Alla Chrzanowska Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Greta! Pora pomyśleć o domku! Quote
Glutofia Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 no własnie. Dzisiaj rozmawiałam z panią od Grety dokazują obie dziewuchy ostatnio wióry z poduszki leciały. Ale śpią sobie dupkami przyklejone do siebie koleżanki Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarek dla Luneczki: http://www.dogomania.pl/threads/2196...011r.-do-18.00 Quote
_Dunaj_ Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Na bazrku byłam, biedna Luneczka, ale Greta choc szczęśliwa to też biedulka, domek jej potrzebny i ludź Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Na bazrku byłam, biedna Luneczka, ale Greta choc szczęśliwa to też biedulka, domek jej potrzebny i ludź Każdemu jest potrzebny domek i ludź.... Mam nadzieję, że Lunusia jest u mnie szczęśliwa - robie wszystko, aby miała jak najlepiej.... Trzymam kciuki za Grecię - żeby szybko znalazl się domek! A niw ma szans na zostanie w dotychczasowym DT? Quote
_Dunaj_ Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Tego nie wiem, ale może to warte przemyślenia, chyba, że to dom, który może jeszcze posłużyć innym biedakom. Ja się na DT nie nadaję, bo jakby jakiś pies był u mnie dłużej niż powiedzmy 2 tygodnie to przepadło zostaje Quote
Alla Chrzanowska Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Greta powinna znaleźć swój domek. To bardzo młoda sunia, szczenię w zasadzie jeszcze. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 _Dunaj_ napisał(a):Tego nie wiem, ale może to warte przemyślenia, chyba, że to dom, który może jeszcze posłużyć innym biedakom. Ja się na DT nie nadaję, bo jakby jakiś pies był u mnie dłużej niż powiedzmy 2 tygodnie to przepadło zostaje No właśnie......... mówisz dłużej niż 2 tygodnie........... Lunia jest u mnie od 4......... Quote
_Dunaj_ Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Tego się obawiam, zbyt sentymantalne jestem i się przywiązuję Quote
chainsav_lady Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 A ja bym chciała być DT. Ale nie mam doświadczenia i cały czas się zastanawiam "co mój Pies na to powie" Quote
Glutofia Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 oj tam oj tam. Rany!! Zapomniałam że miałam zamówić karmę dla Grety przypomnijcie mi jutro pliiis bo znów zapomnę Quote
Alla Chrzanowska Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Glutofia napisał(a):oj tam oj tam. Rany!! Zapomniałam że miałam zamówić karmę dla Grety przypomnijcie mi jutro pliiis bo znów zapomnę Przypominam - karma dla Grety!!!! Quote
_Dunaj_ Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 chainsav_lady napisał(a):A ja bym chciała być DT. Ale nie mam doświadczenia i cały czas się zastanawiam "co mój Pies na to powie" Nam się co jakis czas "same psy podrzucają" i tak około tygodnia trzeba wszystko mieć na oku, a najczęściej to po ogólnym obwąchaniu są takie jednoznaczne spojrzenia i wetchnienia "kolejny do wyżywienia" a potem udają, że nie zauważają, potem jest zapoznawanie się i szalone zabawy każdy pokazuje na co go stać, i jakos tak się kręci Glutofia napisał(a):oj tam oj tam. Rany!! Zapomniałam że miałam zamówić karmę dla Grety przypomnijcie mi jutro pliiis bo znów zapomnę Ja też przypominam o karmie sama ostanio zapomniałam zamówić Quote
Maryna Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Nie wiem ,czy mogę,ale mam życzenie przedświąteczne-fotkę Grety,prooooooszę:-)) Quote
Glutofia Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Tak mają po nią przyjechać w przyszłym tygodniu. Mam nadzieję że będzie dobrze Quote
Sarunia-Niunia Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 I ja bardzo, bardzo mocno:kciuki::kciuki::kciuki:... Quote
Alla Chrzanowska Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Gretchen, Śliczna, co tam u Ciebie słychać??? Quote
Recommended Posts