Jump to content
Dogomania

Dog De Bordeaux :o) Sunia jest już gruba :o) a szczeniaki wielkie.

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jayo, dostaniecie najlepsza suczynke :loveu: mowie wam!!! taka łobuziara, skory ma tyle ze dwa szczeniaki by weszly i zmarszczek tyle na mordce :loveu:

wogole uprzejmie donoszę :lol:
ze podczas odwiedzin u Patii dzisiaj stan szczeniatek byl nadwspaniały :lol:
cuda! cuda! cuda! cuda!
:loveu:

Posted

uffff, przeczytałam nareszcie cały wątek:crazyeye:

mam jedno pytanie, bo dzięki postowi Patii o Pigwie na metamorfozach dowiedziałam się co się stało:-(

a czy Deni jest na metamorfozach??????

pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i proszę ucałować kluseczki w fafelki:p

Posted

jayo - mała jest piękna:loveu:
nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze

mnie oczarował bomber

myśle i myślę o nim bardzo

już nawet zastanawiałam sie jak go tu odgrodzić na czas gdy nas nie ma od leksy...
hmmm - jeśli jakis maluch zostanie i nikt go nie bedzie chciał i nie bedzie chciał i nie bedzie chciał to przemyśle wszystko od początku:lol:
chociaż nie ukrywam, ze ja to wolałabym jakąs bide do podleczenia

a kluchy amatorów na pewno znajdą szybko:-(

Posted

No niestety...a jeszcze ktos mnie zdenerował pisząc na innym forum "[SIZE=3]Jak się chce mieć , to nie trzeba czekać . To psy czekają , wystarczy się rozejżeć" :( a ja pisze....probuje się dowiedziec co gdzie....i nic :( Chce pomoc a jeszcze ktoś mnei tarktuje jakbym siedziała i tylko czekała na psiaka grrr :([/SIZE]

Posted

nowahuta - powodzenia w warszawie - mozno trzymam kciuki za Denis - zeby sie okazalo ze oczko mozna bez problemu wyleczyc.

Patia - czy to znaczy ze nadal 4 kluski szukaja domu?

Alice i Kris - czy nadal myslicie nad adopcja Parysa?

pozdrawiam serdecznie

Posted

Myslimy nad adopcją pieska....Parys...klusek....który będzie tego potrzebował....przeraża mnie to wszystko co się dzieje wokół Parysa ale strasznie mi go żal....więc my po prostu chcemy przygarnąc jakiegoś pieska...obojętnie którego...chcemy pomoc....czekamy wiec na informacje z każdej strony i zobaczymy co los pokarze