Maupa4 Posted September 1, 2014 Author Posted September 1, 2014 [quote name='jaanka']Polubiłaś tego fejsbuczka ? Bo ja jakoś nie mogę.[/QUOTE] Nie - nie lubię :grins: Quote
wilczy zew Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nie jest taki zły,można fajne fotki oglądać :) Quote
Maupa4 Posted September 2, 2014 Author Posted September 2, 2014 [quote name='Maupa4']Pamiętacie :hmmmm: [URL]http://warszawa.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/samira,19683,1208365,t,id,kid.html[/URL] Bo ja zapomniałam :mdleje: To jak Wam już przypomniałam to lećcie głosowac :diabloti:[/QUOTE] A to napiszę tak jak to się na fejsbuczku pisze :) Kochani bardzo dziękujemy za oddane na Samire głosy w głosowaniu. :Rose: Dostała od Was ZERO głosów ... to miłe ... Rzeczywiście jest taka paskudna ? :hmmmm: A może to ja jestem taka ... odrażająca ? :diabloti: Własciwe to miło dowiedziec się jak jest się ... lubianym. Zastanawia tylko jedno: przez osiem godzin nocnych na ten watek weszło 1308 osób (no tyle miał "odsłon" miedzy północą a ósmą rano) ... i ... ? No własnie. Wejścia z sympatii ? Chyba niekoniecznie. Muszę się jednak w końcu nauczyc a własciwie to douczyc i zapamiętać raz na zawsze: jak chcą coś od ciebie to i po pięciu latach cię odnajda a jak cię nie znają to jak potrzebuja to poznają cię "na siłę" a ty jak ten frajer spełnisz prośbę ... No a jak ty o coś poprosisz to licz tylko na siebie. Jeszcze raz bardzo z Samirą dziękujemy :Rose: I chyba rzeczywiście czas ... "ze sceny zejść". Quote
Malgoska Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='Maupa4']A to napiszę tak jak to się na fejsbuczku pisze :) Kochani bardzo dziękujemy za oddane na Samire głosy w głosowaniu. :Rose: Dostała od Was ZERO głosów ... to miłe ... Rzeczywiście jest taka paskudna ? :hmmmm: A może to ja jestem taka ... odrażająca ? :diabloti: Własciwe to miło dowiedziec się jak jest się ... lubianym. Zastanawia tylko jedno: przez osiem godzin nocnych na ten watek weszło 1308 osób (no tyle miał "odsłon" miedzy północą a ósmą rano) ... i ... ? No własnie. Wejścia z sympatii ? Chyba niekoniecznie. Muszę się jednak w końcu nauczyc a własciwie to douczyc i zapamiętać raz na zawsze: jak chcą coś od ciebie to i po pięciu latach cię odnajda a jak cię nie znają to jak potrzebuja to poznają cię "na siłę" a ty jak ten frajer spełnisz prośbę ... No a jak ty o coś poprosisz to licz tylko na siebie. Jeszcze raz bardzo z Samirą dziękujemy :Rose: I chyba rzeczywiście czas ... "ze sceny zejść".[/QUOTE] kompletnie nie zauwazyłam tego linku :( Quote
3 x Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='Maupa4']A to napiszę tak jak to się na fejsbuczku pisze :) Kochani bardzo dziękujemy za oddane na Samire głosy w głosowaniu. :Rose: Dostała od Was ZERO głosów ... to miłe ... Rzeczywiście jest taka paskudna ? :hmmmm: A może to ja jestem taka ... odrażająca ? :diabloti: Własciwe to miło dowiedziec się jak jest się ... lubianym. Zastanawia tylko jedno: przez osiem godzin nocnych na ten watek weszło 1308 osób (no tyle miał "odsłon" miedzy północą a ósmą rano) ... i ... ? No własnie. Wejścia z sympatii ? Chyba niekoniecznie. Muszę się jednak w końcu nauczyc a własciwie to douczyc i zapamiętać raz na zawsze: jak chcą coś od ciebie to i po pięciu latach cię odnajda a jak cię nie znają to jak potrzebuja to poznają cię "na siłę" a ty jak ten frajer spełnisz prośbę ... No a jak ty o coś poprosisz to licz tylko na siebie. Jeszcze raz bardzo z Samirą dziękujemy :Rose: I chyba rzeczywiście czas ... "ze sceny zejść".[/QUOTE] ej ja głosowałam i wczoraj i dzisiaj i dzisiaj jeszcze tz i kumpelę zmobilizowałam więc udaję, ze tego postu nie widziłam bo to nie do mni e;) a do kiedy trwa konkurs? i czy można gdzieś podejrzec wyniki? bo chciałam na fredku wrzucić linkę Quote
Malgoska Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='3 x']ej ja głosowałam i wczoraj i dzisiaj i dzisiaj jeszcze tz i kumpelę zmobilizowałam więc udaję, ze tego postu nie widziłam bo to nie do mni e;) a do kiedy trwa konkurs? i czy można gdzieś podejrzec wyniki? bo chciałam na fredku wrzucić linkę[/QUOTE] ja też zagłosowałam ale dziś dopiero ale za to z 3 komputerów :diabloti: codziennie możesz oddać 1 głos z jednego kompa na jedno zdjęcie a w ogóle 5 na różne kandydatury (ale my głosujemy na jedną!) po prawej jak zjedziesz w dół to możesz zobaczyć wszystkie foty i kto ile ma głosów; niestety prowadzący ma ich ponad 300....:( Quote
3 x Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='Malgoska']ja też zagłosowałam ale dziś dopiero ale za to z 3 komputerów :diabloti: codziennie możesz oddać 1 głos z jednego kompa na jedno zdjęcie a w ogóle 5 na różne kandydatury (ale my głosujemy na jedną!) po prawej jak zjedziesz w dół to możesz zobaczyć wszystkie foty i kto ile ma głosów; niestety prowadzący ma ich ponad 300....:([/QUOTE] ja tam klikalam 5 x z jednego kompa i znajmi tez po 5 x na samire Quote
gameta Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='3 x']ja tam klikalam 5 x z jednego kompa i znajmi tez po 5 x na samire[/QUOTE] ja też, ale policzyło tylko 1 głos :( Quote
3 x Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='gameta']ja też, ale policzyło tylko 1 głos :([/QUOTE] mi sie wydawało, ze nalicza ok tyle, ze pomiedzy głosami kazało mi odczekać na górze sie pojawiał napis, ze przed chwilą głosowalam i mam znow spróbowac za chwilę Quote
gameta Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) [quote name='3 x']mi sie wydawało, ze nalicza ok tyle, ze pomiedzy głosami kazało mi odczekać na górze sie pojawiał napis, ze przed chwilą głosowalam i mam znow spróbowac za chwilę[/QUOTE] a widzisz, to ja ślepa jestem czy coś - faktycznie piszą, żeby odczekać :D Ale to pewnie dlatego, że mi katar wychodzi wszystkimi otworami na twarzy :shake: no i w ten sposób dzięki 3x poszło 5szt od nas :) Mogłabym z pracy kolejne 5 ale tak się rozłożyłam, że nie poszłam i jutro też nie pójdę :shake: A jak w czwartek pójdę to nie wiem w co wsadzę ręce :flaming: Edited September 2, 2014 by gameta Quote
Malgoska Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='3 x']ja tam klikalam 5 x z jednego kompa i znajmi tez po 5 x na samire[/QUOTE] [quote name='gameta']ja też, ale policzyło tylko 1 głos :([/QUOTE] [quote name='3 x']mi sie wydawało, ze nalicza ok tyle, ze pomiedzy głosami kazało mi odczekać na górze sie pojawiał napis, ze przed chwilą głosowalam i mam znow spróbowac za chwilę[/QUOTE] [quote name='gameta']a widzisz, to ja ślepa jestem czy coś - faktycznie piszą, żeby odczekać :D Ale to pewnie dlatego, że mi katar wychodzi wszystkimi otworami na twarzy :shake: no i w ten sposób dzięki 3x poszło 5szt od nas :) Mogłabym z pracy kolejne 5 ale tak się rozłożyłam, że nie poszłam i jutro też nie pójdę :shake: A jak w czwartek pójdę to nie wiem w co wsadzę ręce :flaming:[/QUOTE] możesz oddać 5 głosów na 5 różnych zdjęć w ciągu jednego dnia z jednego komputera; na jedno zdjecie z jednego kompa możesz oddać 1 głos dziennie; tak czy inaczej trzeba o Samirkę powalczyc skoro przegapiłyśmy sprawe.... Quote
3 x Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='Malgoska']możesz oddać 5 głosów na 5 różnych zdjęć w ciągu jednego dnia z jednego komputera; na jedno zdjecie z jednego kompa możesz oddać 1 głos dziennie; tak czy inaczej trzeba o Samirkę powalczyc skoro przegapiłyśmy sprawe....[/QUOTE] to dlaczego dopiero jak pięc razy kliknełam TAK Na Samirę pojawił mi się opis: "Z Twojego komputera została oddana maksymalna liczba dziennych głosów na wybranego kandydata." na żadnego innego kandydata nie klikałam Quote
gameta Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 [quote name='Malgoska']możesz oddać 5 głosów na 5 różnych zdjęć w ciągu jednego dnia z jednego komputera; na jedno zdjecie z jednego kompa możesz oddać 1 głos dziennie; tak czy inaczej trzeba o Samirkę powalczyc skoro przegapiłyśmy sprawe....[/QUOTE] Nie,nie - możesz oddać 5 głosów na Samirę, ale musisz odczekać pomiędzy kolejnymi głosami chwilę - mi się udało 5szt na Samirę dzisiaj :) Wepchnęłam na swojego fb prośbę o głosy, ale nie liczę na odzew - jak 2-3 osoby klikną to już będzie super. Quote
Malgoska Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) to jak tak to super może uda się jej wygrać :) Edited September 2, 2014 by Malgoska Quote
JankaBezZiemii Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 też głosowałam.... i dziś też! o! Quote
Malgoska Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']też głosowałam.... i dziś też! o![/QUOTE] [quote name='JamniczaRodzina.']I jamniki też glosują :)[/QUOTE] i ja też Samirka pnie się w górę :) Quote
wilczy zew Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Widziałaś na bazarku u Taks nr 76? Quote
3 x Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 maupa znów znikła i jak ja mam się od nowa naumieć hu is hu ? dobrze, że Samirę klikam codziennie to i wiem jak wygląda ;) (tak tak, przypominam o konkursie w którym startuje Samira[URL="http://warszawa.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/samira,19683,1208365,t,id,kid.html"] - klik - [/URL]) Quote
wilczy zew Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 My już pomału pakujemy plecaczek na zlot. Na PKP już wszystkiego się dowiedziałam i wracam tym pociągiem co mi znalazłaś. Quote
JamniczaRodzina. Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 niepodoba mi sie to nowe buuuuuuuuuuu :( Quote
Malgoska Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 jezu jak dziwnie :( Maupa wracaj Samirka już wysoko poszybowała :) Quote
Maupa4 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 jezu jak dziwnie :( Maupa wracaj Samirka już wysoko poszybowała :) O matko - chwilowo - masakra. Z forum masakra. Malgośka - nie wracam ;) Samira baardzo dziękuje za głosy :Rose: I oczywiście prosi o jeszcze - to potwornie ambitna dziewczynka jest. Jak się niestety okazuje. :roll: Quote
Recommended Posts