Maupa4 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Nasz rumpelek kończy w tym roku ... trzynaście lat :loveu: Quote
ockhama Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 moja ulubiona Maja jest tradycyjnie boooska :loveu: a ja chciałabym tak wyglądać i mieć tyle wigoru i tyle chęci mając 80 lat... Quote
Maupa4 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='ockhama']moja ulubiona Maja jest tradycyjnie boooska :loveu: Boooska ... ... i jeszcze całkiem kontaktowa ... Na tym zdjęciu jest z ośmiomiesięczną "koleżanką" ... Fakt że nie zauważyła jej ale jak już na nią wpadła ... to zauważyła ... ;) "Koleżanka" bardzo się starała żeby ją zauważyc i zachęcała do ... zabawy :cool3: Quote
malawaszka Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 aaaa kocham kocham kocham :loveu: http://images8.fotosik.pl/1200/2bfa29b573c3651c.jpg Quote
Maupa4 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='malawaszka']aaaa kocham kocham kocham :loveu: http://images8.fotosik.pl/1200/2bfa29b573c3651c.jpg Jest taka chyba ... rozczulająca ... Taka maluteńka, kruchuteńka. Taka babuleńka ... Babuleńka cały czas przepraszająca ze jest ... Tego "przepraszania" nie udało się jej "oduczyc" ... :shake: ... Podobnie jak nauczyc tego że jej też się należy i że też ma prawo. Mówią zeby nie personifikowac zachowań "w stadzie" i bez stada ale to guzik prawda. Wszyscy - nawet rozwydrzone głuche oszołomstwo - ma dla Majuty szacunek. Trzeba by zobaczyc jak wygląda ogóle głuche szaleństwo latające na wyścigi z jednego końca chałupy na drugi i nagle wyczłapująca Maja stająca na środku drogi - ten pisk opon, te poślizgi na zakręcie, te przewrotki niemal nie łamiące tego czy owego, te wygięcia ciala i przeskoki ... wszystko po to żeby tylko nie przewrócic, nie stratowac, nie zrobic krzywdy. Quote
Maupa4 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 A na to ... ... Rudzielec z namiętnością ... poluje :roll: Quote
Maupa4 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='deer_1987']Emerytka a nie widac po niej :loveu: Widac, widac ;) Może mniej widac niż po innych emerytkach bo jest maluteńka i dobrze zakonserwowana i zycie z nami jej wybitnie służy ... :siara: ... ale ... ale charakterek emerycki ma - prawie cały dzień przesypia a potem po nocach buszuje ... :roll: ... i 150 razy w ciągu nocy budzi: "wciągnij, wciągnij mnie do łóżka :modla: bo sama juz nie daję rady :diabloti: ..." Dobranoc ... Quote
taxelina Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Wiadomo ze bedzie wiecej spala, to tak jak Niunia :loveu: tylko ze Niunia sie kladzie na dole na moim dywanie z owcy bo na lozko nie wskoczy z tymi problemami :( Quote
Maupa4 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='deer_1987']Wiadomo ze bedzie wiecej spala, to tak jak Niunia :loveu: tylko ze Niunia sie kladzie na dole na moim dywanie z owcy bo na lozko nie wskoczy z tymi problemami :( Maja też już nie daje rady wskakiwac. "Wskakuje" przednimi łapami i jęczy "fyyyp, fyyyp ... wciągnij mnie ... :modla: ...". No to wciągam ją. I tak 150 razy w ciągu nocy bo jakoś nie ma problemów z ... zeskakiwaniem ... :roll: Quote
Maupa4 Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 No to skoro mamy już wiosnę ... :multi: ... to można bezstresowo powspominac ... zimę ... :razz: Quote
taxelina Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 trzeba bylo je zostawic na lato jak bedzie upal :razz: Quote
Recommended Posts