Kitka20 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hopaj Ty do góry śliczniutki. A tak na marginesie może zmienić tytuł bo chyba Labek ma już dom?? Quote
la_pegaza Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 z BF: Witam Wszystkich! Mam na imie Michaela, mam 18 lat, mieszkam w malej miejscowości pod Toruniem, w Chełmnie. Zarejestrowałam się na Waszym forum, ponieważ chciałabym Was poznać oraz dowiedzieć się czegoś nowego o tak pięknej rasie jak bokser. Sama nie mam Bokserka w domu, ale mam innego psiaka- 2 letni Labrador, który wabi się Basco. Jestem tutaj rownież ze względu na to, iż zastanawiamy się nad adoptowaniem psiaka- Bokserka, jest tutaj o Nim napisane w "Boksery w potrzebie" (przepraszam jeżeli przekształciłam tytuł) A wiec chodzi o Bokserka- Tigera, spod Warszawy, mianowicie z Łomianek- 5-cio letni piękny Pan Dzwoniłam już do właścicielki Boksia i długo rozmawiałyśmy, to czy Go adoptujemy zależy jeszcze od kilku kwestii, bo głównym problemem są nasze wyjazdy, wyjeżdżamy 2 razy w roku do Dziadka na góra 10 dni. Wiem tylko tyle, że 2 psiaków nie będę mogła przywieść do Dziadka, wiec zaczęłam się zastanawiać czy może ktoś mógł Boksia na te 7-10 dni do siebie zabrać, oczywiście myślimy o zapłaceniu temu komuś za opiekę nad psiakiem. Innym problemem jest fakt, ze psiak ma jedna jądro, a drugie jest gdzieś w jamie brzusznej i wiem ze to może się nowo tworzyć ale nie musi. Wiec być może wkrótce zawita u nas w domu piękny Bokserkowy psiak Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona Serdecznie pozdrawiam. Michaela :happy1: Quote
YACO Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Moglby sie ktos zorientowany odezwac co z psem ??? Quote
chatita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ciekawe czy to aktualne,chyba sie juz nic z watku nie dowiemy:mad: Quote
lavinia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 przepraszam, przepraszam, ale mam duzo roboty, dlatego nic nie pisałam. Sytuacja wygląda tak; do Ewy odezwała sie dziewczyna zainteresowana boksiem, miała sie zastanowić i skontaktować, Ewa czeka.....na razie cisza, no ale może po prostu ci ludzie muszą sobie wszystko odpowiednio poustawiać do mnie natomiast odezwała sie nasza koleżanka - dogomaniaczka, która rozważa adopcję boksia - to byłby super domek :loveu: :loveu: dałam jej namiary do Ewy, mam nadzieję, że się jakoś umówią... tak więc boksio wciąż szuka domu, myślę, że wkrótce będzie już u siebie..... obiecuję dać znać, gdy tylko będą jakieś dobre wiadomości Quote
lavinia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 a ta dziewczyna to właśnie Michaela - ta, która ma się zdecydować i zadzwonić do Ewy. Quote
_beatka_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 no to teraz nie pozostaje nic innego jak trzymać kciuki:razz: Quote
joaaa Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Lavinia, czy wstawić go na stronę adopcyjną bokserów? Czy na razie czekamy na odpowiedź? Quote
Iza i Avanti Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Prosimy o domek dla ślicznego boksia... Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Podnoszę.... Z nadzieją na domek... Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 .......................................... Quote
Recommended Posts