Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ockhama']taaak... normalny wątek powiadasz tzn że wątek Czterołapów jest... nienormalny? :crazyeye:... [SIZE=1]a może literówki w tym ostatnim słowie...?[/SIZE] czy to znaczy że jesteśmy nienormalne? :diabloti:[/QUOTE]

Zdecydowanie [B]nienormalny [/B]...
Ale mi to nie przeszkadza ... :siara:

[quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

No ja nadal nie rozumiem co Ty chcesz od Bilba .... :hmmmm:
Ale za to ja bym chciała zdjęcia Bilba ... :cool3:

[quote name='Bila']Aaa, żarciowo-papierowe zakupy były:cool3:.[/quote]

No niestety ... kolejny miesiąc minął. Ja to nie rozumiem dlaczego ten czas tak szybko leci: pełna zamrażara - pusta zamrażara ... pełna zamrażara - pusta zamrażara ... Normalnie jak w zegarku ... Miesiąc mija i wspomnienie o zapasach również ... :niewiem:

[quote name='Bila']Z nowości, to dla Maupy, będzie kanał z kupieniem leków dla rybek:shake: i środków do zabijania glonów i innych świństw w akwarium.[/quote]

[quote name='ockhama']
dlaczego?[/QUOTE]

[quote name='Bila']Bo według nowej ustawy będą musiały być certyfikowane, rejestrowane i coś tam jeszcze tak jak normalne leki i to pociągnie za sobą takie koszty, że producentom się nie będzie opłacało wprowadzać ich na rynek[/QUOTE]

Leczyc ryb jeszcze nie leczyłam jakoś udawało mi się unikac badziewia w akwarium ale glony systematycznie rzeczywiście tłukę. I gąbką i chemicznie ... Cóż - pozostanie ... gąbka :mdleje:

[quote name='Bila']No i popatrz, ujęłaś rzecz trafnie w jednym zdaniu, - a ja cały artykuł na ten temat czytam:roll: i jeszcze nie skończyłam:shake:[/QUOTE]

Nie czytaj Bila o kuwetach ... poszukaj czy nie ma czegoś o posłankach ... Jakieś nowe trendy ? Cos na topie ? :cool3:
Bo u nas w pancernych brezentowych wykopali juz tunele do Chin ... Pół roku minęło i czas na zmianę wystroju wnętrz ... Przy kolejnej wymianie wymieniam ich ... Posłanka zostają jakie by nie były ... :diabloti:

[quote name='Bila']Maupo, jak Twoja podła grypa?[/QUOTE]

A wiesz, że nawet się z nią dzisiaj nie widziałam ... Jakiś taki bardzo zalatany dzień był.
Ale jak ją jutro spotkam to pozdrowię ją od Ciebie ... :razz: ... :scared:

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='Maupa4']
Ale za to ja bym chciała zdjęcia Bilba ... :cool3:[/QUOTE]

Jak się będziesz leczyć, to będą zdjęcia :razz:

[quote name='Maupa4']Nie czytaj Bila o kuwetach ... poszukaj czy nie ma czegoś o posłankach ... Jakieś nowe trendy ? Cos na topie ? :cool3:[/QUOTE]

na razie nie ma nic o posłankach:shake:. Tylko kuwety, otyłość u psów:roll:, trendy w akwarystyce:roll:

[quote name='Maupa4']A wiesz, że nawet się z nią dzisiaj nie widziałam ... Jakiś taki bardzo zalatany dzień był.
Ale jak ją jutro spotkam to pozdrowię ją od Ciebie ... :razz: ... :scared:[/QUOTE]

Normalnie chyba łomot będzie:mad::mad:

Posted

[quote name='Maupa4']
A wiesz, że nawet się z nią dzisiaj nie widziałam ... Jakiś taki bardzo zalatany dzień był.
Ale jak ją jutro spotkam to pozdrowię ją od Ciebie ... :razz: ... :scared:[/QUOTE]

Ja bym jednak wolała, żebyś ją wyleczyła:p, a nie pozdrawiała:angryy:

Posted

[quote name='Bila']Normalnie chyba łomot będzie:mad::mad:[/quote]

:bigcool::Cool!::bigcool:
Wiedziałam ... WIEDZIAŁAM ... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[quote name='Bila']Ja bym jednak wolała, żebyś ją wyleczyła:p, a nie pozdrawiała:angryy:[/QUOTE]

Leczę ją ... dwa razy dziennie ją leczę. Rano i wieczorem.
Przez resztę dnia ją pozdrawiam. Mamy juz siebie nawzajem serdecznie dośc i myslę że niedługo sie pożegnamy ...;)

edit:
I chcialam tak po cichu donieśc że moja grypa to pikuś bo Luiza ma ... Luiza ma zapalenie płuc a własciwie to jednego płuca ... i nikt jej z tego powodu nie japi tylko ja jej japię ...

Posted

CO takiego???????????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: I ona na to zapalenie płuca sobie psikatko kupiła:angryy::no-no-no::grab:

Nie, no ręce opadają:shake:. Obie dwie jesteście takie mądrale:angryy::mdleje:. Ja zwariuję, jeszcze jedną mam psiapsiółkę, która trzeba wysłać na gastro i tez nie chce iść, a wy dwie nie chcecie się leczyć:placz:.
Psikatko na zapalenie płuc:angryy::angryy:

Posted

[quote name='Maupa4']
Leczę ją ... dwa razy dziennie ją leczę. Rano i wieczorem.
Przez resztę dnia ją pozdrawiam. Mamy juz siebie nawzajem serdecznie dośc i myslę że niedługo sie pożegnamy ...;)
edit:
I chcialam tak po cichu donieśc że moja grypa to pikuś bo Luiza ma ... Luiza ma zapalenie płuc a własciwie to jednego płuca ... i nikt jej z tego powodu nie japi tylko ja jej japię ...[/QUOTE]

No to chociaż coś pocieszającego:p.
Ja tez będę japić:diabloti::mad:

Posted

[quote name='Bila']Psikatko na zapalenie płuc:angryy::angryy:[/QUOTE]

no nie... od 2 dni łykam już tabletki "anty" i mam zrobić kontrolny RTG w piątek... no czy to moja wina, że pierwsza doktorka nie trafiła z lekiem i ze słuchem też u niej kiepsko było... ;)

Posted

[quote name='Bila']CO takiego???????????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: I ona na to zapalenie płuca sobie psikatko kupiła:angryy::no-no-no::grab:

Nie, no ręce opadają:shake:.[B] Obie dwie jesteście takie mądrale[/B]:angryy::mdleje:. [B]Ja zwariuję[/B], jeszcze jedną mam psiapsiółkę, która trzeba wysłać na gastro i tez nie chce iść, a wy dwie nie chcecie się leczyć:placz:.
Psikatko na zapalenie płuc:angryy::angryy:[/QUOTE]

Bila - Ty przy nas nie zwariujesz ...
My trzymamy Cie przy życiu i zdrowiu ... zwłaszcza trzymamy Cię przy zdrowiu psychicznym ... :siara:

Posted

No to na Dobranoc moje dwie potencjalne nowe córeczki ...

Vera ... :loveu:
[IMG]http://images43.fotosik.pl/234/cb190b2ae179c0ebmed.jpg[/IMG]

Maja ... :loveu:
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/5483/img1131m.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ockhama']no nie... od 2 dni łykam już tabletki "anty" i mam zrobić kontrolny RTG w piątek... no czy to moja wina, że pierwsza doktorka nie trafiła z lekiem i ze słuchem też u niej kiepsko było... ;)[/QUOTE]

No wiesz, już nie miałaś do kogo pójść, tylko do niesłyszącej konowałki:roll::shake:

Posted

[quote name='Maupa4']Bila - Ty przy nas nie zwariujesz ...
My trzymamy Cie przy życiu i zdrowiu ... zwłaszcza trzymamy Cię przy zdrowiu psychicznym ... :siara:[/QUOTE]
:-?:hmmmm:

No masz rację:grin:

Posted

Witajcie :loveu:

[quote name='Bila']No wiesz, już nie miałaś do kogo pójść, tylko do niesłyszącej konowałki:roll::shake:[/QUOTE]

Marto no przecież wiesz :razz: że mam słabość i farta do niesłyszących :diabloti:

Posted

Czy ja mogę dołączyć do grona cierpiących? Od ponad miesiąca przeróżne dochtory dokładają wszelkich??? starań żeby wyleczyć mi palec (prawa ręka) po ugryzieniu i mimo skonsumowania czterech antybiotyków i trzykrotnego zakładania sączków dalej kaszana[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/heul.gif[/IMG]

Posted

[quote name='betuana']Czy ja mogę dołączyć do grona cierpiących? Od ponad miesiąca przeróżne dochtory dokładają wszelkich??? starań żeby wyleczyć mi palec (prawa ręka) po ugryzieniu i [B]mimo skonsumowania czterech antybiotyków i trzykrotnego zakładania sączków dalej kaszana[/B][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/heul.gif[/IMG][/QUOTE]

może trzeba zrobić wymaz i biogram bo pewnie przyplątało się jakies gronkowcowe świństwo albo co...

Posted

[quote name='ockhama']Witajcie :loveu:

Marto no przecież wiesz :razz: że mam słabość i farta do niesłyszących :diabloti:[/QUOTE]

Witanko:loveu::loveu:

No wiem, wiem:cool3::diabloti:. A jak zapalone płucko?

Posted

[quote name='ockhama']No jak szczerze to... kiepsko - kaszel mnie dobija i slaba jestem jak mucha... ale reszta ok. ;)[/QUOTE]

To chyba jeszcze posiedzisz na tym L-4:shake:. A jak sobie dajesz radę z całą czterołapną brygadą?

Posted

[quote name='ockhama']No co Ci będę mówić ... bez nich to byłoby mi smutno bardzo ;)[/QUOTE]

No to jest zrozumiałe:lol:. Tylko wiesz, żadnego chaszczowania i nie lataj jak szalona po dworze:mad:

Posted

[quote name='Bila']No to jest zrozumiałe:lol:. Tylko wiesz, żadnego chaszczowania i nie lataj jak szalona po dworze:mad:[/QUOTE]

...jest tak paskudnie że spacerki to 5 sek. i go home... ;)

Posted

Witanko :loveu::loveu::loveu:
Nie było mnie bo byłam ... byłam zobaczyc się z moją pierwszą ... albo drugą :hmmmm: ... moją potencjalną córeczką ... :multi:
Jak ją zobaczyłam to ... wymiękłam ... Oooo ... zrobiłam tak ... :mdleje: ...
Jest piękna ... po prostu piękna ... nawet z tymi kalafiorami w uszach ... :loveu::loveu::loveu:

Porobiłam fotki ... :siara:
Uszu też ... :roll: