Jump to content
Dogomania

Świat wg Staffików i Yorki czyli perypetie Dżezika, Berty i Maleńkiej Gabinki :)

Recommended Posts

• Replies 4.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak już dawno czekam na stronkę WWW :)
Jak tylko będzie oczywiście zaraz dam znać :D
A te zmiany to efekt tego że przypominałam sobie różne programy z których korzystałam podczas studiów :lol: I się troszkę bawiłam :)

a foty z imprezy hmm swojego aparatu nie zabieram ale jak tylko jakieś foteczki będę miała na pewno wstawię. Jutro może uda mi się wstawić kilka fotek z moich wywczasów połączonych z rehabilitacją :)

A tym czasem jestem już po fryzjerze, paznokietki już zrobione i te i te i wsjo poprasowane ale do 17 jeszcze sporo czasu :D

Posted

Ale sama wiesz, że jak trzeba, to trzeba! My tutaj będziemy denerwować się za Ciebie, a Ty na spokojnie idź na operację. Masz mieć sprawne kolanko, bo jeszcze musisz sporo pobiegać z Bertunią i Gabiśką!

Pzdr.

Posted

dzasta napisał(a):
Ehhh nie mam weny...bo wczoraj się okazało że muszę mieć operację i to szybko tak więc termin już ustalony na 14 września :(

oo to chyba niezbyt dobre nowiny ale jesli ma sie odbyc to chyba lepiej szybko niz przekladac..co ma byc to bedzie i potem bedzie juz lepiej...
sie nie martw bedzie dobrze:glaszcze:

Posted

Pegaza, Madziasto4, Misiaczek i Pati1033 - dziękuję Wam za słowa otuchy !!!
Się już troszkę otrząsnęłam ale jednak nadal jakoś taki niepokój chociaż jestem już weteranką i nie powinnam się bać ale siła wyższa :(

Pegaza naprawdę nie wiedziałaś jak mam na imię :eviltong: Przecież Dzasta czyli Justyna :)

A teraz zaległe fotki. Same potworki wodne i chodzące :) Najpierw z Parku Dzikich Zwierząt w Kadzidłowie potem otoczenie ośrodka a na końcu jakieś dziwne czarne kwa kwaki z Mrągowa :lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Ja naprawde? nie wiedzialam moze dlatego ze znam bardzo malo Justyn:evil_lol:
ale ta operacja poprawi Ci komfort?>kolana?:roll:

Ale już wiesz żem Justyna :oops:

A operacja mam nadzieję że poprawi komfort bo właśnie przed chwilą się przewróciłam bo mi się te dwa guzy jakoś tak ustawiły w kolanie że się wzajemnie zablokowały...mam tylko nadzieję że nie odrosną :(

Posted

dzasta napisał(a):
Ale już wiesz żem Justyna :oops:

A operacja mam nadzieję że poprawi komfort bo właśnie przed chwilą się przewróciłam bo mi się te dwa guzy jakoś tak ustawiły w kolanie że się wzajemnie zablokowały...mam tylko nadzieję że nie odrosną :(

o kurcze to faktycznie masz klopot, Ty sie juz na zapas nie martw:mad:

Posted

Czekam juz na wekend z uteskieniem..:roll:
tu gdzie mieszkam znajomy ma do sprzedania dzialke i teraz znow myslimy czy chcemy tu na miejscu czy raczej tam gdzie mama z dojazdem ale inne widoki i troszke swiezsze powietrze:p od tego myslenia to mysliwym zostane zaniedlugo hehe:evil_lol: