inka33 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Czy Ty myślisz że tu teraz można cokolwiek znależć ? Optymistka :D Czarna smycz pasuje do wszystkiego - dlatego ja jestem zwolenniczką pierdyliarda obrozy i JEDNEJ czarnej smyczy - w 99% pasuje :multi: No ewentualnie można przyszalec i miec jeszcze czerwoną i niebieską/granatową. Żadnych komplecików i smyczek w łapki, ciapki - zawsze się coś kiedyś zdekompletuje i potem kiszka ... :siara: Poka smycz w łapki to może Ci coś dobiorę i dorobię do tych niebieskich smyczowych łap. No to masz: Nawet możesz sobie w środek wlepić logo. :grins: W kwestii psich "uprzęży" niestety jestem zwolenniczką tego, na co mnie akurat stać... :sad: ...czyli prezenty od dobrych dogomaniaczek :) albo... Bieda-sklep itp. Tfu, kosteczki, nie łapki... :splat: Nie pokażę, bo nie mam fotki, a i tak to tylko smycz "wyjazdowa", bo przepinana na pół (czyli na krótko). :grins: Owce z granatowym lub niebieskim też mogą do niej być. Ciapiasto, ale co tam. :] Jestem estetką w innych miejscach. :) Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 No to masz: Nawet możesz sobie w środek wlepić logo. :grins: W kwestii psich "uprzęży" niestety jestem zwolenniczką tego, na co mnie akurat stać... :sad: ...czyli prezenty od dobrych dogomaniaczek :) albo... Bieda-sklep itp. Wbrew pozorom fajne uprzęże wcale nie są nie wiadomo jak drogie. No tylko trzeba kupowac z głową a nie w bieda-sklepach. Bo tam zakupy wychodzą jednak ... drogo. Nie ma kasy to kupuje się coś porządnego a nie byle jakiego tylko dlatego że niby "tanie". "Tanie" po paru spacerach to w większości wypadków szmata (pod warunkiem że wszystkie "okucia" nadal całe). A Owcy rzeczywiscie niekoniecznie po drodze w różowych pszczołach. Ale to nie wina różowych pszczół - niestety. Owcę musisz Inka odchudzic - wtedy w wiekszości kolorowych obroży będzie jej ładnie. Jest "czarna" a czarnemu we wszystkim ładnie. W podobnych pszczołach - tylko jeszcze bardziej różowych bo szytych na "zamówienie" ośmioletniej dziewczynki - chodzi czarna pekinka. Wygląda odjazdowo. Tfu, kosteczki, nie łapki... :splat: Nie pokażę, bo nie mam fotki, a i tak to tylko smycz "wyjazdowa", bo przepinana na pół (czyli na krótko). :grins: Owce z granatowym lub niebieskim też mogą do niej być. Ciapiasto, ale co tam. :] Jestem estetką w innych miejscach. :) Inka - czy Ty tu widzisz jakąś ciapastośc ? Owszem kolorowo ale w pewnych granicach. Bo niby dlaczego pies na szyi ma miec szaro-bury pasek ? Ja raczej jestem estetka w kazdym miejscu a nie tylko w niektórych ... ... bo w zasadzie nie da się byc esteta tylko w niektórych miejscach :hmmmm: Mówisz że smycz w kostki, granatowa w kostki to wyjazdowa ? Wyjazdowa w komplecie do różowych pszczół ? Jak tak to ... podziwiam Owcę. Bo mogłoby byc estetycznie albo przy zwykłej granatowej obroży do tych granatowych kostek albo do pszczół zwykła czarna smycz. No ale o estetyce - nawet tej w niektórych miejscach - się nie dyskutuje. Podobnie jak o gustach :) Ja lubie ... kolorowo. No ale sa pewne ... granice :roll: Aha - w takiej obroży bedzie chodzic ... weimarka Inka - jak sadzisz jak bedzie wyglądac ? :hmmmm: Quote
gameta Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Jaaaa Weimarka w powinna wyglądać odjazdowo - toć całość pod kolor :laugh2_2: A Owca może faktycznie preferuje bardziej stonowane kolory? Bo jakoś mój Koks w różu wygląda genialnie - a cały czarny jest :jumpie: Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 To capastości ciąg dalszy. Chociaz te uważam za wyjątkowo ... eleganckie. No i zdecydowanie pasuja do pewnych ... ras ;) Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Te chyba trochę zimowo wyszły :roll: A te dla wszelkiej masci i rodzaju "foksów" Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 A to my na Miedzynarodowej Wystawie Psów w Kielcach Teraz z marszu i od razu wchodzimy do klasy czempionów weteranów. Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Te lubimy i baaardzo nam się podobają No ale niestety wyglądamy w nich mniej więcej tak jak Owca w różowych pszczołach :diabloti: No proszę: do białych i czarnych psów nie pasuje pepitka. A niby powinna. Ale za to w tych nam ładnie Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Bez względu na nasz kolor i bez wzgledu na odcień i szerokośc obroży :) Quote
gameta Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Maupo, a co być poleciła dla goldena (znaczy mieszanki goldena z kaukazem) w barwach jasnego beżu bardziej niż żółci ? Mam kolegę w pracy, który ma fioła na punkcie swojego psa, zastanawiam się, czy mu niespodzianki nie zrobić. A że kolega jest odjechany, to i obroża powinna być mocno odjechana :) Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Gratulacje !!!!!!!!! Dziękujemy Gameto :D Młoda jest ambitna i postanowiła nie tracić czasu na zbędne jeżdzenie - tak więc z klasy szczeniaków kurdupli przeskakuje od razu do czempionów weteranów albo weteranów czempionów :siara: A tak serio to nadal jest wybitnie obiecująca ;) Tym razem z okiem ma coś niby za okrągło :roll: Mi osobiście wydaje się że ona raczej ma oczy chińczykowate. :hmmmm: Dziwna to była wystawa. Bardzo dziwna ... Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Maupo, a co być poleciła dla goldena (znaczy mieszanki goldena z kaukazem) w barwach jasnego beżu bardziej niż żółci ? Mam kolegę w pracy, który ma fioła na punkcie swojego psa, zastanawiam się, czy mu niespodzianki nie zrobić. A że kolega jest odjechany, to i obroża powinna być mocno odjechana :) Albo mu zgubic kolorystycznie obroże albo zaakcentowac ;) A co to znaczy odjechany ? Quote
gameta Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Zaakcentować według mnie. Koleś chodzi po górach, dolinach, morzach i wszędzie gdzie się da. Oczywiście z psem. Nie rozstaje się z multitoolem, w pracy ma słuchawki "unitra" gigantyczne czerwono-szare, wszystkim pokazuje zdjęcia swojego psa a zdjęcie z urodzin (roczek) z tortem rozesłał wszystkim na firmowego maila :D Oczywiście pies najpierw wrąbał świeczkę :megagrin: Przy tym ma nieprzeciętne poczucie humoru, bojkotuje Magdę Gessler i wszelkie przejawy chamstwa w TV a jak pojechaliśmy po towar, to mieliśmy wypadek samochodowy - jego pierwszy w życiu :siara: Mój nie pierwszy, ale wjechał w nas gość imieniem Gwidon, co spowodowało, że nie mogliśmy przestać się śmiać wracając pokiereszowanym autem do firmy :laugh2_2: Quote
Maupa4 Posted November 11, 2014 Author Posted November 11, 2014 Zaakcentować według mnie. Koleś chodzi po górach, dolinach, morzach i wszędzie gdzie się da. Oczywiście z psem. Nie rozstaje się z multitoolem, w pracy ma słuchawki "unitra" gigantyczne czerwono-szare, wszystkim pokazuje zdjęcia swojego psa a zdjęcie z urodzin (roczek) z tortem rozesłał wszystkim na firmowego maila :D Oczywiście pies najpierw wrąbał świeczkę :megagrin: Przy tym ma nieprzeciętne poczucie humoru, bojkotuje Magdę Gessler i wszelkie przejawy chamstwa w TV a jak pojechaliśmy po towar, to mieliśmy wypadek samochodowy - jego pierwszy w życiu :siara: Mój nie pierwszy, ale wjechał w nas gość imieniem Gwidon, co spowodowało, że nie mogliśmy przestać się śmiać wracając pokiereszowanym autem do firmy :laugh2_2: Wymyślimy coś ;) Może niekoniecznie rózowe ... o przepraszam czerwone laleczki ... Ani rózowe biedroneczki I fioletowe kropeczki Pozamawiałam "jakies" tasiemki - jak zwykle z resztą w hurtowych ilościach wzorów :roll: Quote
Recommended Posts