andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Dzwoniłam przed chwilą do Ani ale na razie nie odbiera. Aniu odezwij się:niewiem:Nie wiemy czy poszły do Naty zg namiary.[/QUOTE] ...a ja na pw napisałam... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='andegawenka']Podpiszcie:-(:angryy::shake: [url]http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html[/url][/QUOTE] O Boże.Ja nie chcę chodzić po ziemi z takimi ludźmi.Powinno się ich ...utylizować Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Albo humanitarnie usypiać... a my ich później utrzymujemy... eh Przepraszam... zdenerwowałam się Lakusiu tulimy!:) Quote
RUDA ZUZIA Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='andegawenka']...a ja na pw napisałam...[/QUOTE] Aniu czekamy na Ciebie i prosimy o wysłanie nr.SWIFT i IBAN do NatyZG,która od tak dawna się deklaruje..... Operacja już w środę... Quote
andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Albo humanitarnie usypiać... a my ich później utrzymujemy... eh Przepraszam... zdenerwowałam się Lakusiu tulimy!:)[/QUOTE] nie jestem pewna czy to humanitarnie potrzebne, tyle zachodu....:angryy: na pal jak Azje... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Albo humanitarnie usypiać... a my ich później utrzymujemy... eh Przepraszam... zdenerwowałam się Lakusiu tulimy!:)[/QUOTE] Ja bym takiego nie usypiała humanitarnie.Najpierw parę zadrapań i posypywać solą.Niechby trochę pocierpiał. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Ja nie zniżyłabym się do ich poziomu... Tylko po co im żyć na tym świecie... najbardziej przerażające w tej konkretnej sprawie jest to, że to zrobiły dzieci:( ... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 To prawda.Ale tutaj nie powinno być granicy niekaralności.Dla mnie to są skłonności sadystyczne.Dziś zrobił to a jutro coś innego wymyśli.Tak samo powinna być kara. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dla mnie jak zabił zwierzę, to kolejny będzie człowiek... prędzej czy później.. zwierzęta będą za mało ekscytujące.. Kary powinny być jak za ludzi. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dla mnie jak zabił zwierzę, to kolejny będzie człowiek... prędzej czy później.. zwierzęta będą za mało ekscytujące.. Kary powinny być jak za ludzi.[/QUOTE] No właśnie...jak za ludzi.Czy pies czuje inaczej??? Tak samo odczuwa cierpienie jak człowiek.Jedyna różnica to taka ,że nie powie...Mówi oczami ale to nie jest argument dla sądu:angryy: Tylko czy my kiedyś doczekamy takich czasów,żeby zbrodnia była karalna tak samo za człowieka i za zwierzę?..... Niska szkoda dla społeczeństwa sąd napisze i będzie pozamiatane. Z tym się nigdy nie pogodzę. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Witamy Lakusia sobotnio :):):) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 My pewnie tego nie dożyjemy, ale mam nadzieję, że kiedyś tak będzie - dlatego ja pomagam psiakom - ludzie potrafią sobie radzić, a życie marnują na własne życzenie.. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 I ja witam u Lakusia:loveu: Quote
andegawenka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']I ja witam u Lakusia:loveu:[/QUOTE] Znalazłam osobę która też zapisuje gify. Pozwoliła mi skopiować instrukcje (post)jak robi żeby się ruszały. Jeśli Ci się nie uda to dam Ci namiary... "Znalazłam wczoraj stronę z której trzeba pobrać. Zapisuje plik w folderze a później pobieran do picasy online. Tylko właśnie nie można wysłać takiej animacji do picasy online za pomocą pisarz w komputerze bo wtedy już nie jest to animacja tylko obrazek. Musi być pobrane bezpośrednio z picasy online " Zapraszamy do skarpetki... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Bardzo Ci dziękuję:multi: Teraz muszę poczekać na syna ,który mi to łopatologicznie pokaże:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Nareszcie jest kontakt z światem:lol: Wczoraj nie wiem czemu cały dzień nie mogłam się dostać na dogo:lol: Quote
Dawid_ Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Po kilku odświeżeniach strony czasami ją wyświetlało - jakieś problemy z bazą danych. Dzisiaj chyba już jest ok. Quote
Dawid_ Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='andegawenka']Czy Ania pojawi sie na wątku...?[/QUOTE] No właśnie, jak wygląda sytuacja? Środa tuż, tuż... Quote
Jagna78 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 hej dziś rozmawiałam z naszym wetem, Niunio na 9.30 w środę ma być u niego w gabinecie.....oczywiście na czczo .... hihihi z tym będzie kłopot bo jak mu wytłumaczę, że on śniadania nie zje :D Ania z Poznania przelała mi na konto 430 zł Quote
Jagna78 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 po niedzielnych problemach z dogo wszystkich wywiało dla odmiany :D Quote
andegawenka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='Jagna78']po niedzielnych problemach z dogo wszystkich wywiało dla odmiany :D[/QUOTE] Ja w ogóle nie mogłam wejść..... Czyli brakuje nam jednak 70 zł. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='Jagna78']hej dziś rozmawiałam z naszym wetem, Niunio na 9.30 w środę ma być u niego w gabinecie.....oczywiście na czczo .... hihihi z tym będzie kłopot bo jak mu wytłumaczę, że on śniadania nie zje :D Ania z Poznania przelała mi na konto 430 zł[/QUOTE] No to w środę o 9,30 trzymamy wszyscy kciuki.:loveu: Jednak nie wiem dlaczego Ania się nie odzywa i nie powie nam czy wysłała ten SWIFT NacieZG??? Byłaby całość:crazyeye: Quote
Recommended Posts