Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andegawenka']Podpiszcie:-(:angryy::shake: [url]http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html[/url][/QUOTE]
O Boże.Ja nie chcę chodzić po ziemi z takimi ludźmi.Powinno się ich ...utylizować

Posted

[quote name='andegawenka']...a ja na pw napisałam...[/QUOTE]

Aniu czekamy na Ciebie i prosimy o wysłanie nr.SWIFT i IBAN do NatyZG,która od tak dawna się deklaruje.....
Operacja już w środę...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Albo humanitarnie usypiać... a my ich później utrzymujemy... eh Przepraszam... zdenerwowałam się

Lakusiu tulimy!:)[/QUOTE]

nie jestem pewna czy to humanitarnie potrzebne, tyle zachodu....:angryy: na pal jak Azje...

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Albo humanitarnie usypiać... a my ich później utrzymujemy... eh Przepraszam... zdenerwowałam się

Lakusiu tulimy!:)[/QUOTE]

Ja bym takiego nie usypiała humanitarnie.Najpierw parę zadrapań i posypywać solą.Niechby trochę pocierpiał.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dla mnie jak zabił zwierzę, to kolejny będzie człowiek... prędzej czy później.. zwierzęta będą za mało ekscytujące.. Kary powinny być jak za ludzi.[/QUOTE]

No właśnie...jak za ludzi.Czy pies czuje inaczej??? Tak samo odczuwa cierpienie jak człowiek.Jedyna różnica to taka ,że nie powie...Mówi oczami ale to nie jest argument dla sądu:angryy:
Tylko czy my kiedyś doczekamy takich czasów,żeby zbrodnia była karalna tak samo za człowieka i za zwierzę?..... Niska szkoda dla społeczeństwa sąd napisze i będzie pozamiatane.
Z tym się nigdy nie pogodzę.

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']I ja witam u Lakusia:loveu:[/QUOTE]

Znalazłam osobę która też zapisuje gify. Pozwoliła mi skopiować instrukcje (post)jak robi żeby się ruszały. Jeśli Ci się nie uda to dam Ci namiary...

"Znalazłam wczoraj stronę z której trzeba pobrać. Zapisuje plik w folderze a później pobieran do picasy online.
Tylko właśnie nie można wysłać takiej animacji do picasy online za pomocą pisarz w komputerze bo wtedy już nie jest to animacja tylko obrazek. Musi być pobrane bezpośrednio z picasy online "

Zapraszamy do skarpetki...

Posted

hej
dziś rozmawiałam z naszym wetem, Niunio na 9.30 w środę ma być u niego w gabinecie.....oczywiście na czczo .... hihihi z tym będzie kłopot bo jak mu wytłumaczę, że on śniadania nie zje :D

Ania z Poznania przelała mi na konto 430 zł

Posted

[quote name='Jagna78']hej
dziś rozmawiałam z naszym wetem, Niunio na 9.30 w środę ma być u niego w gabinecie.....oczywiście na czczo .... hihihi z tym będzie kłopot bo jak mu wytłumaczę, że on śniadania nie zje :D

Ania z Poznania przelała mi na konto 430 zł[/QUOTE]

No to w środę o 9,30 trzymamy wszyscy kciuki.:loveu:
Jednak nie wiem dlaczego Ania się nie odzywa i nie powie nam czy wysłała ten SWIFT NacieZG??? Byłaby całość:crazyeye: