JankaBezZiemii Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Maupo nie wiem jak to napisać ale... WBM wygląda jakoś tak ... jesiennie albo to wina fotek Quote
Maupa4 Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 ... Niech jej będzie że ... ogrodniczka :shake: ... Quote
Maupa4 Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Maupo nie wiem jak to napisać ale... WBM wygląda jakoś tak ... jesiennie albo to wina fotek JankaBezZiemii - on ma 11,5 (jedenascie i pół) roku ... to baaardzo dużo jak na BF. Wiemy jak wygląda ... srebrna jesień - delikatnie mówiąc ... Quote
JankaBezZiemii Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 ech ... oby jak najdłużej w zdrowiu :) Motylia jak zawsze szałowy uśmiech numer pieć ;) Quote
Maupa4 Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Wszyscy jesteśmy coraz starsi ... Quote
Maupa4 Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 ech ... oby jak najdłużej w zdrowiu :) Motylia jak zawsze szałowy uśmiech numer pieć ;) Oby ;) Migotka 12 pazdziernika skończyła ... osiem lat ... A Motylia 5 listopada skończy ... siedem. A po trzech miesiacach Bracia Be ją dogonią ... wszyscy już powoli robimy się ... jesienni ... Luśka, Uszka i Kofi wiek nieznany ... ale też starsze niż młodsze ... i też pewnie przy sprzyjającym układzie gdzies między siedem a ... ? Quote
JankaBezZiemii Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Migotka osiem :mdleje: no tak ... w sumie to młotek ma prawie sześć a dopiero co szczylem był .... Quote
Jo37 Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Też jestem zdumiona, że Migotka ma już 8 lat. A Celebrytce gratuluję wicemistrzostwa. Quote
Maupa4 Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Migotka osiem :mdleje: no tak ... w sumie to młotek ma prawie sześć a dopiero co szczylem był .... Też jestem zdumiona, że Migotka ma już 8 lat. A Celebrytce gratuluję wicemistrzostwa. No Kochane czas dla niej się nie zatrzymał ;) Adoptowałam ją 22 grudnia 2006 roku to jakby nie liczyc osiem lat skończyła ... :siara: No i męczy sie z nami ten mały biedny ślepy piesek też lat prawie osiem ... :diabloti: Quote
Maupa4 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Oooo ... mamuniu - trzy dni tu nikogo nie było :mdleje: No to wietrzymy i odkurzamy :grins: I foteczki jakies damy :diabloti: Quote
elficzkowa Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Ja tu bywam prawie codziennie. A zdjęcia mojej ulubienicy Migotki - ślicznotki oglądałam super dokładnie i stwierdzam, że osiem lat to, to ....niemożliwe. Ona jest przecudnej urody. Migośkę uwielbiam a bulwinki kocham. :kiss_2: Pozdrawiam. Quote
JankaBezZiemii Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 ja tyż zaglądam dzień w dzień ;) chciałam wrzucic swoją Samirę ale... nie wiem co - coś mnie oderwało :look3: Quote
Maupa4 Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 A mnie zawiesiło :roll: Tak więc jutro kolejna próba komunikacji :happy1: I Wróżka na Dobranoc Poza tym u nas wszystko jak na razie - tfu tfu tfuuuuu - ok :) A mała - juz nie taka mała - rozrabia jak pijany zając :mdleje: Quote
Jo37 Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Ja zaglądam codziennie i czekam na nowe zdjęcia. Quote
Maupa4 Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 Ja tu bywam prawie codziennie. A zdjęcia mojej ulubienicy Migotki - ślicznotki oglądałam super dokładnie i stwierdzam, że osiem lat to, to ....niemożliwe. Ona jest przecudnej urody. Migośkę uwielbiam a bulwinki kocham. :kiss_2: Pozdrawiam. ja tyż zaglądam dzień w dzień ;) chciałam wrzucic swoją Samirę ale... nie wiem co - coś mnie oderwało :look3: Ja zaglądam codziennie i czekam na nowe zdjęcia. Dzięki że bywacie tu codziennie :) Fot co prawda nowych brak - tak jakos warunki atmosferyczne z dnia na dzień zrobiły się mało korzystne :niewiem: - ale za to starych fot jeszcze multum :grins: Jest np Verveine i to z Poznania Quote
Maupa4 Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 I prosze: tak damy pozuja do zdjęc Quote
Maupa4 Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/104fc2de2abe4e63.html][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3fe13f6012455a0f.html][/URL] Quote
Recommended Posts