Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

Ja się cieszę z wiosny :multi:
Cieszę się z wiosny bez wzgledu na to kiedy jest ... :razz:

Nienawidzę zimy, zimna i śniegu w mieście ... :placz:
Teraz to psy nie leja w domu - w końcu można wyjśc a nie wyleciec na trzy sekundy.
Groch w czasie ostatnich mrozów opracował nową pozycje żeby wszystko załatwic za jednym przykucem. Nawet jednego kroku nie zrobił na śniegu i juz galopem wracał z powrotem ... :mdleje:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super Groch!!! Widzisz, a moje wsiowe i takie delikatne... leją.
A jak lecą, żeby je wytrzec po deszczu, bo jak nie, to na łóżko i w pościel szybciutko. Zanim je połapie, to bety do wymiany.
Dlatego toleruę zime i sensowny mrozik.
A Majutka wychodzi chętnie?

Posted

Dziewczyny, u nas błoto po pachy, wodna breja, fuj. Jak to bedziemy chaszczować w te święta:placz::placz:

Pozycja Grocha chyba jest mi znana:evil_lol:, bo Bilbo, jak się spieszy, to robi w przykucu wszystko, osikując sobie wdzięcznie brzuch:razz:

Posted

[quote name='akucha']Bila, jaka świętująca, raczej jak rozdeptany kapeć. Ledwo dycham od tych przedświątecznych obrzędów :roll:

I nic nie grzebalam przy czcionce, za mało lotna na to jestem... Klawiature mam wyleniałą, czcionkę dla krasnoludków :placz: Weż i swiętuj.[/QUOTE]
:calus:

Ja Wam powiem, że zbytnio to się nie przemęczam i nie szaleję:razz:

Posted

[quote name='Maupa4']Majutka nie wychodziła w te mrozy na spacery. Majutek załatwiała się w łazience ... ;)[/QUOTE]

Żeby mój tak chciał:roll:

Posted

[quote name='Maupa4']Majutka nie wychodziła w te mrozy na spacery. Majutek załatwiała się w łazience ... ;)[/QUOTE]

Kultura!!!! I jak ty to robisz?!

No i byłam w tych subskrypcjach. I chciałam usunąć 3, a wywaliłam wszystkie :roll:

Wszystko mi wcięło, ale Otrzymane Ostrzeżenie zostały :evil_lol:

Posted

[quote name='akucha']

No i byłam w tych subskrypcjach. I chciałam usunąć 3, a wywaliłam wszystkie :roll:

Wszystko mi wcięło, ale Otrzymane Ostrzeżenie zostały :evil_lol:[/QUOTE]

A jak Ty to zrobiłas że wszystko Ci wcięło ? :crazyeye:
Przeciez odznacza sie w kwadraciku to co chcesz usunąc ... Potem się wchodzi w "wybrane watki" a tam sie zaznacza "usuń subskrybcję" i naciska "idz" ... i w kosmos z subskrybcji wylatuje tylko to co zaznaczyłaś a nie ... wszystko ... :mdleje:

Posted

[quote name='Bila']Pierogów już nie ma, zjedzone przed wigilią:oops:[/QUOTE]

Nie martw sie Bila ...
... jutro robimy bigos ... :multi:
Jakos tak niebezpiecznie mogłoby byc jakbym zrobiła go dziś ...
... nie byłoby go ... jutro ? :hmmmm:

Posted

[quote name='Maupa4']Nie martw sie Bila ...
... jutro robimy bigos ... :multi:
Jakos tak niebezpiecznie mogłoby byc jakbym zrobiła go dziś ...
... nie byłoby go ... jutro ? :hmmmm:[/QUOTE]
Jak ja bym do Ciebie wpadła, to rzeczywiście takie niebezpieczeństwo by istniało:roll::cool3:

Posted

[quote name='Bila']Jak ja bym do Ciebie wpadła, to rzeczywiście takie niebezpieczeństwo by istniało:roll::cool3:[/QUOTE]

No to jakbyście we trzy usiadły ... ;)

Posted

[quote name='Maupa4']
Groch w czasie ostatnich mrozów opracował nową pozycje żeby wszystko załatwic za jednym przykucem. [B]Nawet jednego kroku nie zrobił na śniegu i juz galopem wracał z powrotem ..[/B]. :mdleje:[/QUOTE]

...i moje łośki tak samo wydelikacone, pewnie masz rację że to przez to spanie pod kołdrą ;) ...bo w zeszłym roku mrozy Szekspir znosił dzielniej...

[quote name='Bila']
Ja Wam powiem, że zbytnio to się [B]nie przemęczam i nie szaleję[/B]:razz:[/QUOTE]

i ja ... :oops: ...a właściwie no to o co chodzi? nie wolno nam to wolny kraj ;)

Posted

[quote name='Maupa4']No to jakbyście we trzy usiadły ... ;)[/QUOTE]

No to musiałabyś Maupo niezły saganik zrobić tego bigosu:evil_lol:. ja ewentualnie mogłabym Luizie przywieżć batoniki, to by było więcej dla mnie:diabloti:

Posted

[quote name='Bila']Wyobrażacie sobie, jak Maupa kapustę kupuję: Poproszę 10 kg kapusty, bo kolezanki dziś do mnie na bigosik wpadają:evil_lol:[/QUOTE]

A czy Ty myślisz że ja mniej kupiłam ??? :cool3:

Jutro gotowanko ... :siara:

Posted

[quote name='ockhama']batoniki... dla mnie... tak! zawsze!

A co do tego "we trzy" to M miała na myśli Ciebie, Paulinę i Karol... ;)[/QUOTE]

O matko, to jakbyście z Akuchą przyjechały, to Magda by 20 kg musiała kupić:crazyeye::crazyeye:, żeby dla wszystkich starczyło

Posted

[quote name='Maupa4']A czy Ty myślisz że ja mniej kupiłam ??? :cool3:

Jutro gotowanko ... :siara:[/QUOTE]
Kupiłas 10????? Ze też ta Wawa tak daleko od Poznania:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Dziewczyny, lecę spać, z życzeniami przyjdę jutro:cool3:. Zmokłam dziś jak wymoczek:shake: i wymarznieta jestem, choć mrozu nie ma:-o.
Dobranoc, kolorowych:loveu::loveu::loveu::loveu:

Bigosik, mniam, mniam:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Bila']O matko, to jakbyście z Akuchą przyjechały, to Magda by 20 kg musiała kupić:crazyeye::crazyeye:, żeby dla wszystkich starczyło[/QUOTE]

Przyjeżdzajcie ... :multi:
... z tych 10 kilo to tak na spóbowanie starczy ... :razz:

[quote name='Bila']Kupiłas 10????? Ze też ta Wawa tak daleko od Poznania:placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE]

A kupiłaś ... co bedę gościom i dzieciom żałowac ... :hmmmm:

Posted

[B]Mojej ulubionej moderatorce na dogo :

[COLOR="#008000"]Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia,
Samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku,
Marzeń, o które warto walczyć,
Radości, którymi warto się dzielić i
Nadziei, bez której nie da się żyć.
[/COLOR]

Aga, Ulka, Rodzice oraz cale stadko naszych zwierzakow[/B]