rudynpm Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dzisiaj Misiek dostał kolejną porcję smaczności. 25 sztuk puszek, które bardzo mu smakują. Misiek bardzo za nie dziękuje :) Niestety Misiek wczoraj się skompromitował. Otworzył sobie szafkę i wyjadał obierki od włoszczyzny i ziemniaków. Został skarcony słownie i bardzo się zawstydził. Kto by pomyślał, że on ma takie zachcianki. Zaczynają się problemy z wychodzeniem na podwórko. Misio zdecydowanie nie chce spacerować w mroźnym powietrzu. Taką ma minę, jak zorientuje się co się święci. ;) Pozdrawiamy:) Miśkowy DT Quote
Agula99 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Misiu, ale masz żarełka, podzielisz się troszeczkę??? ;) Quote
kizimizi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 rudynpm napisał(a): Niestety Misiek wczoraj się skompromitował. Otworzył sobie szafkę i wyjadał obierki od włoszczyzny i ziemniaków. Został skarcony słownie i bardzo się zawstydził. haha no widzisz jaki madry pies ;) Quote
egradska Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='rudynpm']Dzisiaj Misiek dostał kolejną porcję smaczności. 25 sztuk puszek, które bardzo mu smakują. Misiek bardzo za nie dziękuje :) Niestety Misiek wczoraj się skompromitował. Otworzył sobie szafkę i wyjadał obierki od włoszczyzny i ziemniaków. Został skarcony słownie i bardzo się zawstydził. Kto by pomyślał, że on ma takie zachcianki. Zaczynają się problemy z wychodzeniem na podwórko. Misio zdecydowanie nie chce spacerować w mroźnym powietrzu. Taką ma minę, jak zorientuje się co się święci. ;) Pozdrawiamy:) Miśkowy DT Witamy Miśkowy DT i bardzo dziękujemy za opiekę nad pieskiem. Wygląda na to, że Misiek jest ciepłolubny i warzywami też nie pogardzi, jeśli mu się zaserwuje,w ramach deseru może:) Zdjęcia piękne, dziękujemy bardzo Quote
piescofajnyjest Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 tak mu dobrze w ty DT, ze nie chce wychodzic!!! sama bym tez nie wychodzila;) Quote
kama210 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 witam kochany Miśkowy DT :) w podwójnej obsadzie oczywiście - Moniki i Roberta :) Quote
Iljova Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ta mina na ostatnim zdjęciu to jakby mówił : " Co!!! Ja mam wyjść ?!?!?! Ja... ?!?!?! Na to zimno !!!!!! To chyba nie o mnie chodzi ..... Sami sobie idźcie !!! Czego Wy ode mnie chcecie ?!?!?! Upadliście na głowy ?!?!?!" Quote
DONnka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Kochane mądre psisko :loveu: :loveu: :loveu: I jak tu nie kochać poczwarków ;) Quote
Iljova Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 DOnka to nierealne i niemożliwe. Poprostu się nie da ... To samo przychodzi i już ... Poprostu się je kocha :-) Quote
Maruda666 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Mina Miśka bardzo wymowna :evil_lol::evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dawno mnie u Miśka nie było , ale wypiękniał i wyradośniał :) Wcale się mu nie dziwię że nie chce wychodzić z ciepłego domku , mądry pieseczek ;) Quote
Nadziejka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Przylecialam ku wam po miesiacu , komp padl :shake:zdrowie padlo ...... kochani ogladam zdj , podziwiam i szczesciem sie Misiowym raduje:loveu::thumbs::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou: kochany cudny , jak spacereczkuje na lapenkach :loveu:tyle zaleglosci do czytanaia, pozdrawim sercem , dt poprostu jest nsjlepsiejszy:loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Mina Misia bardzo wymowna:cool3: Mądry psiak :lol: Quote
plinka54 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Pojawiam się i ja u Misiaka. Ma rację, co go będą z domu na ten mróz wyprowadzać, domowy psiaczek się zrobił ;) Budom mówimy NIE! Koniecznie trzeba znaleźć mu ciepły domek :) Quote
rudynpm Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 :) Dziękujemy bardzo za tak miłe przyjęcie. Jeśli chodzi o żarłokaMisia to nie ma mowy o żadnej budzie. Misio śpi i jest w domu. Zważając na jego upodobania warzywne daliśmy mu surową, pokrojoną marchewkę do jedzenia. Zostawił WSZYSTKO;) Jutro wrzucę zdjęcia Misia, chcecie? ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (NIE)cierpliwie czekamy :) proszę Misiaczka wymiziać od wszystkiech ciotek z dogomani tak bardzo mu kibicujących ......Ogromne podziękowania za WASZE WIELKIE Serducho i Opiekę!!! Quote
Iljova Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 pytanie ;-) jasne że chcemy i to dużo zdjęć najlepiej ;-) Quote
DONnka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Już jest jutro :evil_lol: A fotek ni ma :roll: Quote
Iljova Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 DONnka napisał(a):Już jest jutro :evil_lol: A fotek ni ma :roll: Oj DOnka przeginasz .... daj się innym wyspać :evil_lol: Ale już pora podwieczorku a tu nic ??? :roll: Quote
Martika&Aischa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Iljova napisał(a):Oj DOnka przeginasz .... daj się innym wyspać :evil_lol: Ale już pora podwieczorku a tu nic ??? :roll: Czekamy ...czekamy jak zwykle (NIE) cierpliwie;) Quote
piescofajnyjest Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 caly czas czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts