kiwi Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Jayo, dostaniecie najlepsza suczynke :loveu: mowie wam!!! taka łobuziara, skory ma tyle ze dwa szczeniaki by weszly i zmarszczek tyle na mordce :loveu: wogole uprzejmie donoszę :lol: ze podczas odwiedzin u Patii dzisiaj stan szczeniatek byl nadwspaniały :lol: cuda! cuda! cuda! cuda! :loveu: Quote
swan Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 uffff, przeczytałam nareszcie cały wątek:crazyeye: mam jedno pytanie, bo dzięki postowi Patii o Pigwie na metamorfozach dowiedziałam się co się stało:-( a czy Deni jest na metamorfozach?????? pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i proszę ucałować kluseczki w fafelki:p Quote
jayo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Juz sie nie mozemy doczekac, ale nie chce zadnego zagrozenia wirusami dla malej. Czekamy na kolejne szczepienie... Quote
AniaB Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 jayo - mała jest piękna:loveu: nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze mnie oczarował bomber myśle i myślę o nim bardzo już nawet zastanawiałam sie jak go tu odgrodzić na czas gdy nas nie ma od leksy... hmmm - jeśli jakis maluch zostanie i nikt go nie bedzie chciał i nie bedzie chciał i nie bedzie chciał to przemyśle wszystko od początku:lol: chociaż nie ukrywam, ze ja to wolałabym jakąs bide do podleczenia a kluchy amatorów na pewno znajdą szybko:-( Quote
Alice i Kris :) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nawet nie masz pojęcia jak bardzo niektórzy by chcieli....ale chyba niestety za daleko mieszkamy od kluseczek :( chlipppppp Quote
AniaB Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ach alice - doskonale wiem co czujesz ja co prawda jestem blisko, ale tez nie mam tak łatwo:evil_lol: niestety nie zawsze jest tak jak chcemy:shake: Quote
Alice i Kris :) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No niestety...a jeszcze ktos mnie zdenerował pisząc na innym forum "[SIZE=3]Jak się chce mieć , to nie trzeba czekać . To psy czekają , wystarczy się rozejżeć" :( a ja pisze....probuje się dowiedziec co gdzie....i nic :( Chce pomoc a jeszcze ktoś mnei tarktuje jakbym siedziała i tylko czekała na psiaka grrr :([/SIZE] Quote
Alice i Kris :) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Najchętniej dogusia de bordeaux bo zawsze o nim marzyłam lub labradorka...jesteśmy zakochani w tych dwóch rasach :) Quote
Alice i Kris :) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Zostawiłam Ci wiadomość na gg :) Quote
nowahuta1 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jesteśmy umówieni na czwartek do okulisty w Warszawie.Malibu nas odbierze z Janek.:thumbs:Życzcie Deni powodzenia!!!:Dog_run: Quote
Alice i Kris :) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No to życzymy Deni dużżżżżżoooooooo zdrówka :) no i wam oczywiście też :) Quote
nowahuta1 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Jedziemy w czwartek do Warszawy do okulisty.:thumbs:Jesteśmy umówieni z Malibu w Jankach, skąd nas odbierze.Życzcie Deni powodzenia!!!:Dog_run: Quote
Patia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No pewnie , że życzymy i trzymamy kciuki:loveu: Quote
AniaB Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 trzymamy i liczymy, ze po powrocie deni spojrzy na kraków zupełnie innym okiem...:lol: Quote
Patia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Bylismy dziś sprawdzić jeden domek ale nic z tego nie będzie , jutro kolejna wizyta , zobaczymy. Quote
kiwi Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Patia, czy to ten domek, ktory byl wczoraj? Quote
blue.berry Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 nowahuta - powodzenia w warszawie - mozno trzymam kciuki za Denis - zeby sie okazalo ze oczko mozna bez problemu wyleczyc. Patia - czy to znaczy ze nadal 4 kluski szukaja domu? Alice i Kris - czy nadal myslicie nad adopcja Parysa? pozdrawiam serdecznie Quote
Alice i Kris :) Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Myslimy nad adopcją pieska....Parys...klusek....który będzie tego potrzebował....przeraża mnie to wszystko co się dzieje wokół Parysa ale strasznie mi go żal....więc my po prostu chcemy przygarnąc jakiegoś pieska...obojętnie którego...chcemy pomoc....czekamy wiec na informacje z każdej strony i zobaczymy co los pokarze Quote
Recommended Posts