Agnieszka(Visenna) Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No wlasnie.. sluchajcie, na 4 lutrgo umowilam sterylizacje wiejskiego psa, ale on zostal juz oddany komus tam.. termin jest wiec wolny...moze Zabka moglaby z tego skorzystac? Quote
MagYa^^ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 kurcze.. raz czlowiek dostał bana i wszystkie watki, w ktorych bralam udzial wczesniej nie anonsują sie ze zmianami... ale mnie to nerwi :angryy: negri, żabka jest w Jelczu-Laskowicach dokladnie ul. Wroclawska (bodajze) 61 (zaklad gumiarski-taką wielką gumą od traktora daje po oczach za ogrodzeniem..-nie da sie przeoczyc) Aga byloby super, ale ja sie akcji nie podejmuje niestety, nie mam jak-zdrowie mi nie pozwala :shake: Quote
MagYa^^ Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Istnieje możliwość uratowania Żabki, ale potrzebuję WASZEJ POMOCY.... Quote
rotek_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 pozwoliłam sobie napisać odnośnie zabki widzę ze magYa nie logowała się dzisiaj na dogo a termin rozwiązania wg lekarza już dawno minął żabka ma przyjechać do nas termin był zaplanowany na niedzielę problem w tym ze ktoś musi ją do nas przetransportować dodatkowo sunia musi najpóźniej w dniu przyjazdu zostać zaszczepiona macie jakiś kontakt z magYą? trzeba liczyć się ze sami będziemy musieli to jakoś zorganizować Quote
MagYa^^ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 hej hej jestem jeszcze - jutro idę do szpitala.. rotek dziekuję Ci :loveu: !!! Proszę Was uratujmy tą małą.. Ja w miarę możliwości będę kontrolowała - teraz jest/będzie mi ciężko, ale zrobię co w mojej mocy. Myślę, że aby nikogo nie fatygować do Jelcza moglibyśmy z TZem "zabrać" sunię (o ile dziad jej nie przypina na łańcuch), pod osłoną nocy. Ale ktoś musiałby ją od nas odebrać. Quote
rotek_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ulv za zwrotem kosztów paliwa mogłaby dowieźć psa około 50zł do niedzieli trzeba będzie coś szybko wymyśleć Quote
rotek_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 moze jakiś kilkudniowy DT we wrocku nie wiem z kim mam się kontaktować w sprawie dobioru:roll: magYa może ktoś inny? mamy mało czasu zeby to zorganizować Quote
MagYa^^ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 rany rany....nie mamy dt :/ ja za paliwko mogę założyć, z później jakoś się zwróci (może w naturze :cool3:) ale ja jutro wieczorkiem już zaliczam szpital... i nie dam rady wykraść Żaby :shake: chyba, że ktoś podjedzie do Jelcza po nią a mój TZ pomoże...bo jakby inaczej - Miśke/Nelke/Maśke zajumał to i Żabę może :P Quote
rotek_ Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 moze lepiej poczekac do nastepnego tyg mi i magyii bedzie bardziej pasowac;) warto tez pomyslec o pozniejszej sterylce u nas to koszt okolo 60-70zl zalezy od wagi psa Quote
MagYa^^ Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Miziałam dzisiaj przez płot Żabkę, wygląda całkiem ładnie i wydaje mi się, że jest przy nadzieji :( ... Gumiarz ma również nowego pieska, chyba tez suczka, ale dużo większa - jakaś mieszanka z bernardynem i b.młoda, podgryzała mi ręce. ....i gdzieś tam słyszałam szczekanie jeszcze jednego psa.. Quote
Negri Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Kuźwa, trzeba coś podziałać tylko co :placz: W jakim stanie są psy?? może jako straż mu je zabierzemy? Mnie teraz na 2 tyg nie ma jak coś to kom: 603 616 546 Quote
MagYa^^ Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 ..szczerze mówiąc to ja już nie mam pomysłów na tego faceta. Z tego co wiem to jego żonka pracuje w Pomocy Społecznej i czasami jak ktoś starszy umrze, a ma psa, to ta kobieta zabiera tego zwierz.. Stad np. znalazła się u niego Żabka i Maśka. Żeby chociaz wysterylizował, poszczepił i pilnował aby na drogę nie wychodziły.. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 to moze po prostu bez kombinacji - po prostu suki wysterylizowac i zostawic tam gdzie sa...skoro nie maja tak najgorzej... Quote
MagYa^^ Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Aga ja z tym "panem" jestem na drodze wojennej.. Niestety nie "pomogę mu".. Będzie twierdził, że go nie stać, albo że już go oszukałam parę lat temu. W tej sprawie mogę być tylko obserwatorem. NIESTETY. Quote
Korenia Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Co tam słychać u Neli ? Kinga może jakieś fotki zdobędziesz? Quote
Recommended Posts