Maupa4 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Znowu skądś wróciłyśmy ? :crazyeye: Quote
Maupa4 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 To jak wracałyśmy skądś to tylko albo z "wyprawy" do lasu ... Quote
bobusek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 witanko a mirableki bardzo smakowe, Czterołapy wiedzą co dobre :lol: bardzo dziękujemy Akucha za miłe słowa, a tak wygląda Seta zaraz po przebudzeniu, bez makijazu jeszcze :razz: Quote
bobusek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Iść, ciągle iść w stronę słońca... a na niedzielnym spacerku królowe głównie spędzały czas tak i tylko Szekspir był aktywny Quote
bobusek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 i jeszcze scenka rodzajowa i głaskanko na 2 fronty, bo Seta zazdrosna i każdy chaszczuje jak mu pasuje a jak padło magiczne słowo WRACAMY, to Setunia pierwsza do samochodu, zwróćcie też uwagę na lewą stronę zdjęcia :evil_lol: ...przyroda wykończyła mnie maksymalnie... pozdrówka serdeczne z magicznego! Quote
yuki Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 A tak sobie przejrzałam ostanie strony , miłooooo :loveu: Maupa4 to ile w końcu czterołapów jest u Ciebie ??? i wyczytałam , że niektóre głuche, jeden rudy niewidomy, a jakie szczęśliwe są :loveu::loveu::loveu: Bobusek ostanie zdjęcie : no comments :evil_lol: Juz widzę , że osiem :D Quote
Maupa4 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Dzień Dobry :lol: No i nie wiem czym mam zrobić Dzień Dobry ... :oops: Tym ... Tym ... Tym ... Czy tym ... Chyba jednak zdecydowanie tym ... :siara: Quote
akucha Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Auto wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDJĘCIE dnia! :evil_lol: Setusia i o poranku, i spacerowa - urocza!!!! :loveu:Sliczna kluseczka, wspaniale ta biala trójca sie prezentuje :lol: Kocha domek, prawda??? O takim zyciu pewnie nie sniła. Quote
Maupa4 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='akucha']Auto wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDJĘCIE dnia! :evil_lol: Super auto ... :evil_lol: Lubię takie "inne" rzeczy ... ... tak jak i ... różowe "ciuchy" dla bulwich dziewczynek ... :diabloti: Chociaż bulwie dziewczynki fajnie też wyglądają na sportowo. [quote name='bobusek'] ść, ciągle iść w stronę słońca... http://images40.fotosik.pl/188/4800d1bebc4c6f27med.jpg W kwestii tego zdjęcia to powinna się jako fachowiec wypowiedzieć ... Fasolka ... ;) Dla mnie ... bomba ... i chodzi mi o tylne części ciała obu pań bulw ... :cool3: [quote name='bobusek'] a na niedzielnym spacerku królowe głównie spędzały czas tak http://images39.fotosik.pl/189/4acd50a29ee1683dmed.jpg Lubię taka formę spaceru ... i własciwie taka mi najbardziej odpowiada ... :oops: Bulwą jestem ... ? [quote name='bobusek'] zwróćcie też uwagę na lewą stronę zdjęcia http://images44.fotosik.pl/192/fdcbbe4df1f47d47med.jpg Szekspira po prostu przytłoczyła ta ... traumatyczna biel. Koloru chciał trochę wprowadzić ... Monochromatyczność przełamać ... Ja go doskonale rozumiem ... :eviltong: [quote name='bobusek'] http://images49.fotosik.pl/192/d2c7b36660440e34med.jpg Ale mimo wszystko ... mimo że obie przesadziłyscie już z tą najbielszą bielą ... to mimo tego że nawet najmniejszej "kolorowej" łatki brak to super wygladają białe białasy w masie. :loveu: To katujmy się dalej tą bielą ... Tą w rozmiarze większym ... Quote
Maupa4 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Jak i tą w rozmiarze ... mniejszym ... :cool3: Ale za to w większej ... masie ...:roll: Quote
Bila Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Seta to by się WBM spodobała:cool3:. Mnie zresztą też się podoba:p Cześć, dziewczyny:loveu::loveu::loveu:, spracowana, ze zlasowanym mózgiem, ale przylazłam:multi: Quote
Maupa4 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Bila']Seta to by się WBM spodobała:cool3:. Mnie zresztą też się podoba:p Cześć, dziewczyny:loveu::loveu::loveu:, spracowana, ze zlasowanym mózgiem, ale przylazłam:multi: Cześć Bila :multi: Znowu współczesną prozę polską czytasz ? :mdleje: Seta Wielkiej Białej by sie spodobała ? Pewnie, ze tak. Wiesz ale ona baaardzo wielu sie podoba ... i to wcale nie wielu WBM ... :cool3: A jakie wrażenie wywarła druga Seta ... ? Czyli Ta Której Imienia Nawet Wymówić Nie Wolno ... :siara: Quote
Bila Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Maupa4 napisał(a):Cześć Bila :multi: Znowu współczesną prozę polską czytasz ? :mdleje: Seta Wielkiej Białej by sie spodobała ? Pewnie, ze tak. Wiesz ale ona baaardzo wielu sie podoba ... i to wcale nie wielu WBM ... :cool3: A jakie wrażenie wywarła druga Seta ... ? Czyli Ta Której Imienia Nawet Wymówić Nie Wolno ... :siara: No, czytam:placz::placz::placz:, na przemian z robotami poprzeprowadzkowymi:shake:. Kanał:roll:. Ta druga piękna też bardzo i jakby bielsza jeszcze:crazyeye:. A dlaczego nie wolno wymawiać:cool3:. A ja kcę wiedzieć, jak ma na imię. I co teraz?:roll: Quote
ockhama Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='bobusek']...a jak padło magiczne słowo WRACAMY, to Setunia pierwsza do samochodu, zwróćcie też uwagę na lewą stronę zdjęcia :evil_lol: ...po lewej mój ukochany syneczek usiłował np. :PROXY5: ...opalić klatę :razz: albo nie chciał jeszcze wracać - chciał popatrzeć w chmury, jak romantyk... albo... [quote name='bobusek']...przyroda wykończyła mnie maksymalnie... ...może właśnie miał tak jak Seta tylko "padł" wcześniej... albo... albo co... :oops: ale żeby odrazu TO: [quote name='Maupa4']...Szekspira po prostu przytłoczyła ta ... traumatyczna biel. Koloru chciał trochę wprowadzić ... Monochromatyczność przełamać ... :diabloti: [quote name='Maupa4']...Lubię taka formę spaceru ... i własciwie taka mi najbardziej odpowiada ... :razz: ;) [quote name='Maupa4']Ale mimo wszystko ... mimo że obie przesadziłyscie już z tą najbielszą bielą ... ... To katujmy się dalej tą bielą ... My :crazyeye: przesadziłyśmy??? I kto to mówi... :megagrin: nie narzekaj tylko katuj... :eviltong: dawaj Czterołapy Dobry Wieczór Paniom :loveu: Quote
Recommended Posts