Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Misiek dostał kolejną porcję smaczności. 25 sztuk puszek, które bardzo mu smakują.

Misiek bardzo za nie dziękuje :)

Niestety Misiek wczoraj się skompromitował. Otworzył sobie szafkę i wyjadał obierki od włoszczyzny i ziemniaków. Został skarcony słownie i bardzo się zawstydził. Kto by pomyślał, że on ma takie zachcianki.
Zaczynają się problemy z wychodzeniem na podwórko. Misio zdecydowanie nie chce spacerować w mroźnym powietrzu.
Taką ma minę, jak zorientuje się co się święci. ;)

Pozdrawiamy:) Miśkowy DT

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rudynpm napisał(a):

Niestety Misiek wczoraj się skompromitował. Otworzył sobie szafkę i wyjadał obierki od włoszczyzny i ziemniaków. Został skarcony słownie i bardzo się zawstydził.

haha no widzisz jaki madry pies ;)

Posted

[quote name='rudynpm']Dzisiaj Misiek dostał kolejną porcję smaczności. 25 sztuk puszek, które bardzo mu smakują.

Misiek bardzo za nie dziękuje :)

Niestety Misiek wczoraj się skompromitował. Otworzył sobie szafkę i wyjadał obierki od włoszczyzny i ziemniaków. Został skarcony słownie i bardzo się zawstydził. Kto by pomyślał, że on ma takie zachcianki.
Zaczynają się problemy z wychodzeniem na podwórko. Misio zdecydowanie nie chce spacerować w mroźnym powietrzu.
Taką ma minę, jak zorientuje się co się święci. ;)

Pozdrawiamy:) Miśkowy DT
Witamy Miśkowy DT i bardzo dziękujemy za opiekę nad pieskiem.
Wygląda na to, że Misiek jest ciepłolubny i warzywami też nie pogardzi, jeśli mu się zaserwuje,w ramach deseru może:)
Zdjęcia piękne, dziękujemy bardzo

Posted

Ta mina na ostatnim zdjęciu to jakby mówił :
" Co!!! Ja mam wyjść ?!?!?! Ja... ?!?!?! Na to zimno !!!!!! To chyba nie o mnie chodzi ..... Sami sobie idźcie !!!
Czego Wy ode mnie chcecie ?!?!?! Upadliście na głowy ?!?!?!"

Posted

Przylecialam ku wam po miesiacu , komp padl :shake:zdrowie padlo ...... kochani ogladam zdj , podziwiam i szczesciem sie Misiowym raduje:loveu::thumbs::modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou: kochany cudny , jak spacereczkuje na lapenkach :loveu:tyle zaleglosci do czytanaia, pozdrawim sercem , dt poprostu jest nsjlepsiejszy:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pojawiam się i ja u Misiaka. Ma rację, co go będą z domu na ten mróz wyprowadzać, domowy psiaczek się zrobił ;) Budom mówimy NIE! Koniecznie trzeba znaleźć mu ciepły domek :)

Posted

:) Dziękujemy bardzo za tak miłe przyjęcie.
Jeśli chodzi o żarłokaMisia to nie ma mowy o żadnej budzie. Misio śpi i jest w domu.
Zważając na jego upodobania warzywne daliśmy mu surową, pokrojoną marchewkę do jedzenia. Zostawił WSZYSTKO;)
Jutro wrzucę zdjęcia Misia, chcecie? ;)

Posted

DONnka napisał(a):
Już jest jutro :evil_lol:
A fotek ni ma :roll:

Oj DOnka przeginasz .... daj się innym wyspać :evil_lol:
Ale już pora podwieczorku a tu nic ??? :roll: