Pegaza Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Jakie ja tu widze zmiany ruchomy avatar i nowy banerek miodzio:cool1: to chcem zobaczyc foty z imprezy:cool1::eviltong: Quote
Aurunia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 czy to może zapowiedź strony internetowej ?? Quote
dzasta Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Tak już dawno czekam na stronkę WWW :) Jak tylko będzie oczywiście zaraz dam znać :D A te zmiany to efekt tego że przypominałam sobie różne programy z których korzystałam podczas studiów :lol: I się troszkę bawiłam :) a foty z imprezy hmm swojego aparatu nie zabieram ale jak tylko jakieś foteczki będę miała na pewno wstawię. Jutro może uda mi się wstawić kilka fotek z moich wywczasów połączonych z rehabilitacją :) A tym czasem jestem już po fryzjerze, paznokietki już zrobione i te i te i wsjo poprasowane ale do 17 jeszcze sporo czasu :D Quote
Pegaza Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Jutro juz minelo a fotek nie ma :cool1: Quote
dzasta Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ehhh nie mam weny...bo wczoraj się okazało że muszę mieć operację i to szybko tak więc termin już ustalony na 14 września :( Quote
Asiaczek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale sama wiesz, że jak trzeba, to trzeba! My tutaj będziemy denerwować się za Ciebie, a Ty na spokojnie idź na operację. Masz mieć sprawne kolanko, bo jeszcze musisz sporo pobiegać z Bertunią i Gabiśką! Pzdr. Quote
Sara_i_Aris Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cześć :multi: Wpadłam się przywitać, pooglądać Bertę, która zdecydowanie jest moją faworytką z całego trio. Świetne ma serduszko :loveu: Gratulacje dla Gabinki, oby tak dalej. Quote
Pegaza Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 dzasta napisał(a):Ehhh nie mam weny...bo wczoraj się okazało że muszę mieć operację i to szybko tak więc termin już ustalony na 14 września :( oo to chyba niezbyt dobre nowiny ale jesli ma sie odbyc to chyba lepiej szybko niz przekladac..co ma byc to bedzie i potem bedzie juz lepiej... sie nie martw bedzie dobrze:glaszcze: Quote
dzasta Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ehhh załamałam się ale co zrobić...nic :( Quote
misiaczek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Justynka,trzymam mocno kciuki. Wszystko będzie dobrze :calus:. Quote
pati1033 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Mus to mus :( bede trzymac kciuki, zeby wszystko bylo dobrze i zebys szybko wrocila do zdrowia i sprawnosci :) Quote
Pegaza Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 misiaczek napisał(a):Justynka,trzymam mocno kciuki. Wszystko będzie dobrze :calus:. O narescie wiem jak masz na imię:p Quote
dzasta Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Pegaza, Madziasto4, Misiaczek i Pati1033 - dziękuję Wam za słowa otuchy !!! Się już troszkę otrząsnęłam ale jednak nadal jakoś taki niepokój chociaż jestem już weteranką i nie powinnam się bać ale siła wyższa :( Pegaza naprawdę nie wiedziałaś jak mam na imię :eviltong: Przecież Dzasta czyli Justyna :) A teraz zaległe fotki. Same potworki wodne i chodzące :) Najpierw z Parku Dzikich Zwierząt w Kadzidłowie potem otoczenie ośrodka a na końcu jakieś dziwne czarne kwa kwaki z Mrągowa :lol: Quote
dzasta Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Zdjęć mało i marnej jakości bo po rehabilitacji mało już było czasu i siły żeby focić i zwiedzać :shake: Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Ja naprawde? nie wiedzialam moze dlatego ze znam bardzo malo Justyn:evil_lol: fajne labądki:p kuperki w gore:evil_lol: http://images39.fotosik.pl/188/d243f34baa821f40med.jpg ale ta operacja poprawi Ci komfort?>kolana?:roll: Quote
dzasta Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Pegaza napisał(a):Ja naprawde? nie wiedzialam moze dlatego ze znam bardzo malo Justyn:evil_lol: ale ta operacja poprawi Ci komfort?>kolana?:roll: Ale już wiesz żem Justyna :oops: A operacja mam nadzieję że poprawi komfort bo właśnie przed chwilą się przewróciłam bo mi się te dwa guzy jakoś tak ustawiły w kolanie że się wzajemnie zablokowały...mam tylko nadzieję że nie odrosną :( Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 dzasta napisał(a):Ale już wiesz żem Justyna :oops: A operacja mam nadzieję że poprawi komfort bo właśnie przed chwilą się przewróciłam bo mi się te dwa guzy jakoś tak ustawiły w kolanie że się wzajemnie zablokowały...mam tylko nadzieję że nie odrosną :( o kurcze to faktycznie masz klopot, Ty sie juz na zapas nie martw:mad: Quote
Asiaczek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Zawsze mnie rozczulają śpiące psy, wilki i inne takie też... http://images46.fotosik.pl/191/20cd5a7397d3a90fmed.jpg Pzdr. Quote
Magda Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Współczuję tych kolanowych kłopotów... Musi to być wkurzające:cool1: http://images39.fotosik.pl/188/d243f34baa821f40med.jpg Pełna synchronizacja:eviltong: heh Czekamy na stronkę!:cool3: Quote
Pegaza Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Witam i o wiesci pytam:eviltong: co tam u Ciebie i psiakow?:loveu: Quote
dzasta Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Ja latam z wywieszonym językiem i się badam i konsultuje a psiaki się lenią z małymi przerwami na ganianki :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Czekam juz na wekend z uteskieniem..:roll: tu gdzie mieszkam znajomy ma do sprzedania dzialke i teraz znow myslimy czy chcemy tu na miejscu czy raczej tam gdzie mama z dojazdem ale inne widoki i troszke swiezsze powietrze:p od tego myslenia to mysliwym zostane zaniedlugo hehe:evil_lol: Quote
Recommended Posts