Karolcia_ko5 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Pojechał do domku w Poznaniu. ...wieści z nowego domu: >> Witam, >> jak się umówiliśmy, pragnę powiadomić Państwa o samopoczuciu pieska, >> którego adoptowałem w niedzielę. >> Presley-teraz Press wyjątkowo dobrze i dzielnie zniósł trudy podróży, >> która dla niego psychicznie zapewne łatwa nie była. >> Obawiałem się reakcji Press-a na nowe miejsce, ale odnalazł się >> fantastycznie i bezproblemowo, jakby był tutaj u siebie od lat. >> To niesamowicie mądry i inteligentny piesek, który co dzień zadziwia mnie >> swoją osobowością. Nie potrafię zrozumieć jak tak sympatyczny, >> uroczy i bezproblemowy psiak trafił do schroniska - dlaczego... >> nie odnajduję odpowiedzi. >> Press to spokojna i zrównoważona psina, bezkonfliktowa nie wykazująca żadnych oznak agresji. >> Obawiałem się spacerów, jednak nie taki diabeł straszny Press wcale nie narzuca tempa, >> czasami tylko pociągnie by obwąchać swoim psim rytuałem jakieś drzewo lub krzew. >> Przypadkowo spotykane psy owszem skupiają jego uwagę jednak można nad tym zapanować, >> a i Press nie wykazuje jakiegoś szczególnie dominującego zainteresowania... >> To jest po prostu cudowny pies, jestem szczęśliwy, że udało mi się odnależć spośród wielu przedstawicieli psiej nacji >> właśnie tego wyjątkowego dla mnie Psa. >> Dziękuję całej załodze konińskiego schroniska za możliwość poznania i adoptowania Press-a, >> przesyłam parę zdjęć, pozdrawiam serdecznie, Piotr. Quote
xxxx52 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Karolcia_ko5-tak bym prosila relacje nowego opiekuna psiaka talk za 2 miesiace,czy zdanie o piesku bedzie takie same jak zdanie z niedzieli Quote
wollygator Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='xxxx52']Karolcia_ko5-tak bym prosila relacje nowego opiekuna psiaka talk za 2 miesiace,czy zdanie o piesku bedzie takie same jak zdanie z niedzieli Skąd ten wielki sceptycyzm w głosie...? :) Nowe wieści: >> Witam, to już miesiąc mija, od kiedy Press zagościł w moim domu, >> cały ten okres czasu to odkrywanie cal po calu jego wspaniałej psiej natury, >> która zachwyca każdego, kto tylko go pozna. >> Press miewa się dobrze, myślę że w pełni zaakceptował nowe otoczenie >> w którym zaczął nowy etap w swoim psim życiu. >> Dziękując za możliwość adopcji przesympatycznego psiaka, >> pozdrawiam serdecznie wszystkich pracowników oraz podopiecznych schroniska, >> życząc spokojnych i wesołych świąt bożego narodzenia wraz z Pressem. Quote
Recommended Posts