malawaszka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 wilczy zew napisał(a):Tak,zapisali sobie. a czym to się wiązało???? Quote
wilczy zew Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 malawaszka napisał(a):a czym to się wiązało???? z niczym ale sąsiad nie mógł na nas donieść EDIT sprawdzili czy podatek płacimy,wtedy jeszcze był Quote
Maupa4 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 wilczy zew napisał(a):poka zebrę :modla: Jutro bo dziś nabyłam jeszcze żyrafę ... :siara: wilczy zew napisał(a): ja już myślę o zimowej obroży na przyszłą zimę :stupid: Dobrze że na przyszłą bo nie chcę Cię martwic ... :cool3: :Cool!::bigcool::Cool!: Quote
Maupa4 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 A poza tym niestety bez zmian ... :roll: Quote
wilczy zew Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Maupa4 napisał(a):Jutro bo dziś nabyłam jeszcze żyrafę ... :siara: :mdleje: do Afryki jedziecie :errrr: Quote
Luizaaaa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 O nietoperzach i chartach przeczytałam sobie na komórce, ale bez zdjęć, a zdjęcia Toperzy są czadowe!! W lubuskim sporo jest latających myszy, ale nigdy żadnego nie trzymałam w ręku. Weszłam na forum, bo za cicho jest.. ja ten tydzień jestem jeszcze wyłączona, ale na piątek po południu możemy się umówić na spacer, bo będę miałą wolne po wyrywaniu ósemek - spacer może pomóc, żeby nie bolało, prawda? Quote
Maupa4 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Luizaaaa napisał(a): Weszłam na forum, bo za cicho jest.. ja ten tydzień jestem jeszcze wyłączona, ale na piątek po południu możemy się umówić na spacer, bo będę miałą wolne po wyrywaniu ósemek - spacer może pomóc, żeby nie bolało, prawda? Pamiętamy o dwudziestym ;) A cisza jest bo siec pajęcza pokryła ekranik w telefonie - nic nie widac :placz: Piątek pasuje :) Quote
Maupa4 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 wilczy zew napisał(a):poka zebrę :modla: Maupa4 napisał(a):Jutro bo dziś nabyłam jeszcze żyrafę ... :siara: wilczy zew napisał(a)::mdleje: do Afryki jedziecie :errrr: No przy tych temperaturach to tylko wild wild world ... wilczy zew napisał(a): ja już myślę o zimowej obroży na przyszłą zimę :stupid: I masz już jakiś pomysł czy czekasz na nowe zimowe trendy zima 2013/14 ? Quote
wilczy zew Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 fajne zeberki i żyrafki Maupa4 napisał(a):I masz już jakiś pomysł czy czekasz na nowe zimowe trendy zima 2013/14 ? nam się bałwanki podobały i żadnego nowego pomysła nie mam,za modą to nigdy nie goniłam Quote
jaanka Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Ładne wzory , dla Luśki zrób tygrysa to ludzie na drzewa będą uciekali :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 Przetestowaliśmy nowe obróżki ... :cool3: Luśka została żyrafą Uszka pink panterą Quote
Maupa4 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 A Debisia dostała do testow białą zebrę ... :siara: Quote
Maupa4 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 A potem zaczął się pełen hardcore ... :diabloti: Quote
Maupa4 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 ... Czy ktos ma jeszcze pytania dlaczego chodzimy w ochraniaczach na piłkę ... ? :hmmmm: ... Quote
wilczy zew Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 piknie im dobrze dobrane: -żyrafa spokojna i wolno chodząca -zebra ostro pomyka Żwirek miał słoniki :hmmmm: Quote
Maupa4 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 wilczy zew napisał(a):piknie im dobrze dobrane: -żyrafa spokojna i wolno chodząca -zebra ostro pomyka Żwirek miał słoniki :hmmmm: Nie - chłopaki byli w kosmicznych pirackich czachach ... :roll: Quote
Recommended Posts