Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='akucha'] A za co Groszka aresztowali?[/quote] Jak to za co? Za niewinność:diabloti::evil_lol: Quote
Erazm Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Przyszlam sobie humor poprawic bulwiasto:cool3: Quote
akucha Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Bila']Jak to za co? Za niewinność:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Przecież on tylko siedział i się przyglądał :placz: jest dokumentacja na to Wysoki Sądzie!!! Żądam ułaskawienia! Quote
akucha Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Aaaa, to zmienia postać rzeczy. Biedacwo, nawet łepek połozył na "szafocie". Pewnie na znak, że ma dosyć. Śpioszek, burczybrzuszek kochany :loveu: Quote
Erazm Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jak zawsze, te mordki powalaja:loveu: Posty skacza jak szalon:mad: Quote
Maupa4 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='akucha']Hahahahahaaaaaa, Majuta jest BOSKA!!!!! :loveu:[/quote] Babcia z klasą ... :loveu: Albo i dwoma ... :diabloti: [quote name='akucha']A za co Groszka aresztowali?[/quote] [quote name='Bila'] Jak to za co? Za niewinność:diabloti::evil_lol: [/quote] Groszek - moje miłe koleżanki - aresztował się sam ... aresztował się na znak protestu. Protestował przeciw demolowaniu domu przez "białe szaleństwo" ... sztuk trzy. A także przeciw ciągłym gonitwom tam i z powrotem oraz permanentnemu nawalaniu się nawzajem ... zwłaszcza po obiedzie ... Że nie wspomnę o przeszkadzaniu w spaniu ... głównie w nocy ... :diabloti: [quote name='Erazm'] Przyszlam sobie humor poprawic bulwiasto:cool3: [/quote] I co ???? Udało się ?? Poprawić humor - oczywiście ... :cool3: Quote
akucha Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Odpowiadam, chociaz nie wiem, czy mój post nie wskoczy np. na pierwszą stronę. Bo poprzedni... Otóż: Słowa z cytatu skierowane były do sędziny Bila :diabloti:, która z równie diaboliocznym uśmiechem podała przyczynę aresztowania. Których Groch nawalał? :evil_lol: Córeczka się udała!!!! Baby górą!!! Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A Muchomorek też się nawala? Bo on tak mi niewinnie wygląda:cool3: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Jak Grochu już się sam aresztuje w proteście, to ciekawe gdzie zadekowała się WBM?:razz: Quote
Maupa4 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='akucha']Przecież on tylko siedział i się przyglądał :placz: jest dokumentacja na to Wysoki Sądzie!!! Żądam ułaskawienia![/quote] To do mnie ?? Ja niby ten sąd ? I to wysoki ? Ja z tych mniejszych a zwłaszcza niższych jeżeli już ... :roll: No chyba że do Bili ... :cool3: Jak Bila chce to niech ułaskawia ... Chociaż właściwie to ... Groch ułaskawł się sam ... Poleciał nawalać tych przeciw którym protestował ... :siara: A w tajemnicy Wam powiem, że na Debiszcze nie ma mocnych ...:loveu: W trzech nie dają jej rady ... :roll: Moja "córeczka" ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Maupa4']To do mnie ?? Ja niby ten sąd ? I to wysoki ? Ja z tych mniejszych a zwłaszcza niższych jeżeli już ... :roll: No chyba że do Bili ... :cool3: Jak Bila chce to niech ułaskawia ... Chociaż właściwie to ... Groch ułaskawł się sam ... Poleciał nawalać tych przeciw którym protestował ... :siara: A w tajemnicy Wam powiem, że na Debiszcze nie ma mocnych ...:loveu: W trzech nie dają jej rady ... :roll: Moja "córeczka" ... :loveu::loveu::loveu:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na Debiszcze "Nie ma mocnych", ją tylko "Kochaj albo rzuć", no ale kto ją rzuci jak "Sami swoi" na tym wątku:evil_lol: i ją kochają:loveu: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='Maupa4'] A w tajemnicy Wam powiem, że na Debiszcze nie ma mocnych ...:loveu: W trzech nie dają jej rady ... :roll: Moja "córeczka" ... :loveu::loveu::loveu:[/quote] Ona to pewnie po Tobie ma, Maupo;), pewnie jak byłaś mała też brałaś uzi, kilka granatów i szłaś w świat:razz::evil_lol: Quote
Maupa4 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Erazm']Posty skacza jak szalon:mad:[/quote] No zupełnie jak u Menrzusia ... :evil_lol: To i pogadamy sobie tak jak u Menrzusia ... :mdleje: [quote name='Erazm']Jak zawsze, te mordki powalaja:loveu:[/quote] Mnie osobiście to powalają ich ... pomysły. Czasem tak mnie powalą, że nie wiem w co mam ręce włożyć. Ale staram się ... luzować ... Czasem się udaje ... A czasem .... nie ... Cóżżżż ... :roll: [quote name='Bila'] A Muchomorek też się nawala? Bo on tak mi niewinnie wygląda:cool3: [/quote] Przecież on pierwszy do takich akcji ... Zwłaszcza jak zobaczy Debila na horyzoncie ... :diabloti: [quote name='Bila'] Jak Grochu już się sam aresztuje w proteście, to ciekawe gdzie zadekowała się WBM?:razz: [/quote] WBM dekuje się na fotelu i udaje, że śpi. A jak nie udaje się to oszukaństwo to ucieka na górę ... na górę do Perza. Perz "tępi" oszołomstwo ... a oszołomstwo absolutnie nic sobie z tego "tępienia" nie robi ... Głusi czy co ?? :cool3: WBM dała sobie wejść na głowę oszołomstwu. Niestety ... :shake: [quote name='akucha'] Śpioszek, burczybrzuszek kochany :loveu: [/quote] Pasibrzuszek jeżeli już ... ewentualnie - tłuścibrzuszek ... :loveu: Quote
Bila Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='akucha']Odpowiadam, chociaz nie wiem, czy mój post nie wskoczy np. na pierwszą stronę. Bo poprzedni... Otóż: Słowa z cytatu skierowane były do sędziny Bila :diabloti:, która z równie diaboliocznym uśmiechem podała przyczynę aresztowania. Których Groch nawalał? :evil_lol: Córeczka się udała!!!! Baby górą!!![/quote] Oczywiście przeskoczył, Akucha:diabloti:. Sędzina Bila (dobrze że się Wesołowska nie nazywam i Anna Maria też nie :evil_lol::evil_lol:) uniewinni:evil_lol: niewinnego Quote
Maupa4 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Ale odjazd z tymi postami ... :multi: No ale jak my tu szalejemy i jednocześnie Menrzuś u siebie i Vectra z clockworkiem też u siebie ... to pomijając te cztery czy pięć afer które są to i tak My wysadzimy dogo w powietrze ...:loveu:... a nie afery ... :placz: [quote name='Bila']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na Debiszcze "Nie ma mocnych", ją tylko "Kochaj albo rzuć", no ale kto ją rzuci jak "Sami swoi" na tym wątku:evil_lol: i ją kochają:loveu:[/quote] No kocham ją i ... będę ją kochać ... Wbrew zdrowemu rozsądkowi też ... :angryy: [quote name='Bila']Ona to pewnie po Tobie ma, Maupo;-), pewnie jak byłaś mała też brałaś uzi, kilka granatów i szłaś w świat:razz::evil_lol: [/quote] Jaaa ??? Ja to chyba garnki chciałam z gliny lepić ... :hmmmm: Ale za to mój brat namiętnie - we wczesnej młodości oczywiście - próbował dom nam spalić ... Może ona ma TO po "wujku" ... Ja byłam pacyfistka ... na pewno BYŁAM ... :eviltong: No ale nie wiem czy w tym wypadku koligacje rodzinne mają jakikolwiek sens ... :diabloti: Bila sama odpowiedziała akusze to nie pcham się między ... :siara: Poskakało jeszcze coś ? :cool3: Quote
Erazm Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Podsumowujac sa boskie, zeby zlapac oddech przy wszystkich psich nieszczesciach wystarczy wpasc na ten watek Quote
Maupa4 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Erazm '] [I]Podsumowujac sa boskie, zeby zlapac oddech przy wszystkich psich nieszczesciach wystarczy wpasc na ten watek[/I] [/quote] No jakby nie było to są "dziećmi gorszego boga" ... ale mimo wszystko a właściwie przede wszystkim to patrzą na świat przez różowe okulary ... :lol: Quote
Erazm Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hihi musisz zdobyc takie okluary i porobic foty... To bedzie przeboj:lol: Quote
akucha Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Maupo, zerknij. Myślę, że przyda się twoje doświadczenie z Sofą: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaja-pieciomiesieczna-slodkosc-z-zaburzeniami-neurologicznymi-133043/[/url] a co tu tak cicho??? Quote
Isadora7 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Takie śliczności brało udział w Marszu Milczenia w Skierniewicach :) [IMG]http://i39.tinypic.com/17qo87.jpg[/IMG] [IMG]http://i43.tinypic.com/zx7bd0.jpg[/IMG] Quote
Erazm Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 A ja to bulwiatko zamiziala, zamiziala:loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 A czyje ono, czyje? :loveu: ZUCH, w marszu maszerował! Łąpa dla maluszka. Quote
Maupa4 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='akucha']Gdzie Maupa? Kto znowu ją Porwał? :mad:[/quote] A tam zaraz porwał ... :roll: Kto by tam chciał Maupę porywać ... zwłaszcza z taaaaką ilością zwierzyńca ... chociaż jakby Maupę porwali to pewnie bez zwierzyńca ... :cool3: Pojeździłam [B]se[/B] ... pojeździłam [B]se[/B] po świecie ... :diabloti: Gdzie to ja nie byłam ... :crazyeye: ...w Australii ... ? [IMG]http://images6.fotosik.pl/434/67c20985e54fc976med.jpg[/IMG] ... w Yellowstone ... ? [IMG]http://images6.fotosik.pl/434/5d55d9e85acc83d2med.jpg[/IMG] ... w Białych Górach ... ? [IMG]http://images6.fotosik.pl/434/37523c6e9a13bb7a.jpg[/IMG] ... nad Amazonką ... ? [IMG]http://images6.fotosik.pl/434/150067d8fc941249med.jpg[/IMG] ... w Patagonii ... ? [IMG]http://images6.fotosik.pl/434/844ff326891fa6b9.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts