Maupa4 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='ockhama']taaak... normalny wątek powiadasz tzn że wątek Czterołapów jest... nienormalny? :crazyeye:... [SIZE=1]a może literówki w tym ostatnim słowie...?[/SIZE] czy to znaczy że jesteśmy nienormalne? :diabloti:[/QUOTE] Zdecydowanie [B]nienormalny [/B]... Ale mi to nie przeszkadza ... :siara: [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No ja nadal nie rozumiem co Ty chcesz od Bilba .... :hmmmm: Ale za to ja bym chciała zdjęcia Bilba ... :cool3: [quote name='Bila']Aaa, żarciowo-papierowe zakupy były:cool3:.[/quote] No niestety ... kolejny miesiąc minął. Ja to nie rozumiem dlaczego ten czas tak szybko leci: pełna zamrażara - pusta zamrażara ... pełna zamrażara - pusta zamrażara ... Normalnie jak w zegarku ... Miesiąc mija i wspomnienie o zapasach również ... :niewiem: [quote name='Bila']Z nowości, to dla Maupy, będzie kanał z kupieniem leków dla rybek:shake: i środków do zabijania glonów i innych świństw w akwarium.[/quote] [quote name='ockhama'] dlaczego?[/QUOTE] [quote name='Bila']Bo według nowej ustawy będą musiały być certyfikowane, rejestrowane i coś tam jeszcze tak jak normalne leki i to pociągnie za sobą takie koszty, że producentom się nie będzie opłacało wprowadzać ich na rynek[/QUOTE] Leczyc ryb jeszcze nie leczyłam jakoś udawało mi się unikac badziewia w akwarium ale glony systematycznie rzeczywiście tłukę. I gąbką i chemicznie ... Cóż - pozostanie ... gąbka :mdleje: [quote name='Bila']No i popatrz, ujęłaś rzecz trafnie w jednym zdaniu, - a ja cały artykuł na ten temat czytam:roll: i jeszcze nie skończyłam:shake:[/QUOTE] Nie czytaj Bila o kuwetach ... poszukaj czy nie ma czegoś o posłankach ... Jakieś nowe trendy ? Cos na topie ? :cool3: Bo u nas w pancernych brezentowych wykopali juz tunele do Chin ... Pół roku minęło i czas na zmianę wystroju wnętrz ... Przy kolejnej wymianie wymieniam ich ... Posłanka zostają jakie by nie były ... :diabloti: [quote name='Bila']Maupo, jak Twoja podła grypa?[/QUOTE] A wiesz, że nawet się z nią dzisiaj nie widziałam ... Jakiś taki bardzo zalatany dzień był. Ale jak ją jutro spotkam to pozdrowię ją od Ciebie ... :razz: ... :scared: Quote
Bila Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Maupa4'] Ale za to ja bym chciała zdjęcia Bilba ... :cool3:[/QUOTE] Jak się będziesz leczyć, to będą zdjęcia :razz: [quote name='Maupa4']Nie czytaj Bila o kuwetach ... poszukaj czy nie ma czegoś o posłankach ... Jakieś nowe trendy ? Cos na topie ? :cool3:[/QUOTE] na razie nie ma nic o posłankach:shake:. Tylko kuwety, otyłość u psów:roll:, trendy w akwarystyce:roll: [quote name='Maupa4']A wiesz, że nawet się z nią dzisiaj nie widziałam ... Jakiś taki bardzo zalatany dzień był. Ale jak ją jutro spotkam to pozdrowię ją od Ciebie ... :razz: ... :scared:[/QUOTE] Normalnie chyba łomot będzie:mad::mad: Quote
Bila Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Maupa4'] A wiesz, że nawet się z nią dzisiaj nie widziałam ... Jakiś taki bardzo zalatany dzień był. Ale jak ją jutro spotkam to pozdrowię ją od Ciebie ... :razz: ... :scared:[/QUOTE] Ja bym jednak wolała, żebyś ją wyleczyła:p, a nie pozdrawiała:angryy: Quote
Maupa4 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Bila']Normalnie chyba łomot będzie:mad::mad:[/quote] :bigcool::Cool!::bigcool: Wiedziałam ... WIEDZIAŁAM ... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [quote name='Bila']Ja bym jednak wolała, żebyś ją wyleczyła:p, a nie pozdrawiała:angryy:[/QUOTE] Leczę ją ... dwa razy dziennie ją leczę. Rano i wieczorem. Przez resztę dnia ją pozdrawiam. Mamy juz siebie nawzajem serdecznie dośc i myslę że niedługo sie pożegnamy ...;) edit: I chcialam tak po cichu donieśc że moja grypa to pikuś bo Luiza ma ... Luiza ma zapalenie płuc a własciwie to jednego płuca ... i nikt jej z tego powodu nie japi tylko ja jej japię ... Quote
ockhama Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Maupa4'] ... i nikt jej z tego powodu nie japi tylko ja jej japię ...[/QUOTE] raczej to sama sobie japię... :diabloti: Quote
Bila Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 CO takiego???????????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: I ona na to zapalenie płuca sobie psikatko kupiła:angryy::no-no-no::grab: Nie, no ręce opadają:shake:. Obie dwie jesteście takie mądrale:angryy::mdleje:. Ja zwariuję, jeszcze jedną mam psiapsiółkę, która trzeba wysłać na gastro i tez nie chce iść, a wy dwie nie chcecie się leczyć:placz:. Psikatko na zapalenie płuc:angryy::angryy: Quote
Bila Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='ockhama']raczej to sama sobie japię... :diabloti:[/QUOTE] A jak to robisz, jak masz płuco chore?:angryy::angryy::angryy: Quote
Bila Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Maupa4'] Leczę ją ... dwa razy dziennie ją leczę. Rano i wieczorem. Przez resztę dnia ją pozdrawiam. Mamy juz siebie nawzajem serdecznie dośc i myslę że niedługo sie pożegnamy ...;) edit: I chcialam tak po cichu donieśc że moja grypa to pikuś bo Luiza ma ... Luiza ma zapalenie płuc a własciwie to jednego płuca ... i nikt jej z tego powodu nie japi tylko ja jej japię ...[/QUOTE] No to chociaż coś pocieszającego:p. Ja tez będę japić:diabloti::mad: Quote
ockhama Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Bila']Psikatko na zapalenie płuc:angryy::angryy:[/QUOTE] no nie... od 2 dni łykam już tabletki "anty" i mam zrobić kontrolny RTG w piątek... no czy to moja wina, że pierwsza doktorka nie trafiła z lekiem i ze słuchem też u niej kiepsko było... ;) Quote
Maupa4 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Bila']CO takiego???????????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: I ona na to zapalenie płuca sobie psikatko kupiła:angryy::no-no-no::grab: Nie, no ręce opadają:shake:.[B] Obie dwie jesteście takie mądrale[/B]:angryy::mdleje:. [B]Ja zwariuję[/B], jeszcze jedną mam psiapsiółkę, która trzeba wysłać na gastro i tez nie chce iść, a wy dwie nie chcecie się leczyć:placz:. Psikatko na zapalenie płuc:angryy::angryy:[/QUOTE] Bila - Ty przy nas nie zwariujesz ... My trzymamy Cie przy życiu i zdrowiu ... zwłaszcza trzymamy Cię przy zdrowiu psychicznym ... :siara: Quote
Maupa4 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 No to na Dobranoc moje dwie potencjalne nowe córeczki ... Vera ... :loveu: [IMG]http://images43.fotosik.pl/234/cb190b2ae179c0ebmed.jpg[/IMG] Maja ... :loveu: [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/5483/img1131m.jpg[/IMG] Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='ockhama']no nie... od 2 dni łykam już tabletki "anty" i mam zrobić kontrolny RTG w piątek... no czy to moja wina, że pierwsza doktorka nie trafiła z lekiem i ze słuchem też u niej kiepsko było... ;)[/QUOTE] No wiesz, już nie miałaś do kogo pójść, tylko do niesłyszącej konowałki:roll::shake: Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Maupa4']Bila - Ty przy nas nie zwariujesz ... My trzymamy Cie przy życiu i zdrowiu ... zwłaszcza trzymamy Cię przy zdrowiu psychicznym ... :siara:[/QUOTE] :-?:hmmmm: No masz rację:grin: Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Witajcie :loveu: [quote name='Bila']No wiesz, już nie miałaś do kogo pójść, tylko do niesłyszącej konowałki:roll::shake:[/QUOTE] Marto no przecież wiesz :razz: że mam słabość i farta do niesłyszących :diabloti: Quote
betuana Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Czy ja mogę dołączyć do grona cierpiących? Od ponad miesiąca przeróżne dochtory dokładają wszelkich??? starań żeby wyleczyć mi palec (prawa ręka) po ugryzieniu i mimo skonsumowania czterech antybiotyków i trzykrotnego zakładania sączków dalej kaszana[IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/heul.gif[/IMG] Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='betuana']Czy ja mogę dołączyć do grona cierpiących? Od ponad miesiąca przeróżne dochtory dokładają wszelkich??? starań żeby wyleczyć mi palec (prawa ręka) po ugryzieniu i [B]mimo skonsumowania czterech antybiotyków i trzykrotnego zakładania sączków dalej kaszana[/B][IMG]http://www.dogomania.pl/../../images/smilies/heul.gif[/IMG][/QUOTE] może trzeba zrobić wymaz i biogram bo pewnie przyplątało się jakies gronkowcowe świństwo albo co... Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='ockhama']Witajcie :loveu: Marto no przecież wiesz :razz: że mam słabość i farta do niesłyszących :diabloti:[/QUOTE] Witanko:loveu::loveu: No wiem, wiem:cool3::diabloti:. A jak zapalone płucko? Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No jak szczerze to... kiepsko - kaszel mnie dobija i slaba jestem jak mucha... ale reszta ok. ;) Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='ockhama']No jak szczerze to... kiepsko - kaszel mnie dobija i slaba jestem jak mucha... ale reszta ok. ;)[/QUOTE] To chyba jeszcze posiedzisz na tym L-4:shake:. A jak sobie dajesz radę z całą czterołapną brygadą? Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No co Ci będę mówić ... bez nich to byłoby mi smutno bardzo ;) Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='ockhama']No co Ci będę mówić ... bez nich to byłoby mi smutno bardzo ;)[/QUOTE] No to jest zrozumiałe:lol:. Tylko wiesz, żadnego chaszczowania i nie lataj jak szalona po dworze:mad: Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 A ciekawe, gdzie nasza Maupa, bo jedno jest pewne, jej nieobecośc na pewno nie jest spowodowana tym, że się kuruje:razz: Quote
ockhama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Bila']No to jest zrozumiałe:lol:. Tylko wiesz, żadnego chaszczowania i nie lataj jak szalona po dworze:mad:[/QUOTE] ...jest tak paskudnie że spacerki to 5 sek. i go home... ;) Quote
Maupa4 Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Witanko :loveu::loveu::loveu: Nie było mnie bo byłam ... byłam zobaczyc się z moją pierwszą ... albo drugą :hmmmm: ... moją potencjalną córeczką ... :multi: Jak ją zobaczyłam to ... wymiękłam ... Oooo ... zrobiłam tak ... :mdleje: ... Jest piękna ... po prostu piękna ... nawet z tymi kalafiorami w uszach ... :loveu::loveu::loveu: Porobiłam fotki ... :siara: Uszu też ... :roll: Quote
Bila Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='ockhama']...jest tak paskudnie że spacerki to 5 sek. i go home... ;)[/QUOTE] Mądra dziewczynka:loveu: Quote
Recommended Posts