Maupa4 Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Porządne hodowle też są! oczywiście że sa - ale chyba coraz mniej.z tego co widzę i ci dobrzy tez łapią ... bakcyla :D Ona też śpi w takim ścisku jak reszta? ???Że niby spi z nimi/nami ?Oczywiście że śpi z nami - wyrko mamy całkiem spore. Powiem więcej przenieśliśmy się na większe żeby ... ścisku nie było.WZ-a - jakieś uprzedzenia ? Stereotypy ? Quote
Maupa4 Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 przesłodka jest i mam nadzieję, że mądre głowy dadzą radę jej pomóc! Ona wygląda jakby się niczym nie przejmowała i niech tak zostanie! Obawiam się że ona to Monar 2 :( Super, że WBM dobrze zniósł operację - zagojone ładnie? J pamiętam jak się u Zgredka bałam tego miejsca i gojenia ale poszło super Zagoiło się ładnie :)Nie powiem że ja nie miałam cykora ale wszystko poszło ok. Ze wzgledu na wiek operację miał robioną na głupim jasiu i środkach przeciwbólowych - nie dali mu normalnej narkozy a potem był od razu wybudzany. Quote
wilczy zew Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 WZ-a - jakieś uprzedzenia ? Stereotypy ? Nie rozumiem?? Pytałam o coś takiego Quote
Maupa4 Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Nie rozumiem?? Pytałam o coś takiego To ja też nie zrozumiałam ;)Co Ty - oni tak to rzadko - dlatego sa zdjęcia. Łożek i "łóżek" ci u nas dostatek - fakt że lubią na kupie ale nie jest to codziennośc. Quote
Maupa4 Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Na razie nie.WZ przeciez ona jest u nas od srody późnym wieczorem a od czwartku rano nic innego nie robimy tylko po wetach latamy. Quote
Poker Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Zajrzałam poczytać o bulwach .Wszystkie są przesłodkie,a ich miny bezcenne, W razie potrzeby zapraszam do nas, mieszkamy bardzo blisko weterynarii, miejsca dla gości mamy dość. Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 A ona lubi na kupie? Na razie nie.WZ przeciez ona jest u nas od srody późnym wieczorem a od czwartku rano nic innego nie robimy tylko po wetach latamy. Dobra WZ - masz mnie ... lubi spac na kupie ... :DOgarnęła się już po zmianie domu i zaanektowała dla siebie kanapę - to jej kojo ;) 1 Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 W razie potrzeby zapraszam do nas, mieszkamy bardzo blisko weterynarii, miejsca dla gości mamy dość. Dzięki Poker :)Ale zdaje sie ze nie jedziemy do Wrocławia - dostałyśmy wstępną odmowe przeprowadzenia operacjiW sumie mi ulżyło - jednak mamy i miałysmy takie psy a nie inne i ogarniamy w miarę sprawnie takie czy inne choroby i intuicyjnie wiemy już kiedy można operowac a kiedy nie.Własciwie już w trakcie wizyty u dr Niziołka (jak wyliczał po kolei wszystkie wady) wiedziałam że to mówienie (i to bez przekonania) o możliwości a nie konieczności operowania jest jednoznaczne z nieoperacyjnością.Mała już się rozkręciła w nowym miejscu - teraz trzeba ją pilnowac żeby nie przedobrzyła z tym fikaniem.Myszeidy dwie ;) Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 W czwartek byłam z Chilli u okulisty.Dostała krople konkretnie na to oko i bedziemy próbowali jednak naprawic oko bez operacji której nie da się zrobic. Czy się uda zobaczymy bo podobno niewielkie szanse ale kto nie próbuje i tak dalej. :roll: Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Własciwie to powinnam tak przedświatecznie pierdzielnąc post o wielkiej miłosci wszelkich producentów papierowych piesków wszystkich ras do swoich ras i rozmnazactwu w szczytnej idei ulepszenia ras ale chyba nie ma to sensu ...Chilli serdecznie pozdrawia wszystkich Gargameli :DJakby nie było jest rasowym papierowym psem z jedynie słusznego związku. Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Na spacerac ma misję - próbuje wszystkich po kolei uwalniac ze smyczy :D 1 Quote
Maupa4 Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Tak - jak patrze na zdjęcia to nie wygląda to wszystko tak źle.Szkoda tylko że tak naprawdę jest mało ciekawie :roll: 1 Quote
Recommended Posts