Jump to content
Dogomania

Gubin - 9 psów do adopcji, koty i kozy u 82-letniego dziadka.Konczymy i dziékujemy!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IVV kurnik u dziadka ma może 2x3 metru i niziutki (ja się nie wyprostuję).
I właśnie Jasiek nie morduje i w kurniku i na podwórku.
Osobnego wybiegu nie da się tam zrobić...

Dziadek to człowiek wsi - drób jest dla jajek i mięsa :(

[quote name='IVV']hmmmm....wstawialam tu wczesniej linki do Przystani ocalenie ...moze oni Jaska wezma ???[/QUOTE]

Zapytasz? Moze na fb?

Posted

tu napisalam [URL="http://www.facebook.com/events/314678615223547/#!/pages/Przysta%C5%84-Ocalenie-Kpdz/170846132969068"]http://www.facebook.com/events/314678615223547/#!/pages/Przysta%C5%84-Ocalenie-Kpdz/170846132969068[/URL]

Posted

[quote name='tayga'][video=youtube;04-o3hMyhU4]http://www.youtube.com/watch?v=04-o3hMyhU4[/video]

Bo kto na wizytę u Jaśka ubiera się w czerwone ciuchy?[/QUOTE]

on jest przepiekny!!!!!!

Posted

Kombinuję jak koń pod górkę, już czeszę w myślach znajomych, bo sąsiedzi odpadają... Ciężko znaleźć kogoś, kto chciałby wziąć nawet sponsorowanego indora, informując, że jest jak jest, bo są ltacy, którzy mają na jego punkcie świra. Weź to ludziom przetłumacz, eh... :-(

Posted

dziewczyny zadzwoncie prosze do Przystani Ocalenie ,moze wezma chlopaka na dozywocie ...ja przy tej roznicy 8 godzin nie moge wiele zdzialac :(
napisalam do nich ,ale jak sie dzwoni to zupelnie co innego:roll:

Posted

[quote name='IVV']
Aga ile zostalo tam tego ptactwa ?[/QUOTE]
Jasiek i chyba 2 lub 3 kury. Wczoraj były zamknięte.

[quote name='IVV']dziewczyny zadzwoncie prosze do Przystani Ocalenie ,moze wezma chlopaka na dozywocie ...[/QUOTE]
Zadzwonię później, szykuję się do pracy.

Posted

Oj to dziadek Tadeusz elegancko gości przyjmuje:) tak trzymać;) Zdjęcia przepiękne, zwierzęta cudne:) Żal mi Jaśka jeszcze myślałam, żeby chłopcy jak jest miejsce zbili jakąś budke i zrobić wybiegł z takiej siatki, ale skoro nie ma warunków.... A co do zjedzenia go co prawda nie jem mięsa, ale takie dorosłe ptaki to chyba niezbyt dobre są....;(

Posted

[quote name='majqa']To prawda, a mnie skręca, że u mnie już nie ma miejsca na ptactwo... :-([/QUOTE]

hihi, taki piééékny bialy indor to bylaby wisienka na Twoim psio-kocim torcie Majus :p

a serio, to zeby go dziadek nie zabil, jak my tu obradujemy. Aga, masz szansé powiadomic dziadka ze my tu obradujemy o Jasku, ale pióro z kupra ma mu nie spasc az go zabierzemy?

Posted

[quote name='emilia2280']hihi, taki piééékny bialy indor to bylaby wisienka na Twoim psio-kocim torcie Majus :p

a serio, to zeby go dziadek nie zabil, jak my tu obradujemy. Aga, masz szansé powiadomic dziadka ze my tu obradujemy o Jasku, ale pióro z kupra ma mu nie spasc az go zabierzemy?[/QUOTE]
to bardzo wazne by pan Tadeusz o tym wiedzial ! a ja mu kupie juz takiego martwego ptaka na Swieta ...ile i gdzie poprosze !

Posted

[quote name='IVV']to bardzo wazne by pan Tadeusz o tym wiedzial ! a ja mu kupie juz takiego martwego ptaka na Swieta ...ile i gdzie poprosze ![/QUOTE]

to ja się chętnie do tego świątecznego ptaka dorzuce;)

Posted

dziewczyny jest dom !!!!!! teraz potrzebny tylko transport do Opola -Jasiek dozyje starosci :) !!!!!!!!
sa oferty pomocy finansowej na transport na FB
Odezwal sie Tomek do ktorego pisalam i nie ma problemu przyjmie go do swojej Przystani Ocalenie :)

Posted

Mamy transport!!!

Jasiek moze jechać w niedzielę.
Przemek ma do pokonania ok 1200 km (Legnica - Gubin - Przystań Ocalenie - Tychy (z Lizą) - Legnica). Powiedział 600 zł.
Damy radę?? Zgadzamy się??

Posted

A Dziadek,co na to? Tzn. wie ,ze mu Jaska porywamy?Ja moze tez grosik dorzucę,ale chyba przed swietami nie wydole.:-( Za samego Jaska 600zl,to by bylo troche duzo,ale jezeli jeszcze Lizka z nim pojedzie... No a przeciez uratujemy cos bezcennego!ZYCIE !
:lol:

Posted

hehe, ze indor ma przystan dla siebie to extra, ale ja poczekalabym na darmowá okazjé, bo 600zl za podróz to strasznie duzo, zwlaszcza ze za to mozna dziadkowi i zwierzétom duzo rzeczy kupic :) a moze tymczasowo ktos go blizej przetrzyma?