Malgoska Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 no, nawet mi się udzieliło.......... Quote
gameta Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 Maupa nadal bez netu. Jest szansa, że jutro powróci na łono sieci :) Buka ok, była na wizycie, łazi już bez opatrunku a w samej skarpecie :) Fiśka za to znów dała wylewny koncert, zarzygując równo co się dało :( Chyba pogoda albo cholera wie co :roll: Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 o matulu! zawsze cóś ... dobrze że Buczek się goi :) Quote
malawaszka Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 no kurcze jak nie jedna to druga... to jest masakra... ale przy stadku takich specjalnych to zawsze coś... zdrówka dla dziewczynek! Quote
gameta Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='malawaszka']no kurcze jak nie jedna to druga... to jest masakra... ale przy stadku takich specjalnych to zawsze coś... zdrówka dla dziewczynek![/QUOTE] oj przyda się zdrówko... A dla "ułatwienia" dodam, że Maupa jest właśnie całkiem sama z całym stadem, gdyż wsparcie jest wyjechane. Normalnie sam sex :shake: Quote
JankaBezZiemii Posted February 25, 2014 Posted February 25, 2014 [quote name='gameta']oj przyda się zdrówko... A dla "ułatwienia" dodam, że Maupa jest właśnie całkiem sama z całym stadem, gdyż wsparcie jest wyjechane. Normalnie sam sex :shake:[/QUOTE] Maupa jest niezniszczalna normalnie :roll: ciekawe jak Żwirek Quote
JankaBezZiemii Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 może im trochę internetu w wiaderku zawiozę? ;) Quote
malawaszka Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']może im trochę internetu w wiaderku zawiozę? ;)[/QUOTE] nooo zrób coś!! nie siedź tak! :p Quote
JankaBezZiemii Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='malawaszka']nooo zrób coś!! nie siedź tak! :p[/QUOTE] właśnie z łorsoł wróciłam ale w sumie mogę jeszcze raz śmignąć ;) Quote
gameta Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']właśnie z łorsoł wróciłam ale w sumie mogę jeszcze raz śmignąć ;)[/QUOTE] no to dawaj, dawaj ! ;) Aaaa dopytałam o Żwira - u niego wsio ok :) Quote
JankaBezZiemii Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 ha! chyba ja jednak mam z Was najbliżej na mnie faktycznie wypadło żeby z tym wiaderkiem skoczyć dobrze że Żwirek oki :multi: i Buczynowa łapka :) Quote
ania0112 Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 matko... straszną mają awarię... u nas pare godzin i naprawiają, ostanio max nie miałysmy jeden dzien i naprawiali i przyjezdzali i w sumie to wszystkie kable na korytarzu nam wymienili.... a tu łorsoł i dupa z netem:shake: Quote
JankaBezZiemii Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='wilczy zew']Janka zawiozlas tego neta?[/QUOTE] nie zdążyłam :shake: a teraz jestem nad morzem :multi: to już Ty masz bliżej :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='JankaBezZiemii'] a teraz jestem nad morzem :multi: to już Ty masz bliżej :diabloti:[/QUOTE] o jak Ci dobrze!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Janka jak struś pędziwiatr :diabloti:tylko pozazdrościć Quote
gameta Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']nie zdążyłam :shake: a teraz jestem nad morzem :multi: to już Ty masz bliżej :diabloti:[/QUOTE] Wpadaj do mnie ! Quote
JankaBezZiemii Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='gameta']Wpadaj do mnie ![/QUOTE] kawałek mam do Ciebie a tylko trzy dni bez dzieciów :loveu: spałam do 10 :oops: już nie pamietam kiedy ostatnio się tak wyspałam Quote
gameta Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']kawałek mam do Ciebie a tylko trzy dni bez dzieciów :loveu: spałam do 10 :oops: już nie pamietam kiedy ostatnio się tak wyspałam[/QUOTE] nie bądź taka, ja Ci atrakcję zapewnię :diabloti: Młody tylko czeka na gości :diabloti: Czemu masz mieć lepiej :placz: Quote
JankaBezZiemii Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 [quote name='gameta']nie bądź taka, ja Ci atrakcję zapewnię :diabloti: Młody tylko czeka na gości :diabloti: Czemu masz mieć lepiej :placz:[/QUOTE] tTy masz jednego księcia a ja dwie harpie - nie wiem czy to lepiej ;) Quote
Malgoska Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 a Buka jak? Może taki przenośny jej trzeba wysłac? Quote
malawaszka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 rany, no już drugi tydzień - wie ktoś coś? Quote
gameta Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 no więc chciałam napisać, że ja też już się martwię, bo od czwartku nie mam z Maupą żadnego kontaktu, pomimo kilku prób :( Nie wiem co się dzieje, i serio mnie to martwi ... Quote
JankaBezZiemii Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='gameta']no więc chciałam napisać, że ja też już się martwię, bo od czwartku nie mam z Maupą żadnego kontaktu, pomimo kilku prób :( Nie wiem co się dzieje, i serio mnie to martwi ...[/QUOTE] matulu no .... może (oby, oby) feriuje poprostu ale to niepodobne do Maupy :shake: Quote
Recommended Posts