Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

Maupa nadal bez netu. Jest szansa, że jutro powróci na łono sieci :) Buka ok, była na wizycie, łazi już bez opatrunku a w samej skarpecie :) Fiśka za to znów dała wylewny koncert, zarzygując równo co się dało :( Chyba pogoda albo cholera wie co :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']no kurcze jak nie jedna to druga... to jest masakra... ale przy stadku takich specjalnych to zawsze coś...

zdrówka dla dziewczynek![/QUOTE]

oj przyda się zdrówko...
A dla "ułatwienia" dodam, że Maupa jest właśnie całkiem sama z całym stadem, gdyż wsparcie jest wyjechane. Normalnie sam sex :shake:

Posted

[quote name='gameta']oj przyda się zdrówko...
A dla "ułatwienia" dodam, że Maupa jest właśnie całkiem sama z całym stadem, gdyż wsparcie jest wyjechane. Normalnie sam sex :shake:[/QUOTE]

Maupa jest niezniszczalna normalnie :roll:

ciekawe jak Żwirek

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']właśnie z łorsoł wróciłam ale w sumie mogę jeszcze raz śmignąć ;)[/QUOTE]

no to dawaj, dawaj ! ;)
Aaaa dopytałam o Żwira - u niego wsio ok :)

Posted

matko... straszną mają awarię... u nas pare godzin i naprawiają, ostanio max nie miałysmy jeden dzien i naprawiali i przyjezdzali i w sumie to wszystkie kable na korytarzu nam wymienili.... a tu łorsoł i dupa z netem:shake:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']kawałek mam do Ciebie a tylko trzy dni bez dzieciów :loveu: spałam do 10 :oops: już nie pamietam kiedy ostatnio się tak wyspałam[/QUOTE]

nie bądź taka, ja Ci atrakcję zapewnię :diabloti: Młody tylko czeka na gości :diabloti:
Czemu masz mieć lepiej :placz:

Posted

no więc chciałam napisać, że ja też już się martwię, bo od czwartku nie mam z Maupą żadnego kontaktu, pomimo kilku prób :( Nie wiem co się dzieje, i serio mnie to martwi ...

Posted

[quote name='gameta']no więc chciałam napisać, że ja też już się martwię, bo od czwartku nie mam z Maupą żadnego kontaktu, pomimo kilku prób :( Nie wiem co się dzieje, i serio mnie to martwi ...[/QUOTE]

matulu no ....

może (oby, oby) feriuje poprostu

ale to niepodobne do Maupy :shake: