Jump to content
Dogomania

Dog De Bordeaux :o) Sunia jest już gruba :o) a szczeniaki wielkie.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Weterynarze przyjadą wieczorem .
Suczka jest wspaniała! Grzeczna , już brzusio pokazuje do miziania.
Cycusie ma juz poranione , pokrwawione, maluchy są wygłodniałe dlatego ssą jak szalone ale potrafią jeść samodzielnie więc myslę , ze niedługo przestaną męczyć mamę.
Sunia ma uszkodzone oko , widać na zdjęciach , jest powiększone i cała gałka jest brązowa.

DZIĘKUJĘ WSPANIAŁEJ NOCNEJ SZTAFECIE !!
BEATA:loveu:
MALIBU :loveu:
ULA :loveu:
KINIA I ŁUKASZ:loveu:

KINIA PRZEKAZAŁA MI 100 ZŁ (NIE WIEM OD KOGO, PROSZĘ SIE UJAWNIĆ ) DZIEKUJĘ !

Posted

[quote name='noemik']Patia, kochana z Ciebie ciotka.
Mogę Ci jakoś pomóc?[/quote]

Najbardziej potrzebuję pomocy w szukaniu domków dla szczeniaczków , wieczorem będę wiedziec kiedy mozna je wydać ale chcę zacząć ogłaszać juz teraz.

Posted

szczeniaczki mają mordulki takie bordosiowate, czyż nie?:loveu:

nie umiem wystawiać na allegro, ale adam jest zarejestrowany
jak mi powiecie co mam zrobic to go poprosze o wystwienie aukcji
moge tez napisac tekst

jakakolwiek inna pomoc (łącznie z zabraniem całego stadka na stałe:loveu: ) równiez wchodzi w rachube..:lol:

patia, patia, czy ja naprawde mogłabym... je zobaczyć?

Posted

Patia z 79 beata była jej druga połowa , i zamna była AniaN. Im też należa sie ogromnie dzieki .
100 zł dostałas odemnie ( własciwie od ludzi dobrych serc , mam nadzieje że przelewy dojda ) na pierwsze wydatki dla psiaków. Jak dojda przelewy napisze ja ile przyszło z kim odrazu sie rozliczałam , a reszte bedzie perzesłane dla piesków. Pisz co Ci potrzebne. Z forum DDB prosza żebys sie tam sama odezwała .
Zaraz do Ciebie zadzwonie .

Posted

dziewczyny napiszcie cos o tym czlowieku, co mowil? ze znalazl szczenna? czy ewidentnie pseudohodowca? jak przebieglo przejecie?

patia dalam kiwi mniej wiecej 1/4 duzego worka karmy bosha dla szczeniakow, ela and krzys tez mieli troche (dostali jako gratis) wiec moze sie przyda...
ja moim szczeniakom gotowalam ryz z kurczakiem i marchewka, mysle ze powinny tez dostawac oprocz mleka, bo jak suka zacznie gonic od cycka to beda po prostu glodne... no i w tym wieku juz sie ucza jesc stale (5 tyg)

Posted

DZIEKUJĘ BARDZO , BARDZO DRUGIEJ POŁOWIE BEATY I ANI N :loveu:
Cała noc w trasie , transport zorganizowany w oka mgnieniu , wspaniale to wszystko wyszło , Kinia i Łukasz spali u nas , ledwo zywi dojechali , zrobili dużo zdjęć. Przywieźli mi nawet miski , obrożę , smycze , mimo późnej pory i zmęczenia pomogli mi nakarmic wygłodniałe stadko.

Suczka została juz wprowadzona do mojego stada , chodzi za mną razem z Maksiem i Dudkiem.
Czy dobrze robię , ze ją tu mam przy sobie a szczeniaczki są osobno? Ona jest juz nimi taka zmęczona a one śpią słodko , najedzone albo szaleją ze starą koszulką mojej córki. Czy to im nie zaszkodzi , że są bez niej? Oczywiście będzie spać z nimi w nocy i jak wyjdę do pracy to też będzie z nimi ale chciałam żeby troche odpoczęła.

Ania , przyjeżdżaj kiedy chcesz.

Posted

Patia - ja trzymalam pol na pol: generalnie siedziala z malymi a jak widzialam ze ma bardzo dosc to ja zabieralam. no i sisi rzucala sie na inne psy, byla niespokojna na spacerach o male poczatkowo. mialam je od ok 4 tyg zycia przez 3 tygodnie

Posted

Wiecie co , ogladałam wczoraj ta sunie na żywo i własciwie nie powinno być dla mnie szokiem ogladanie dziesiejszych zdjeć.
Ale sie nie da, czytam , ogladam i strasznie becze .Nie da sie zatrzymać łez !!!!!!!!.

Posted

najważniejsze, ze sunia juz bedzie miała tylko lepiej...:lol:
rozmawiałam z patia - sunia już daje brzus do miziania i jest kochana

tylko ma dość tych potworków:evil_lol:

domy dla potworków potrzebne!!

Posted

ja sie wstepnie umówiłam z patrycja na piatek po południu
pomyślałam, ze mogłybyśmy (tzn Ty i ja) wtedy tez podjechać do cypiska (o ile jeszcze bedzie)
mam nadzieje, ze nie bedzie lodu (:lol: ) bo wtedy musze pozyczyć auto od adama, ale to by było dopiero po 18.00 tej (jak wróci z pracy)

Posted

ania, poprosilam patrycje o sprawdzenie starego domu cypiska, pani znowu zadzwonila i wydaje mi sie ze jej na nim bardzo zalezy, wiec moze juz pojdzie. ale to niedaleko wieliczki, wiec moglybysmy ew sprawdzic jak sie ma
mam nadzieje ze w piatek dalabym rade...
tzn tak zbye nie zrobic tego co ostatnio zrobil irysek.
Ta sunia jest w takim strasznym stanie ze az mi sie nie chce wierzyc..
Patrycja, mam jeszcze troche tego bosha o ktorym mowila perfi, i moge zalatwic duzo taniej kazda karme royala - tylko najszybciej dam rade weterynaryjna, bo bytowa musze zamawiac i ok 2 tygodnie czekam.

Posted

[quote name='kiwi']ania, poprosilam patrycje o sprawdzenie starego domu cypiska, pani znowu zadzwonila i wydaje mi sie ze jej na nim bardzo zalezy, wiec moze juz pojdzie. ale to niedaleko wieliczki, wiec moglybysmy ew sprawdzic jak sie ma
mam nadzieje ze w piatek dalabym rade...
tzn tak zbye nie zrobic tego co ostatnio zrobil irysek.
[/quote]

(ach irysek został obsłuzony bardzo profesjonalnie(:lol: ) - elegancko...)

ja z patia umówiłam sie w piatek na telefon (bo nie wiadomo jak u Niej z praca) wiec zadzwonie tez do Ciebie i wszystko dogadamy...

szykuj gazetki i stare koszulki dla maluchów

ja tez juz zbieram:evil_lol:

Posted

[B]Kiwi. [/B]Rojal - Bejbi dog ( nie wiem jak sie pisze poprawnie ) to jest super karma dla szczenitek do namaczania i robi sie z tego taka pulpa. Nie znam szczeniat które by tego nie lubiły .
Jak tylko przyjda przelewy , prześle do Patrycji.

Posted

sunia jest do adopcji - według tego co mówiła patia
musi jedynie pewnie troszke odzyc
no i najpierw chyba pójda szczeniaki, mama na koncu..:lol:
informacja o suni i szczeniolach ma być w krakowskim programie Kundel Bury i Kocury w najbliższy czwartek...

Posted

bede sie starala namowic meza, by sie zgodzil na sunie. Mysle, ze bardzo dobrze by sie dogadala z nasza Sigma.
Tak wiec mam troszke czasu...
Bede urabiac, urabiac, moze cos z tego wyjdzie...