Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='(:Buńka:)']Ja dzisiaj piję sok z gumi jagód z okazji twoich urodzinek Kaś <3 :loveu:
Jeszcze raz wszystkiego NAJ :loveu:
i zdrówko :beerchug:
:drinking:[/QUOTE]
tylko nie przesadź z tym soczkiem :diabloti:

jeszcze raz dzieki :loveu:

Posted

dziena za kciuki, ale coś słabo bo starczyły tylko na 3 biegi :p

Lusia:
egzaminy - pierwszy tragicznie, ale bez disa, drugi na bardzo dobrą, ale łapki nie ma.

Openów nie pobiegla w ogole..
w sobote na A open zniechecila sie palisada i zaraz potem slalomem. Za trzecim razem stwierdzila 'mama co ty, lecimy dalej, zostaw juz ten slalom' wlazła na huśtawkę, ale wiedziała ze nie powinna, więc chciala z niej zejsc i sie 'troche' zdezoriontowała jak cofając sie zaczela opadac w druga strone. Zwinela sie w kulke balansujac na srodku i było koniec biegania.. Troche dziwnie, bo z hustawka od samego poczatku nie miala zadnych problemow, nigdy sie jej nie bala, a poprawnie robila ja gdzies tak od roku?

J open - druga przeszkoda to podwójna stacjonata. Lusia źle wymierzyła skok i uderzyła w drugą tyczke.. Koniec biegania bo dalej bała się skakać

Dzisiaj:
A open - Początek okej, zawiecha na hustawce.. Zrobila jako tako, ale nie podobalo mi się wiec kazałam jej poprawić. Musiała sobie skojarzyć moje niezadowolenie z wczorajszym A open i w końcu tej huśtawki nie zrobiła. Koniec biegania ;]

Zamiast J open pobiegłyśmy sobie J0 jako przedpsy ;) lekki torek, niskie przeszkody i biegłam z szarpakiem. Taki pozytywny akcent dla Lucyny na koniec zawodów.

Nana:
sobota
egzamin tragedia xd dis. totalny brak mozgu hahaha miedzy przeszkodami sprawdzała czy wszyscy są na hali :P
openy oba na disy, ale ładniej się skupiała. Zrobila hustawke (a tak sie bałam..) slalom tez jako tako (2 na 6 za pierwszym razem bezbłednie), problemem był rękaw. Większość disow wlasnie jemu zawdzieczamy ;]

dzisiaj opiszę jutro, po konsultacji z Zuzią, bo cos mis ie zdaje że wszystko mi się pomieszało :P
ale tak w skrocie - egzamin dis, Aopen dis, Jopen 1 błąd, 1 odmowa (z mojej winy), czyli wreszcie coś bez disa :P i zrobiła tunel miekki za pierwszym razem.

Posted

[quote name='Illusion']To chyba nie ma takiej tragedii, skoro mówiłaś, że będzie 12 disów ;).[/QUOTE]
no zamiast 12 jest 9 xd
za to w ten weekend pewnie bedzie 14 :diabloti:

Posted

[quote name='Illusion']Grunt to pozytywne nastawienie... :lol:

[URL]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t31/q75/s720x720/1889054_792070314154779_2064022994_o.jpg[/URL] Lusia?[/QUOTE]

oczywko :evil_lol:

taa lusia :P

Posted

[quote name='Illusion']A w ten weekend gdzie się wybieracie?[/QUOTE]
Lublin ;)
[quote name='betty_labrador']O i tak niezle :) lepiej 9 niż 12 błędów :D trzymamy kciuki za nastepne skoki :D :kciuki:[/QUOTE]
wolałabym jednak mniej tych disów :P
nie dziękujemy :)