Maupa4 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Te pierwsze "spacerowe" zdjęcia chyba najbardziej lubię ... ;) Oszołomstwo pierwsza klasa ... Quote
Maupa4 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 akucha napisał(a):Aż się wierzyć nie chce, że one takie malutkie były. Słodkość pozostała do dziś. I tu bym ... polemizowała ... :evil_lol: Ale fakt - z małego bulwiego Motylka ... ... wyrosła duża terierza Debilka ... :loveu: akucha napisał(a): Zwróciłam, a jakże :evil_lol: Nie miałam tylko odwagi nic napisać. Przecież to córeczka maumsi, nie? Ona miała od początku na ryjku takie PUff... jakby chciała powiedzieć: PRZYBYŁAM!!! Akucha - trzeba było ... ostrzegać ... :placz: Pisać wielkimi literami: "Maupo - zastanów się !!!! :mad:" I masz rację - PRZYBYŁA i ciągle ma na ryjku to PUFffff... :diabloti: akucha napisał(a): Szkoda, że one wyrosły, nie? Pewnie że szkoda ... Chociaż w przypadku Debi to jednak jest duuuża ulga, że mimo wszystko wyrosła i chociaż troszeczkę zmądrzała ... :cool3: Quote
ockhama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 akucha napisał(a):"Piękna" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze nikt tak o niej nigdy nie powiedział... ... kiedyś musi być pierwszy raz... ;) akucha napisał(a):Siostro, ale pamiętaj, że to więdnięcie florystyczne było, bez żadnych podtekstów. Ja normalna: 5 filiżanek :kaffee_2: dziennie, pasjami :sg168:... przemijanie mnie nie rusza... :hmmmm:... no... to dobrze zakumałam... że "to" było "tylko" o florze i bez podtekstów... no bo chyba nie myślisz o nas :crazyeye: jak o przekwitających, zwiędniętych czyli starych = Starszych Siostrach :question: którym psychicznie i fizycznie już wszystko opadło :placz: jak to bywa z końcem wiosny lub jesienią życia... a my som przeca laski FOREVER YOUNG... :diabloti: A co do :kaffee_2: i :smokin: to tym razem witaj w Klubie Przyjemnie Uzależnionych... Dobry Młody Wieczór... Wszystkim :loveu: Quote
ockhama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Maupa4 napisał(a):...Jak nie dasz rady to my złożymy tor a Ty będziesz ... focić ... :eviltong: Ja? Ja focić? :stop: ale to jeszcze trudniejsze zadanie :oops: niż składanie=skręcanie się... z torem do agility... :cool1: Quote
akucha Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Maupa4 napisał(a): Akucha - trzeba było ... ostrzegać ... :placz: Pisać wielkimi literami: "Maupo - zastanów się !!!! :mad:" I masz rację - PRZYBYŁA i ciągle ma na ryjku to PUFffff... :diabloti: Pewnie że szkoda ... Chociaż w przypadku Debi to jednak jest duuuża ulga, że mimo wszystko wyrosła i chociaż troszeczkę zmądrzała ... :cool3: Zwariowałaś, ja pazury w konspiracji obgryzałam, żeby ona u ciebie została! gdzie jeszcze mogłaby po kominku latać?! Ona urodziła się, żeby debilić u Maupy :diabloti: Ciesze się, że ona troszeczkę zmądrzała , zawsze to coś :evil_lol: Ockhama, nie łapaj mnie za jęzor :ylsuper::megagrin: Kto normalny pomyśli o właścicelu bulw jak o człowieku w jesieni życia buhahahaaaaa... Już widzę uwiedniętą staruszkę spinająca się, żeby Debi na smyczy prowadzić. Staruszek z brzuszkiem to nawet nie dostrzeże co mu się pod mięśniem piwnym placze. O torze aq już nawet nie wsponę... Bulwa taką "jesień życia" obeżre, z łóżka wywali, jak pomysłowa to i z chałupy wymelduje. Psi terapeuci, specjaliści od terapii szokowej. Quote
ockhama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 akucha napisał(a):...Już widzę uwiedniętą staruszkę spinająca się, żeby Debi na smyczy prowadzić... A jak myślisz, dla kogo i do czego wymyślili rolki? :diabloti: akucha napisał(a):Staruszek z brzuszkiem to nawet nie dostrzeże co mu się pod mięśniem piwnym placze... :roflt: :thumbs: Quote
Bila Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ockhama napisał(a):Ja? Ja focić? :stop: ale to jeszcze trudniejsze zadanie :oops: niż składanie=skręcanie się... z torem do agility... :cool1: Jakie trudne? A jak z fotela zwisałaś, to łatwo było, czy z innego tam lotu ptaka?:razz: Quote
ockhama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Bila napisał(a):Jakie trudne? A jak z fotela zwisałaś, to łatwo było, czy z innego tam lotu ptaka?:razz: No tak... ale nie gapiły sie wtedy na mnie, krytycznie i wrogo nastawione kolorystycznie Trzy Blond Siostry... :diabloti: Quote
ockhama Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Maupa4 napisał(a):...No i miałam odpowiedzieć wcześniej i pobleblać sobie towarzysko a tu "guzik z pętelką" bo znowu "wiosna" niektórym uderzyła do głowy ... :shake: ...taki to, nieróżowy, żywot moda... :cool1: :diabloti: Quote
Maupa4 Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 akucha napisał(a):Zwariowałaś, ja pazury w konspiracji obgryzałam, żeby ona u ciebie została! gdzie jeszcze mogłaby po kominku latać?! Ona urodziła się, żeby debilić u Maupy :diabloti: Ciesze się, że ona troszeczkę zmądrzała , zawsze to coś :evil_lol: I to może być ta bolesna prawda ... :evil_lol: Powtórzę jeszcze raz - mimo że nikt mi nie chce wierzyć - że ja to jakoś "cienko" widzę jej losy gdzieś indziej niż u Maupy ... :eviltong: Obiektywnie mówiąc do niej trzeba mieć anielską cierpliwość albo ... pogodzić się z losem ... :diabloti: Debiśka jest niereformowalna ... bo że jest niewyuczalna to wiem już od mniej więcej pół roku ... :roll: I napiszę szczerze że czasem i mi "opada" ... No i miałam odpowiedzieć wcześniej i pobleblać sobie towarzysko a tu "guzik z pętelką" bo znowu "wiosna" niektórym uderzyła do głowy ... :shake: Quote
bobusek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Maupa4 napisał(a):Moniko ... czy to propozycja ... :hmmmm: Bo jak wiesz w tym tygodniu przyjeżdza tor ... tor agility ... :cool3: I można by połączyć przyjemne z pożytecznym ... :PROXY5: Blondynki fociły by z przyjemnościa róż a brunetka ... ... a brunetka pożytecznie złożyłaby nam to ustrojstwo ... :siara: A potem znowu łacząc przyjemne z pożytecznym fociłybyśmy białe szaleństwo na torze AG. ... :grins: to ja się piszę na składanie, w tym jestem dobra :razz: sama własnoręcznie składam meble w domu i takie tam drobne remonty uskuteczniam, także złożenie toru AG to mały pikuś na pewno:wink: A później, jak już będzie gotowe, to będziemy modelkami, myślę, że leżenie, to jest coś, co nam z Setunią wychodzi najlepiej. Będziemy kontemplować przyrodę i zastanawiać się nad sensem i istotą szaleństwa...:sleep2: Quote
ockhama Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 bobusek napisał(a):...myślę, że leżenie, to jest coś, co nam z Setunią wychodzi najlepiej. Będziemy kontemplować przyrodę i zastanawiać się nad sensem i istotą szaleństwa...:sleep2: Jestem na TAK :multi: Zdecydowanie i ostatecznie i w pełni świadomie... popieram Moniko, Twoją koncepcję tematów do kontenplacji oraz horyzontalnej metody owej kontenplacji :diabloti: Doberek... :hand: Quote
Maupa4 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Witanko ... Z lekkim poślizgiem ale ... Witanko :multi: No i żeby było tradycyjnie ... [quote name='bobusek'] to ja się piszę na składanie, w tym jestem dobra :razz: sama własnoręcznie składam meble w domu i takie tam drobne remonty uskuteczniam, także złożenie toru AG to mały pikuś na pewno:wink: Wczoraj przyszedł mail ... Tor ag wyruszył w drogę ... :cool3: [quote name='bobusek']A później, jak już będzie gotowe, to będziemy modelkami, myślę, że leżenie, to jest coś, co nam z Setunią wychodzi najlepiej. Będziemy kontemplować przyrodę i zastanawiać się nad sensem i istotą szaleństwa...:sleep2: [quote name='ockhama'] Jestem na TAK :multi: Zdecydowanie i ostatecznie i w pełni świadomie... popieram Moniko, Twoją koncepcję tematów do kontenplacji oraz horyzontalnej metody owej kontenplacji :diabloti: Taaak ... tor wyruszył w drogę. Jedzie sobie DHL-em ... Tylko napisali że z powodu "problemów logistycznych" jadą tylko dwie paczki :crazyeye: z trzech paczek :crazyeye::crazyeye: ... Coś duży ten tor ... :roll: No i ciekawe co nam wysłali w tych paczkach ? Może nie będzie trzeba się specjalnie wysilać ze składaniem bo może jadą ... same tyczki :hmmmm:. A z ich wbiciem nie powinnyśmy mieć chyba specjalnych problemów - tak myślę ... :diabloti: A ile będziemy miały czasu na horyzontalną kontemplację jak juz powbijamy te tyczki ... :siara: Quote
bobusek Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 wkomponowuję się w klimat kontemplacji... tak więc na dzień dobry :loveu: Wrzuta.pl - Psie smutki(Akademia Pana Kleksa) -Edyta Geppert Quote
ockhama Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Maupa4']...Taaak ... tor wyruszył w drogę. Jedzie sobie DHL-em ... może jadą ... same tyczki :hmmmm:. A z ich wbiciem nie powinnyśmy mieć chyba specjalnych problemów - tak myślę ... :diabloti: A ile będziemy miały czasu na horyzontalną kontemplację jak juz powbijamy te tyczki ... :siara: Dzień Dobry :lol: To ja chyba jednak pokuszę się/ośmielę się na to focenie, tego montażu w Waszym wykonaniu... :diabloti: A co do czasu jaki zostanie do horyzontalnych kontenplacji, to zależy to od tego, ile czasu zajmie Wam montaż toru... :eviltong: nic to, spoko... po zachodzie słońca też można kontenplować, nie ma już przygruntowych przymrozków i jeszcze nie ma komarów :razz: Quote
Maupa4 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='ockhama']Dzień Dobry :lol: To ja chyba jednak pokuszę się/ośmielę się na to focenie, tego montażu w Waszym wykonaniu... :diabloti: A co do czasu jaki zostanie do horyzontalnych kontenplacji, to zależy to od tego, ile czasu zajmie Wam montaż toru... :eviltong: nic to, spoko... po zachodzie słońca też można kontenplować, nie ma już przygruntowych przymrozków i jeszcze nie ma komarów :razz: Tradycyjne podejście do "możliwości" blondynek ... A może ... a może tradycyjna zazdrość brunetki ... :diabloti: Leniuchowania cd ... Quote
Maupa4 Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Jedni pracują ... :placz: ... Inni się wałują ... :cool3: Quote
Recommended Posts