akucha Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 I ty sie cieszysz z wiosny zimą Maupo? Na wsi taka wiosna to tylko błoto po pachy. I psy w domu leja, bo delikatne bardzo... Quote
Maupa4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Ja się cieszę z wiosny :multi: Cieszę się z wiosny bez wzgledu na to kiedy jest ... :razz: Nienawidzę zimy, zimna i śniegu w mieście ... :placz: Teraz to psy nie leja w domu - w końcu można wyjśc a nie wyleciec na trzy sekundy. Groch w czasie ostatnich mrozów opracował nową pozycje żeby wszystko załatwic za jednym przykucem. Nawet jednego kroku nie zrobił na śniegu i juz galopem wracał z powrotem ... :mdleje: Quote
akucha Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super Groch!!! Widzisz, a moje wsiowe i takie delikatne... leją. A jak lecą, żeby je wytrzec po deszczu, bo jak nie, to na łóżko i w pościel szybciutko. Zanim je połapie, to bety do wymiany. Dlatego toleruę zime i sensowny mrozik. A Majutka wychodzi chętnie? Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziewczyny, u nas błoto po pachy, wodna breja, fuj. Jak to bedziemy chaszczować w te święta:placz::placz: Pozycja Grocha chyba jest mi znana:evil_lol:, bo Bilbo, jak się spieszy, to robi w przykucu wszystko, osikując sobie wdzięcznie brzuch:razz: Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='akucha']Bila, jaka świętująca, raczej jak rozdeptany kapeć. Ledwo dycham od tych przedświątecznych obrzędów :roll: I nic nie grzebalam przy czcionce, za mało lotna na to jestem... Klawiature mam wyleniałą, czcionkę dla krasnoludków :placz: Weż i swiętuj.[/QUOTE] :calus: Ja Wam powiem, że zbytnio to się nie przemęczam i nie szaleję:razz: Quote
Maupa4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='akucha'] A Majutka wychodzi chętnie?[/QUOTE] Majutka nie wychodziła w te mrozy na spacery. Majutek załatwiała się w łazience ... ;) Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Maupa4']Majutka nie wychodziła w te mrozy na spacery. Majutek załatwiała się w łazience ... ;)[/QUOTE] Żeby mój tak chciał:roll: Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Pierogów już nie ma, zjedzone przed wigilią:oops: Quote
akucha Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Maupa4']Majutka nie wychodziła w te mrozy na spacery. Majutek załatwiała się w łazience ... ;)[/QUOTE] Kultura!!!! I jak ty to robisz?! No i byłam w tych subskrypcjach. I chciałam usunąć 3, a wywaliłam wszystkie :roll: Wszystko mi wcięło, ale Otrzymane Ostrzeżenie zostały :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='akucha'] No i byłam w tych subskrypcjach. I chciałam usunąć 3, a wywaliłam wszystkie :roll: Wszystko mi wcięło, ale Otrzymane Ostrzeżenie zostały :evil_lol:[/QUOTE] A jak Ty to zrobiłas że wszystko Ci wcięło ? :crazyeye: Przeciez odznacza sie w kwadraciku to co chcesz usunąc ... Potem się wchodzi w "wybrane watki" a tam sie zaznacza "usuń subskrybcję" i naciska "idz" ... i w kosmos z subskrybcji wylatuje tylko to co zaznaczyłaś a nie ... wszystko ... :mdleje: Quote
Maupa4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Bila']Pierogów już nie ma, zjedzone przed wigilią:oops:[/QUOTE] Nie martw sie Bila ... ... jutro robimy bigos ... :multi: Jakos tak niebezpiecznie mogłoby byc jakbym zrobiła go dziś ... ... nie byłoby go ... jutro ? :hmmmm: Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Maupa4']Nie martw sie Bila ... ... jutro robimy bigos ... :multi: Jakos tak niebezpiecznie mogłoby byc jakbym zrobiła go dziś ... ... nie byłoby go ... jutro ? :hmmmm:[/QUOTE] Jak ja bym do Ciebie wpadła, to rzeczywiście takie niebezpieczeństwo by istniało:roll::cool3: Quote
Maupa4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Bila']Jak ja bym do Ciebie wpadła, to rzeczywiście takie niebezpieczeństwo by istniało:roll::cool3:[/QUOTE] No to jakbyście we trzy usiadły ... ;) Quote
ockhama Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Maupa4'] Groch w czasie ostatnich mrozów opracował nową pozycje żeby wszystko załatwic za jednym przykucem. [B]Nawet jednego kroku nie zrobił na śniegu i juz galopem wracał z powrotem ..[/B]. :mdleje:[/QUOTE] ...i moje łośki tak samo wydelikacone, pewnie masz rację że to przez to spanie pod kołdrą ;) ...bo w zeszłym roku mrozy Szekspir znosił dzielniej... [quote name='Bila'] Ja Wam powiem, że zbytnio to się [B]nie przemęczam i nie szaleję[/B]:razz:[/QUOTE] i ja ... :oops: ...a właściwie no to o co chodzi? nie wolno nam to wolny kraj ;) Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Maupa4']No to jakbyście we trzy usiadły ... ;)[/QUOTE] No to musiałabyś Maupo niezły saganik zrobić tego bigosu:evil_lol:. ja ewentualnie mogłabym Luizie przywieżć batoniki, to by było więcej dla mnie:diabloti: Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Wyobrażacie sobie, jak Maupa kapustę kupuję: Poproszę 10 kg kapusty, bo kolezanki dziś do mnie na bigosik wpadają:evil_lol: Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A Akucha to może wcale mnie lubi bigosu:cool3::multi: Quote
Maupa4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Bila']Wyobrażacie sobie, jak Maupa kapustę kupuję: Poproszę 10 kg kapusty, bo kolezanki dziś do mnie na bigosik wpadają:evil_lol:[/QUOTE] A czy Ty myślisz że ja mniej kupiłam ??? :cool3: Jutro gotowanko ... :siara: Quote
ockhama Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 batoniki... dla mnie... tak! zawsze! A co do tego "we trzy" to M miała na myśli Ciebie, Paulinę i Karol... ;) Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='ockhama']batoniki... dla mnie... tak! zawsze! A co do tego "we trzy" to M miała na myśli Ciebie, Paulinę i Karol... ;)[/QUOTE] O matko, to jakbyście z Akuchą przyjechały, to Magda by 20 kg musiała kupić:crazyeye::crazyeye:, żeby dla wszystkich starczyło Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Maupa4']A czy Ty myślisz że ja mniej kupiłam ??? :cool3: Jutro gotowanko ... :siara:[/QUOTE] Kupiłas 10????? Ze też ta Wawa tak daleko od Poznania:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Bila Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziewczyny, lecę spać, z życzeniami przyjdę jutro:cool3:. Zmokłam dziś jak wymoczek:shake: i wymarznieta jestem, choć mrozu nie ma:-o. Dobranoc, kolorowych:loveu::loveu::loveu::loveu: Bigosik, mniam, mniam:cool3::cool3::cool3: Quote
Maupa4 Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Bila']O matko, to jakbyście z Akuchą przyjechały, to Magda by 20 kg musiała kupić:crazyeye::crazyeye:, żeby dla wszystkich starczyło[/QUOTE] Przyjeżdzajcie ... :multi: ... z tych 10 kilo to tak na spóbowanie starczy ... :razz: [quote name='Bila']Kupiłas 10????? Ze też ta Wawa tak daleko od Poznania:placz::placz::placz::placz::placz::placz:[/QUOTE] A kupiłaś ... co bedę gościom i dzieciom żałowac ... :hmmmm: Quote
ockhama Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dobrej Nocy Wam życzę... ;) [COLOR="yellow"]bigosowych snów... przynajmniej sobie pożyczę[/COLOR] Quote
Ulka18 Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 [B]Mojej ulubionej moderatorce na dogo : [COLOR="#008000"]Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, Samych szczęśliwych zdarzeń w nadchodzącym Nowym Roku, Marzeń, o które warto walczyć, Radości, którymi warto się dzielić i Nadziei, bez której nie da się żyć. [/COLOR] Aga, Ulka, Rodzice oraz cale stadko naszych zwierzakow[/B] Quote
Recommended Posts