Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

[quote name='Maupa4']Pamiętacie :hmmmm:

[URL]http://warszawa.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/samira,19683,1208365,t,id,kid.html[/URL]

Bo ja zapomniałam :mdleje:

To jak Wam już przypomniałam to lećcie głosowac :diabloti:[/QUOTE]

A to napiszę tak jak to się na fejsbuczku pisze :)

Kochani bardzo dziękujemy za oddane na Samire głosy w głosowaniu. :Rose:
Dostała od Was ZERO głosów ... to miłe ...
Rzeczywiście jest taka paskudna ? :hmmmm:
A może to ja jestem taka ... odrażająca ? :diabloti:

Własciwe to miło dowiedziec się jak jest się ... lubianym.
Zastanawia tylko jedno: przez osiem godzin nocnych na ten watek weszło 1308 osób (no tyle miał "odsłon" miedzy północą a ósmą rano) ... i ... ?
No własnie. Wejścia z sympatii ? Chyba niekoniecznie.

Muszę się jednak w końcu nauczyc a własciwie to douczyc i zapamiętać raz na zawsze: jak chcą coś od ciebie to i po pięciu latach cię odnajda a jak cię nie znają to jak potrzebuja to poznają cię "na siłę" a ty jak ten frajer spełnisz prośbę ... No a jak ty o coś poprosisz to licz tylko na siebie.

Jeszcze raz bardzo z Samirą dziękujemy :Rose:
I chyba rzeczywiście czas ... "ze sceny zejść".

Posted

[quote name='Maupa4']A to napiszę tak jak to się na fejsbuczku pisze :)

Zastanawia tylko jedno: przez osiem godzin nocnych na ten watek weszło 1308 osób (no tyle miał "odsłon" miedzy północą a ósmą rano) ... i ... ?

Muszę się jednak w końcu nauczyc a własciwie to douczyc i zapamiętać raz na zawsze: jak chcą coś od ciebie to i po pięciu latach cię odnajda a jak cię nie znają to jak potrzebuja to poznają cię "na siłę" a ty jak ten frajer spełnisz prośbę ... No a jak ty o coś poprosisz to licz tylko na siebie.

I chyba rzeczywiście czas ... "ze sceny zejść".[/QUOTE]

kompletnie nie zauwazyłam tego linku :(

Posted

[quote name='Maupa4']A to napiszę tak jak to się na fejsbuczku pisze :)

I chyba rzeczywiście czas ... "ze sceny zejść".[/QUOTE]

ej
ja głosowałam
i wczoraj i dzisiaj
i dzisiaj jeszcze tz i kumpelę zmobilizowałam
więc udaję, ze tego postu nie widziłam bo to nie do mni e;)

a do kiedy trwa konkurs?
i czy można gdzieś podejrzec wyniki?
bo chciałam na fredku wrzucić linkę

Posted

[quote name='3 x']ej
ja głosowałam
i wczoraj i dzisiaj
i dzisiaj jeszcze tz i kumpelę zmobilizowałam
więc udaję, ze tego postu nie widziłam bo to nie do mni e;)

a do kiedy trwa konkurs?
i czy można gdzieś podejrzec wyniki?
bo chciałam na fredku wrzucić linkę[/QUOTE]

ja też zagłosowałam ale dziś dopiero ale za to z 3 komputerów :diabloti:
codziennie możesz oddać 1 głos z jednego kompa na jedno zdjęcie a w ogóle 5 na różne kandydatury (ale my głosujemy na jedną!)
po prawej jak zjedziesz w dół to możesz zobaczyć wszystkie foty i kto ile ma głosów; niestety prowadzący ma ich ponad 300....:(

Posted

[quote name='Malgoska']ja też zagłosowałam ale dziś dopiero ale za to z 3 komputerów :diabloti:
codziennie możesz oddać 1 głos z jednego kompa na jedno zdjęcie a w ogóle 5 na różne kandydatury (ale my głosujemy na jedną!)
po prawej jak zjedziesz w dół to możesz zobaczyć wszystkie foty i kto ile ma głosów; niestety prowadzący ma ich ponad 300....:([/QUOTE]

ja tam klikalam 5 x z jednego kompa i znajmi tez po 5 x na samire

Posted

[quote name='gameta']ja też, ale policzyło tylko 1 głos :([/QUOTE]

mi sie wydawało, ze nalicza ok
tyle, ze pomiedzy głosami kazało mi odczekać
na górze sie pojawiał napis, ze przed chwilą głosowalam i mam znow spróbowac za chwilę

Posted (edited)

[quote name='3 x']mi sie wydawało, ze nalicza ok
na górze sie pojawiał napis, ze przed chwilą głosowalam i mam znow spróbowac za chwilę[/QUOTE]

a widzisz, to ja ślepa jestem czy coś - faktycznie piszą, żeby odczekać :D Ale to pewnie dlatego, że mi katar wychodzi wszystkimi otworami na twarzy :shake:

no i w ten sposób dzięki 3x poszło 5szt od nas :) Mogłabym z pracy kolejne 5 ale tak się rozłożyłam, że nie poszłam i jutro też nie pójdę :shake: A jak w czwartek pójdę to nie wiem w co wsadzę ręce :flaming:

Edited by gameta
Posted

[quote name='3 x']ja tam klikalam 5 x z jednego kompa i znajmi tez po 5 x na samire[/QUOTE]

[quote name='gameta']ja też, ale policzyło tylko 1 głos :([/QUOTE]

[quote name='3 x']mi sie wydawało, ze nalicza ok
na górze sie pojawiał napis, ze przed chwilą głosowalam i mam znow spróbowac za chwilę[/QUOTE]

[quote name='gameta']a widzisz, to ja ślepa jestem czy coś - faktycznie piszą, żeby odczekać :D Ale to pewnie dlatego, że mi katar wychodzi wszystkimi otworami na twarzy :shake:

no i w ten sposób dzięki 3x poszło 5szt od nas :) Mogłabym z pracy kolejne 5 ale tak się rozłożyłam, że nie poszłam i jutro też nie pójdę :shake: A jak w czwartek pójdę to nie wiem w co wsadzę ręce :flaming:[/QUOTE]

możesz oddać 5 głosów na 5 różnych zdjęć w ciągu jednego dnia z jednego komputera; na jedno zdjecie z jednego kompa możesz oddać 1 głos dziennie;
tak czy inaczej trzeba o Samirkę powalczyc skoro przegapiłyśmy sprawe....

Posted

[quote name='Malgoska']możesz oddać 5 głosów na 5 różnych zdjęć w ciągu jednego dnia z jednego komputera; na jedno zdjecie z jednego kompa możesz oddać 1 głos dziennie;
tak czy inaczej trzeba o Samirkę powalczyc skoro przegapiłyśmy sprawe....[/QUOTE]

to dlaczego dopiero jak pięc razy kliknełam TAK Na Samirę pojawił mi się opis: "Z Twojego komputera została oddana maksymalna liczba dziennych głosów na wybranego kandydata."
na żadnego innego kandydata nie klikałam

Posted

[quote name='Malgoska']możesz oddać 5 głosów na 5 różnych zdjęć w ciągu jednego dnia z jednego komputera; na jedno zdjecie z jednego kompa możesz oddać 1 głos dziennie;
tak czy inaczej trzeba o Samirkę powalczyc skoro przegapiłyśmy sprawe....[/QUOTE]

Nie,nie - możesz oddać 5 głosów na Samirę, ale musisz odczekać pomiędzy kolejnymi głosami chwilę - mi się udało 5szt na Samirę dzisiaj :)
Wepchnęłam na swojego fb prośbę o głosy, ale nie liczę na odzew - jak 2-3 osoby klikną to już będzie super.

Posted

maupa znów znikła
i jak ja mam się od nowa naumieć hu is hu ?
dobrze, że Samirę klikam codziennie to i wiem jak wygląda ;)

(tak tak, przypominam o konkursie w którym startuje Samira[URL="http://warszawa.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/samira,19683,1208365,t,id,kid.html"] - klik - [/URL])

Posted

jezu jak dziwnie :(

Maupa wracaj Samirka już wysoko poszybowała :)

O matko - chwilowo - masakra. Z forum masakra.

Malgośka - nie wracam ;)

Samira baardzo dziękuje za głosy :Rose:

I oczywiście prosi o jeszcze - to  potwornie ambitna dziewczynka jest. Jak się niestety okazuje. :roll: