Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tak nierpozornie wyskoczyly te jezyki,,,
A co do psiakow,,to mysle ze powinnam samá Alaske wstawic w zdjecia i zrobic im osobne strony,, Para nie pojdzie na pewno ,,tymbartdziej ze Hektor zbyt mlody nie jest,, Ludzie czesciej biora 1 domowego psa,,A pozatym jak mowialam one wcale nie sa jakimis przyjaciolmi z jednej celi tylko napatoczyl sie hektor na zdjecia,,
Ktos kto szuka psiaka nie zwroci uwagi na ta strone bo pomysli ze nie mozna rozbijac takiego duetu,,
Alaska musi isc do domku,,,
Ona jest na prawde ladna i bardzo mila,,to taki pieszczich ,,ktory sie kuli z poczatku gdy kogos nie zna,,
Jak widzicie ten pomysl ,,,bo ja mysle ze para tylko popsuje cala sprawe i zaden nie pojdzie

Posted

Wiewióra, napiszę na Allegro tekst o nich, ale zaznaczę, że szukają domów oddzielnie lub razem... Niech Hektor też ma swoją szansę, poznalismy go już i szkoda odbierać mu tę nadzieję... Takie fajne psy. Tu na dogo domu nie znajdą :shake: Wszyscy zapsieni po uszy!!!

Posted

dokladnie, musza znalezc domek, sa naprawde sliczne do bolu, takie misiakowate na maksa, mam nadzieje, ze jak wroce z chin to bede bardzo bogata i kupie dom z ogrodem i se pykne z 5 sztuk, Akcja bedzie im pokazywal co to znaczy sie udomowic, w sumie to mozna by zrobic remont domu dziadka, bo na razie dla psow super ale dla mnie nie da rady - bym wtedy mogla poszalec ze schroniskiem z jozefowa - na razie to marzenia, aqle te tutaj genialne sa i naprawde rozjasnia komus smutki!

Posted

Ja mysle tak ,,Mozna zrobic osobna strone Alasci i osobna Hektorowi,,,
Uwazam caly czas ,,wiem wiem jestem strasznie uparta ,,to po babce goralce,,,Uwazam wciaz , ze nawet mimo pisania ze moga isc osobno ,kazdy mysli o jakie puchatki szkoda je rozdzielac,,Gdyby Tina szponiasta byla np z Hektorem albo Szczotek z jakims innym psiakiem zapewne by nie znalazly domu az do tej chwili,,Kazdemu kojaza sie psy 2 psy z ogrodem ,buda ,finansami,,Gdy mowa jest o jednym w gre wchodza pytania a moze przygarne ja do swojego domu,,To tylko jeden pies wiele miejsca nie zajmie!!!
Alez ja jestem uparta:evil_lol:
Wydaje mi sie ze zawsze jeden pies przyslania na zdjeciach tego drugiego i nic ciekawego z tego nie wynika,,,
Psy pojedyncze maja wieksze szanse,,,Ja przynajmniej jestem tego zdania,,Bo patrzac z mojej perspektywy ,,gdybym na zdjeciu zobaczyla 2 psiaki maialbym wyrzuty mimo zapewnien opiekuna,,rozdzielajac je,!!!!
ok,,,juz nie zanudzma,,ale przemyslcie dziewczyny,,,
A ja mowie wam jedno Alaska i Hektor to nie jest para tylko akurat tego dnia gdy ja wypuscilam na wybiegu rowniez byl i Hektor,,
Teraz on jest zapomniany i siedzi biedak w tylnich kojcach,,czego mi bardzo zal,,i moglibysmy go wyciagnac ,,dajac mu szanse zaistnienia osobno...
Ok to tylle co natretna ciotka chgcaila powiedziec:loveu:

Posted

ja sie zgadzam - jestem chodzacym przykladem na to, ze sie mysli ' jak fajnie razem wygladaja' po co ich rozdzielac - buuuuuu, czemu mozna wziac ograniczona liczbe zwierzat, ale buuuuuuu mowie wam

Posted

Czyli jestescie za!!!ok to wielkie dzieki,,,Wiem ja jak sie na cos upre to koniec,,ale uwazam ze to sluszne,,A sami widzicie wszystkim ciezko jest myslec o ich rozdzieleniu!!!
Moze jeszcze gdzies na moich plytkach u brazowej sa jakies osobne ich zdjatka,,,A jak nie to im nie jest trudno zrobic,,,Tzn u Hektora w kojcu nie jest zbyt jasno ale mozna poprobowac,,a Alaske jesli nadal jest taka mozliwosc to wypuscic a ona bedzie grzecznie pozowac

Posted

Przez dwa dni aukcja na allego miała 324 wejścia, to chyba rekord. Może jednak zostawmy ją do końca, tak jak jest. A jeżeli nic się nie zmieni, to po jej zakończeniu poproszę o 2 teksty, 2 komplety zdjęć i zrobię 2 aukcje. Co Wy na to?

Posted

Pewnie ze na razie tak zostawiamy!!!Wiemy ze i tak szysbko dom sie nie znajdzie to zawsze wymaga czasu,,Potem jak nic sie nie ruszy mozna sprobowac ich oddzielic,,i zrobic im osobne strony!!!

Posted

jA ZAMECZAM TU WSZYSTKICH SWOIMI OPOWIESCIAMI O PSACH I ICH ZDJECIAMI,,,kIEDY POKAZUJE aLASKE I hEKTORA TEZ WSZYSCY JEDNOGLOSNIE
TWIERDZA ZE NIE CHCIALI BY ICH ROZDZIELAC,,,
a NA RAZIE HOP DO GORY:multi:

Posted

:lol: HOP HOP HOP HOP HOP HOP HOP HOP :lol: :lol: :lol: :lol:
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: HOP HOP HOP HOP HOP HOP HOP HOP
HOP HOP HOP HOP HOP HOP :-( :-( :-( :-(
:p :p :p HOP HOP HOP HOP HOP HOP HOP HOP HO PHOP
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:HOP HOP HOP HOP OHP :placz: :placz: