anetek100 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 ja mam obroże nową może akurat na niego jutro podrzuce Ani:):):):)tylko pewnie dizurkę trzeba będzie zrobic bo ma tylko dwie chyba:) Quote
Ania_i_Kropka Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 [quote name='Asia & Ginger']Co tam u Oskarka? :cool3:[/QUOTE] Oskar zmienił się nie do poznania. Jest wesoły, radosny, na spacerach biega i bawi się jak szczeniak. Nadal obawia się nowych rzeczy, ale szybko się przekonuje. Oskar w przyszłym tygodniu będzie kastrowany. Drugie jądro jest w jamie brzusznej niedaleko pęcherza. Quote
Jagoda1 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Trzymamy kciuki za zabieg! Potem ...do domu, psiaczku! Quote
Ania_i_Kropka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Od wczoraj Oskar grzeje tyłeczek w nowym domku:multi:. Oskar sam znalazł sobie Panią. Podczas spaceru przyciągnął Olgę do Pani czekającej na wizytę w Poliklinice i zaczął się do niej przymilać. Pani poznała historię Oskara i nie mogła przez niego spać z nocy. Wczoraj przyjechała i zabrała Oskara do domu. Oskar zamieszkał w Olsztynie w bloku. Jest bardzo grzeczny, pokochał swoją nową Panią całym psim serduszkiem.:loveu: Quote
Jagoda1 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Powodzenia, Oskarku, mieszkasz niedaleko, pewnie spotkamy sie:) Quote
anetek100 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 super:):):)Oskarku bądź szczęsliwy, dostałes cudny prezent na mikołaja:) Quote
Anula Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ale cudowne wieści!To jakaś niesamowita rzadko spotykana historia aby pies znalazł w ten sposób dom.Oskarku jesteś szczęściarzem,dzięki Cudownym,Kochanym Cioteczkom no i tej Pani masz prawdziwy dom.Powodzenia! Quote
Ania_i_Kropka Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Wczoraj Oskarek przyjechał z Panią na kastracje. Psiak jest zakochany w Pani po uszy. Wpatrzony w nią jak w obraz. Oskarek jest grzeczny, choć zdarza mu się nasiusiać w domu i płacze gdy zostaje sam, ale Pani nad tym pracuje. Quote
Asia & Ginger Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ania_i_Kropka napisał(a):Od wczoraj Oskar grzeje tyłeczek w nowym domku:multi:. Oskar sam znalazł sobie Panią. Podczas spaceru przyciągnął Olgę do Pani czekającej na wizytę w Poliklinice i zaczął się do niej przymilać. Pani poznała historię Oskara i nie mogła przez niego spać z nocy. Wczoraj przyjechała i zabrała Oskara do domu. Oskar zamieszkał w Olsztynie w bloku. Jest bardzo grzeczny, pokochał swoją nową Panią całym psim serduszkiem.:loveu: Gdzieś mi ten wątek umknął, a tu takie wspaniałe wieści! :multi: Niesamowita historia! :cool3: Szczęścia Oskarku w nowym domku! :loveu: Quote
Barkelona Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 poznałam dziś Panią właścicielkę Oskara :) Pani jest psim aniołem, ma ogromne serce do zwierzaków, Oskar nie mógł lepiej trafić :) Quote
Asia & Ginger Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Barkelona napisał(a):poznałam dziś Panią właścicielkę Oskara :) Pani jest psim aniołem, ma ogromne serce do zwierzaków, Oskar nie mógł lepiej trafić :) A jakieś foteczki Oskarka z nowego domku zobaczymy? :cool3: Quote
Barkelona Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Będę widziała się z Panią Oskarka w sobotę, zapytam o fotki :) Quote
Barkelona Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Rozmawiałam dziś z Pańcią Oskarka i zapytałam o fotki :) I oto kilka fotek z wylegiwania się Psiaka :) Quote
Anula Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Ale Oskar znalazł wspaniały dom,kto by przypuszczał,że będzie miał tyle szczęścia.Do końca życia będzie miał swoje legowisko i spędzi ten czas przy boku kochających go ludzi.Tak się cieszę.Fotki wspaniałe-dziękuję. Quote
Recommended Posts