NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Akrum'] [IMG]http://images10.fotosik.pl/341/537fa028877fa44emed.jpg[/IMG] [/QUOTE] No serce mieknie w tempie ekspresowym... Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Akrum'] wyglądam jak jamnik?? ;) [IMG]http://images10.fotosik.pl/341/6630c6879c4d3ab1med.jpg[/IMG][/QUOTE] Jamnik jak nic, ktos Was sciemnil z tym dobermanem!:crazyeye: Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='NataZG']Jamnik jak nic, ktos Was sciemnil z tym dobermanem!:crazyeye:[/QUOTE] żeby tylko tej "jamnik" okazał się być przez cały czas tak potulny i cudniasty i kochany jak dzisiaj :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Piękne oczy, smutne oczy, piękne usta bez uśmiechu.... [IMG]http://images10.fotosik.pl/341/537fa028877fa44emed.jpg[/IMG] Wyglądasz jak najprawdziwszy jamnik, mega - jamnik:) [IMG]http://images10.fotosik.pl/341/6630c6879c4d3ab1med.jpg[/IMG] Już jesteś nasza..... Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Akrum']żeby tylko tej "jamnik" okazał się być przez cały czas tak potulny i cudniasty i kochany jak dzisiaj :)[/QUOTE] Chcialabym w tym momencie wspomniec Negrunie...i Julke...z tym potulnym to powodzenia zycze!;-) Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 haha... Negra to jeszcze dzieciak, dlatego szaleje i wszystko niszczy :) A Julcia - mówiłysmy, że Pyrdka rozpuszcza tymczasowicze jak dziadowski bicz :):):) A Ninka to jeszcze szczeniak, więc na pewno psocić będzie, ale odpowiednia dawka spacerów, zabaw - wyładuje swoją energię i powinno być dobrze :) Każdy psiak jak się zaaklimatyzuje, to pokazuje różki :) Quote
Pyrdka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ciotki, wierzcie mi Ninka to jeszcze psie dziecko. Chudziutkie i przerażone. W tym swoim krótkim życiu, na pewno nie miała łatwego życia. Wzrok powala na kolana. Jest tak spragniona człowieka, ze szok. Naprawdę budzi uczucia macierzyńskie.:-( Pomoc przyszła w porę. Nie poradziła by sobie w przytulisku. Najważniejsze,ze już dzisiejsza noc spędzi w ciepełku:lol: Wierzę,że dt. tymczasowy pokocha o odchucha to psie cudeńko. Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Mi tak prawde mowiac to nie przeszkadza, ja sie psim oczom oprzec nie moge i gniewac sie nie potrafie!:-) Quote
Juldan Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Jaka Ona cudna:loveu: Muszę pokazać Ją mojemu bratu, chyba serce mu pęknie- to klon jego Emi... gdyby nie mieszkał z teściami już bym Ją "rezerwowała"... Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 [quote name='Pyrdka'] W tym swoim krótkim życiu, na pewno nie miała łatwego życia. [/QUOTE] to prawda, jej oczy mówią wszystko, postawa też. Chodzi na przykulonych tylnich łapach, oczy smutne, aczkolwiek mimo wszystko ufne... nie wiem kto i co jej zrobił, ale to już nie ważne. Najważniejsze, że już bezpieczna i mam nadzieję, że w DT stanie na wysokości zadania i zaakceptują się z sunią i pieskiem. Zresztą Roman dzisiaj kilka razy powtarzał, że łagodna do psiaków... Trzymajmy za to mocno kciuki. To dla Ninki wielka szansa... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Chyba wszystkim zależy nam równie bardzo na tym, żeby Niunia zaadoptowała się w nowym domu i odżyła - i psychicznie i fizycznie... To nasz główny cel - dać Jej stabilizację, ciepło i Miłość i pozwolić na nowo zaufać... Oby się wszystko ułożyło... Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 to prawda :):):) A to wieści od Emmy53: [QUOTE]Sunia śpi jak zabita, też sprawdzałam czy żyje bo wcale się nie ruszyła gdy do niej przyszłam. Poderwała się dopiero jak zobaczyła miskę z przekąską. [/QUOTE] Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 No tak, to raczej nie jest dziwne - wiemy napewno, że od tygodnia nie spała w cieple, a ile jeszcze wcześniej??? Kurcze, zawsze zastanawiam się, po co "ludzie" biorą psy, a potem skazują je na poniewierkę i bezdomność... Quote
Pyrdka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Zacznie mi się laktacja. Tak już mam. Mała budzi instynkty macierzyńskie i tyle.:oops: Quote
NataZG Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Pyrdka']Zacznie mi się laktacja. Tak już mam. Mała budzi instynkty macierzyńskie i tyle.:oops:[/QUOTE] Cioteczko!:loveu::iloveyou::modla: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='NataZG']Serduszko kochane...trzymam kciuki:-)[/QUOTE] Trzymaj kciuki Nata, trzymaj... przydadzą się.... Wszystkie musimy trzymać, żeby się udało!!!! Quote
Pyrdka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Uda się. Jak dt ją jutro zobaczy to pokocha na zabój. Będzie dobrze. Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 Pyrdka, no co TY - laktacja?? :):):) Kciuki mocno zaciśnięte... Jeszcze kilka godzin w ciepełku pośpi i wyruszy w dłuuugą podróż :) ciekawa jestem, jak to bedzie, jak zareaguje na nią DT na żywo :) i jak Ninka zareaguje na to wszystko i na kąpiel :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Spokojnie Akrum... jest ok, to nawet ja zaczęłam w 104 poście... A DT zapewne zareaguje... łzami (już ja to wiem).... ja zawsze tak mam.... Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 hahaha się porobiło :) już zmieniony post :) Quote
Pyrdka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Konspiratorki od siedmiu boleści. Haha. Quote
Akrum Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 hahaha to pewnie z emocji i zmęczenia ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [quote name='Akrum']hahaha to pewnie z emocji i zmęczenia ;)[/QUOTE] Ze szczęścia, ze szczęścia:):):)... Quote
Pyrdka Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Oj, Ninka to będzie prawdziwe szczęście. Czuję,że będzie to wdzięczny materiał. Quote
Recommended Posts