieś będą zaraz wstawię :) Super!! Gratuluję sukcesów !! :sweetCyb: Quote
Pegaza Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ła to teraz pancia szykuj prezenty dla nich:evil_lol::eviltong: no super gratuluje:calus: Quote
dzasta Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Pati1033, Aurunia, Tigrunia i Pegaza bardzo dziękujemy za gratulacje!!! A tak żeby zakończyć dzień miłym akcentem wstawiam fotkę Brata Berty który szaleje w Rosji na wystawach a oto i on z jego wszystkim pucharkami :) A tak dla zobrazowania to jego dotychczasowe osiągnięcia: Młodzieżowy Ch. Rosji 6 x J-CAC 6 x BJ 7 x BOB BIS-2 BIS-3 4 x BIG-1 J BIS-1 J BIS-2 2 х J BIS-3 J BIS-4 Quote
Sara_i_Aris Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 GRATULACJE :multi: Bardzo miło mi było poznać Ciebie i Twoje dziewczynki. Gabi na ringu szło świetnie, a Berta jest kochanym staffikiem :loveu: Na żywo jeszcze bardziej cudowna i przytulaśna :loveu: Quote
Pegaza Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 No no ile pucharow.. podobny jest do Berty:loveu: Quote
dzasta Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Sara bardzo dziękuję za piękne zdjęcie!!! I komplementy!!! Prawda że podobny braciszek ja się śmieje że to brat bliźniak :D A to wczorajsza Bertka w obiektywie Vectry :) Quote
pati1033 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 obie dziewczynki sliczne :loveu: a rodzenstwo sie siebie nie wyprze :p braciszek moglby sie podzielic pucharkami :) Quote
dzasta Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Dziękujemy Patrycja !!! To jeszcze trochę dziewczynek w obiektywie Ewy czyli naszej forumowej Vectry :loveu: Quote
dzasta Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Ewo jeszcze raz wielkie dzięki za wszystko i czekam z utęsknieniem na Twoją wizytę!!! Quote
tigrunia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://i201.photobucket.com/albums/aa155/yorkarisek/IMG_9573.jpg super Gabinka :loveu: Quote
Pegaza Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Gabi ma sliczna buzke a koczek przekrzywiony daje jej uroku:loveu::evil_lol: za to Berta ma zwyciestwo wypisane na swoim pycholku:cool1::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='dzasta']Mam taką cichą nadzieję że wreszcie uda się przechytrzyć całą biurokracyjną machinę i ruszymy z budową w 2010 roku :) A ja się muszę pochwalić że dzisiaj moje dziewczynki zrobiły mi wspaniały prezent przed operacją i tak Gabi ocena doskonała, wspaniały opis i została wybrana do tej finałowej :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: pierwszej selekcji w klasie młodzieży... pękam z dumy :p A natomiast Bercia pokazana przez swoją drugą Pancię Justynkę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: uzyskała w młodzieży :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Lokatę pierwszą i złoty medal, piękny opis i kolejny wniosek na MŁ Ch PL Jestem taka dumna z moich dziewczynek ale ledwo żyję bo niestety kolano dało mi do wiwatu i teraz leżę z gorączką... Zdjęcia jak tylko jakieś będą zaraz wstawię :) Hohoho, widzę, że i dla Was ta wystawa była super udana!!! Brawo dziołchy dzastowe!:loveu: [quote name='dzasta'] A tak żeby zakończyć dzień miłym akcentem wstawiam fotkę Brata Berty który szaleje w Rosji na wystawach a oto i on z jego wszystkim pucharkami :) A tak dla zobrazowania to jego dotychczasowe osiągnięcia: Młodzieżowy Ch. Rosji 6 x J-CAC 6 x BJ 7 x BOB BIS-2 BIS-3 4 x BIG-1 J BIS-1 J BIS-2 2 х J BIS-3 J BIS-4 Piękny ten braciszek, a i siostra sie jego nie wyprze.:lol: Super sesja z wykonaniu Vectry! Takie fotki to skarb! Pzdr. Quote
Recommended Posts