Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 47.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Maupa4

27969

• Bila

6040

• ockhama

3031

• wilczy zew

1578

Posted

witanko

a mirableki bardzo smakowe, Czterołapy wiedzą co dobre :lol:

bardzo dziękujemy Akucha za miłe słowa, a tak wygląda Seta zaraz po przebudzeniu, bez makijazu jeszcze :razz:

Posted

i jeszcze scenka rodzajowa

i głaskanko na 2 fronty, bo Seta zazdrosna

i każdy chaszczuje jak mu pasuje

a jak padło magiczne słowo WRACAMY, to Setunia pierwsza do samochodu, zwróćcie też uwagę na lewą stronę zdjęcia :evil_lol:

...przyroda wykończyła mnie maksymalnie...

pozdrówka serdeczne z magicznego!

Posted

A tak sobie przejrzałam ostanie strony , miłooooo :loveu: Maupa4 to ile w końcu czterołapów jest u Ciebie ??? i wyczytałam , że niektóre głuche, jeden rudy niewidomy, a jakie szczęśliwe są :loveu::loveu::loveu:

Bobusek ostanie zdjęcie : no comments :evil_lol:

Juz widzę , że osiem :D

Posted

Auto wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDJĘCIE dnia! :evil_lol:

Setusia i o poranku, i spacerowa - urocza!!!! :loveu:Sliczna kluseczka, wspaniale ta biala trójca sie prezentuje :lol:
Kocha domek, prawda??? O takim zyciu pewnie nie sniła.

Posted

[quote name='akucha']Auto wymiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZDJĘCIE dnia! :evil_lol:

Super auto ... :evil_lol:
Lubię takie "inne" rzeczy ...
... tak jak i ... różowe "ciuchy" dla bulwich dziewczynek ... :diabloti:
Chociaż bulwie dziewczynki fajnie też wyglądają na sportowo.

[quote name='bobusek'] ść, ciągle iść w stronę słońca...

http://images40.fotosik.pl/188/4800d1bebc4c6f27med.jpg

W kwestii tego zdjęcia to powinna się jako fachowiec wypowiedzieć ... Fasolka ... ;)
Dla mnie ... bomba ... i chodzi mi o tylne części ciała obu pań bulw ... :cool3:

[quote name='bobusek'] a na niedzielnym spacerku królowe głównie spędzały czas tak

http://images39.fotosik.pl/189/4acd50a29ee1683dmed.jpg

Lubię taka formę spaceru ... i własciwie taka mi najbardziej odpowiada ... :oops:
Bulwą jestem ... ?

[quote name='bobusek'] zwróćcie też uwagę na lewą stronę zdjęcia

http://images44.fotosik.pl/192/fdcbbe4df1f47d47med.jpg

Szekspira po prostu przytłoczyła ta ... traumatyczna biel. Koloru chciał trochę wprowadzić ... Monochromatyczność przełamać ... Ja go doskonale rozumiem ... :eviltong:

[quote name='bobusek']
http://images49.fotosik.pl/192/d2c7b36660440e34med.jpg

Ale mimo wszystko ... mimo że obie przesadziłyscie już z tą najbielszą bielą ... to mimo tego że nawet najmniejszej "kolorowej" łatki brak to super wygladają białe białasy w masie. :loveu:

To katujmy się dalej tą bielą ...
Tą w rozmiarze większym ...

Posted

Seta to by się WBM spodobała:cool3:. Mnie zresztą też się podoba:p
Cześć, dziewczyny:loveu::loveu::loveu:, spracowana, ze zlasowanym mózgiem, ale przylazłam:multi:

Posted

[quote name='Bila']Seta to by się WBM spodobała:cool3:. Mnie zresztą też się podoba:p
Cześć, dziewczyny:loveu::loveu::loveu:, spracowana, ze zlasowanym mózgiem, ale przylazłam:multi:

Cześć Bila :multi:

Znowu współczesną prozę polską czytasz ? :mdleje:

Seta Wielkiej Białej by sie spodobała ? Pewnie, ze tak.
Wiesz ale ona baaardzo wielu sie podoba ... i to wcale nie wielu WBM ... :cool3:

A jakie wrażenie wywarła druga Seta ... ?
Czyli Ta Której Imienia Nawet Wymówić Nie Wolno ... :siara:

Posted

Maupa4 napisał(a):
Cześć Bila :multi:

Znowu współczesną prozę polską czytasz ? :mdleje:

Seta Wielkiej Białej by sie spodobała ? Pewnie, ze tak.
Wiesz ale ona baaardzo wielu sie podoba ... i to wcale nie wielu WBM ... :cool3:

A jakie wrażenie wywarła druga Seta ... ?
Czyli Ta Której Imienia Nawet Wymówić Nie Wolno ... :siara:

No, czytam:placz::placz::placz:, na przemian z robotami poprzeprowadzkowymi:shake:. Kanał:roll:.

Ta druga piękna też bardzo i jakby bielsza jeszcze:crazyeye:. A dlaczego nie wolno wymawiać:cool3:. A ja kcę wiedzieć, jak ma na imię. I co teraz?:roll:

Posted

[quote name='bobusek']...a jak padło magiczne słowo WRACAMY, to Setunia pierwsza do samochodu, zwróćcie też uwagę na lewą stronę zdjęcia :evil_lol:

...po lewej mój ukochany syneczek usiłował np. :PROXY5: ...opalić klatę :razz: albo nie chciał jeszcze wracać - chciał popatrzeć w chmury, jak romantyk... albo...
[quote name='bobusek']...przyroda wykończyła mnie maksymalnie...
...może właśnie miał tak jak Seta tylko "padł" wcześniej... albo... albo co... :oops: ale żeby odrazu TO:
[quote name='Maupa4']...Szekspira po prostu przytłoczyła ta ... traumatyczna biel. Koloru chciał trochę wprowadzić ... Monochromatyczność przełamać ...
:diabloti:

[quote name='Maupa4']...Lubię taka formę spaceru ... i własciwie taka mi najbardziej odpowiada ...
:razz: ;)

[quote name='Maupa4']Ale mimo wszystko ... mimo że obie przesadziłyscie już z tą najbielszą bielą ...
... To katujmy się dalej tą bielą ...

My :crazyeye: przesadziłyśmy??? I kto to mówi... :megagrin: nie narzekaj tylko katuj... :eviltong: dawaj Czterołapy

Dobry Wieczór Paniom :loveu: