Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Victoria']bralam mocno pod uwage, moze wezme za miesiac. teraz z braku funduszy jednak kupilam kropelki, wzielam w wiekszej butelce, jak nie beda dzialac to najwyzej cala flaszke na nie wyleje :diabloti:

za 4 dni wyjeżdzamy[B] a obie dziewczyny mają srake i rzygają [/B]:loveu:
i Lusia nie ma karmy i nie wiem co jej kupić..[/QUOTE]

:mad: zajebiście :diabloti:

Posted

[quote name='paulaa.']:mad: zajebiście :diabloti:[/QUOTE]

no ja tez sie ciesze :loveu:

[COLOR=#ffff00][SIZE=1]a czyj piesek byl z robalami na agi?? [/SIZE][/COLOR]:diabloti:

jutro do apteki po węgiel i mam nadzieje ze im przejdzie... :mad:

Posted

[quote name='Victoria']no ja tez sie ciesze :loveu:

[COLOR=#ffff00][SIZE=1]a czyj piesek byl z robalami na agi?? [/SIZE][/COLOR]:diabloti:

[/QUOTE]
Ejj, wydalał już zdechłe :lol: zresztą nadal mam słit focie robali na telefonie

Mam nadzieje, że dojdą do siebie. Bo wystarczy Scoob gazujący na maksa, po nowej karmie :evil_lol:
Wgl to mam nadzieje, że w tym pokoju będzie również wytrzymały kaloryfer :lol:

Posted

[quote name='Illusion']Uuu, niech dziewczyny szybko wracają do siebie! ;) Obozu zazdroszczę :placz:.[/QUOTE]
licze na to ze za rok tez bdziecie :razz:

[quote name='paulaa.']Ejj, wydalał już zdechłe :lol: zresztą nadal mam słit focie robali na telefonie

Mam nadzieje, że dojdą do siebie. Bo wystarczy Scoob gazujący na maksa, po nowej karmie :evil_lol:
Wgl to mam nadzieje, że w tym pokoju będzie również wytrzymały kaloryfer :lol:[/QUOTE]
taaaaaa zdechłe xd

albo tytanowe drzwi
ew balkon :P

Posted

[quote name='Luzia']York i agi, widok - bomba :)

I dobry wieczór ;)[/QUOTE]

:)

[img]http://i1326.photobucket.com/albums/u652/Kasia_Gryglas/_MG_6118_zpse98fce32.jpg[/img]

kupiłam Lusi acane rybną, której zawdzięczam dużo miejsca w pociągu :diabloti:
piesowi smakuje, ciekawe tylko czy nie będzie rewolucji..

Posted

no mowie serio :diabloti:

paczcie jaki super dzieciak
ja chce takiego syna :loveu:
[url]http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?v=10151641048122720&set=vb.255756464509633&type=2&theater[/url]

Posted

Luśka pewnie tak się rozpędziła , że trafiła w krzaki z rzepami :evil_lol: [url]http://th09.deviantart.net/fs70/PRE/i/2013/183/4/b/the_beautiful_eyes_by_inaasahan-d6blyed.jpg[/url]

Posted

[quote name='Angi'][IMG]http://pl.memgenerator.pl/mem-image/jestem-zoofilem-lvl-31-a-ty-pl-000000/d[/IMG] też cie kocham :*[/QUOTE]

ok xd

dla niewtajemniczonych wrócilyśmy z obozu agi i przywiozłyśmy ze sobą zapalenie żołądka i jelit, obrzygując przy tym mamie koleżanki samochód... No i chyba własnie leki przestają działać, bo jak od soboty nie było żadnej kupy tak teraz praktycznie cały czas słyszę jak się nanie w brzuchu przelewa..

i zdecydowałam się na sterylkę :D
chociaz to juz nie pierwszy raz :P wiec wspierajcie nie w tej decyzji cobym jednak nie zmieniła zdania jak to juz kilkakrotnie bywało xd

Posted

zrób sterylke bo na serio warto u nas jedynymi minusami sterylizacji jest to,że trzeba się pilnować z wagą i częściej obcinać no i może reakcja ludzi w pewnych momentach: "oo biedny piesek zabrali ci twoją macice..." ale kto by się tym przejmował także ciachaj bo warto o zaletach mówić Ci chyba nie musze :D

Posted

[quote name='Molowe']zrób sterylke bo na serio warto u nas jedynymi minusami sterylizacji jest to,że trzeba się pilnować z wagą i częściej obcinać no i może reakcja ludzi w pewnych momentach: "oo biedny piesek zabrali ci twoją macice..." ale kto by się tym przejmował także ciachaj bo warto o zaletach mówić Ci chyba nie musze :D[/QUOTE]
tylko ja sie strasznie boje :P
nu ma alergie na penicyline wiec dostanie jakis dodatkowy lek, ale i tak alegria wyskoczy pod koniec zabiegu. Nie wiem jak to działa, powtarzam co powiedziała wetka. I rowniez ze wzgledu na alergie bdzie miala zwykłe szwy zamiast rozpuszczalnych.
I boje sie jeszcze ze po sterylce nasili się jej terytorialność i pilnowanie rzeczy, co już teraz jest udręką..

No ale zapisana na 23go..

Posted

Widzę u Was się ten obóz kręci wokół problemów gastrycznych :evil_lol: Przed obozem coś, po obozie znowu :lol:
Bądź twarda, wysterylizujesz i będziesz miała spokój :) A Lusiak jest posiadaczem macicy czy też nie?

Posted

[quote name='Victoria']tylko ja sie strasznie boje :P
nu ma alergie na penicyline wiec dostanie jakis dodatkowy lek, ale i tak alegria wyskoczy pod koniec zabiegu. Nie wiem jak to działa, powtarzam co powiedziała wetka. I rowniez ze wzgledu na alergie bdzie miala zwykłe szwy zamiast rozpuszczalnych.
I boje sie jeszcze ze po sterylce nasili się jej terytorialność i pilnowanie rzeczy, co już teraz jest udręką..

No ale zapisana na 23go..[/QUOTE]

Niedobrze,że ma tą alergie ale z drugiej strony nie sterylizowanie jej też jest ryzykowne nie wiem ja bym chyba ciachała ją tego 23go,u Molly zmian w zachowaniu do mnie/innych psów nie zauważyłam żadnych może jedynie to,że czasami podnosi nogę do sikania ale nie wiem czy to kwestia jej powalenia czy ma to związek ze sterylką :3

Posted

[quote name='rashelek']Widzę u Was się ten obóz kręci wokół problemów gastrycznych :evil_lol: Przed obozem coś, po obozie znowu :lol:
Bądź twarda, wysterylizujesz i będziesz miała spokój :) A Lusiak jest posiadaczem macicy czy też nie?[/QUOTE]
Lucyna jest posiadaczką, jest ;) u niej jeszcze bardziej by się przydało ciachnąć, bo ciąże urojone się zdarzają, ale jeszcze bardziej boimy się narkozy bo straszne z niej maleństwo.. jak będzie kiedys tam w przyszłości ciachana to od razu z czyszczeniem kamienia.

[quote name='Molowe']Niedobrze,że ma tą alergie ale z drugiej strony nie sterylizowanie jej też jest ryzykowne nie wiem ja bym chyba ciachała ją tego 23go,u Molly zmian w zachowaniu do mnie/innych psów nie zauważyłam żadnych może jedynie to,że [B]czasami podnosi nogę do sikania[/B] ale nie wiem czy to kwestia jej powalenia czy ma to związek ze sterylką :3[/QUOTE]
zawsze chciałam mieć psa :evil_lol:

no i sterylka stoi pod znakiem zapytania, bo Nusi wróciło sranko... chyba się na jakieś badania wybierzemy jeśli nie przejdzie. Wczoraj dostała odrobinkę karmy i od razu było sprzątanie ;/

dostałam link do albumu z obozu ;)

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-S8xbr34qFh4/Ud-OvVRodDI/AAAAAAAAC2c/aTRHMN8i6zQ/w899-h597-no/agility-obedience-64.JPG[/img]

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-gwWu8MYz530/Ud-O98aMSCI/AAAAAAAAC5c/uUomRzgJ_jA/w899-h597-no/agility-obedience-88.JPG[/img]