Jump to content
Dogomania

SAMBA - cudna sunia z MELINY - SZNAUCER OLBRZYM mix - została prawie krakuską :)

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Roszpunka']Kurczę, przegapiła kocina swoją szansę...
Jutro pewnie będzie Ci pewnie paradował przed nosem :shake:[/QUOTE]

Jutro to ja mu się na oczy nie pokażę :diabloti: Dziad jeden - a mógł dziś dupę w cieple grzać.

Posted

[quote name='Roszpunka']Nie musisz się pokazywać, sam Cię znajdzie :eviltong:[/QUOTE]

Do pracy i z pracy jadę z zamkniętymi oczami, z psami postaram się chodzić w inny rewir - nie znajdzie mnie futrzak durny - dziś po pracy byłam go szukać 4 razy :eviltong:

Posted

[quote name='Roszpunka']Znajdzie Cię, najwyżej wpakuje Ci się pod koła ;)[/QUOTE]

Ty Roszpunka, bez takich mi tu, bo rekonwalescenta to Tobie na tymczas przywiozę :roflt:

A Sambunia pojechała - oby tylko dobrze przyjęła się w nowym domku, jutro będę dzwoniła.

Posted

[quote name='mama_Alfika']Tak mi szkoda tej malizny :([/QUOTE]

A uwierzysz, że to już kolejna seria (robię raz w tygodniu), po której nie ma odzewu ... ? Dla mnie niezrozumiałe.

Posted

[quote name='eliza_sk']Niestety ... chociaż sprzedała się wspaniale :([/QUOTE]

Rany, a nie mogłaś Pepsika wyekspediować do DT jako pseudokłota - nikt by sie nie zorientował, wielkość taka sama...
A Samba jak do Państwa - grzeczna czy wariatka jak zwykle?

Posted

[quote name='eliza_sk']Ty Roszpunka, bez takich mi tu, bo rekonwalescenta to Tobie na tymczas przywiozę :roflt:
[/QUOTE]

U mnie na tymczasie może być wyłącznie rekonwalescent, ze względu na papugi :)
Ale może na razie się wstrzymam z przyjmowaniem kotów, bo mam w domu jednego takiego, co by kotka chętnie schrupał ;)

Posted

[quote name='potoczanka']Rany, a nie mogłaś Pepsika wyekspediować do DT jako pseudokłota - nikt by sie nie zorientował, wielkość taka sama...
A Samba jak do Państwa - grzeczna czy wariatka jak zwykle?[/QUOTE]

Cholera tymczas wyłącznie koci, więc chyba by nie przeszło :( Sambunia wyobraź sobie była w I kontakcie speszona i bojaźliwa, ale szybko rozruszała ogon i było już ok, chodziła z państwem na smyczy w ciemnościach - bo chyba coś światło wysiadło ?

[quote name='Roszpunka']U mnie na tymczasie może być wyłącznie rekonwalescent, ze względu na papugi :)
Ale może na razie się wstrzymam z przyjmowaniem kotów, bo mam w domu jednego takiego, co by kotka chętnie schrupał ;)[/QUOTE]

Oki, będę pamiętała i bez pytania w razie czego pędzę z owym do Kielc :)

Posted

[quote name='eliza_sk']

Oki, będę pamiętała i bez pytania w razie czego pędzę z owym do Kielc :)[/QUOTE]

A, to znaczy, że chcesz się kociny ostatecznie pozbyć? Pako już merda ogonkiem i się oblizuje ;)

Posted

[quote name='potoczanka']Światła nie było? Jak sprzątałam boks, świeciło się i w boksie, i nad Józiem... hmm[/QUOTE]

Nad Józiem nie było, w boksie ok.

Roszpunka, ja nie wiem kto kotu świetlaną przyszłość pod kołami wróżył :eviltong:

Posted

[quote name='eliza_sk']

Roszpunka, ja nie wiem kto kotu świetlaną przyszłość pod kołami wróżył :eviltong:[/QUOTE]

Ty osobiście, zapowiadając jazdę z zamkniętymi oczami (zresztą nie tylko jemu) :diabloti:

Posted

[COLOR=red][B]Bazarki na sznupki i Heidi:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218742-FAHRENHEIT-wisiorki-kasi%C4%85%C5%BCki-cuda-na-sznupy-do-7.12-g20[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/218747-MONNARI-PROMOD-UnitedColOfBen-RESERVED-i-in-na-sznupy-do-7.12-g20[/url][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Roszpunka']Ty osobiście, zapowiadając jazdę z zamkniętymi oczami (zresztą nie tylko jemu) :diabloti:[/QUOTE]

Kochana, przecież mam szofera - taka nierozumna to ja nie jestem :eviltong:

Posted

[quote name='eliza_sk']Kochana, przecież mam szofera - taka nierozumna to ja nie jestem :eviltong:[/QUOTE]

Ależ moja droga, skąd mogłam wiedzieć, że osobistego szofera posiadasz - to raz, a dwa, że ja się różnych szaleństw po ludziach spodziewam i akurat prowadzenie auta z zamkniętymi oczami nie jest wcale najbardziej ekstremalne ;)

Posted

[quote name='Roszpunka']Ależ moja droga, skąd mogłam wiedzieć, że osobistego szofera posiadasz - to raz, a dwa, że ja się różnych szaleństw po ludziach spodziewam i akurat prowadzenie auta z zamkniętymi oczami nie jest wcale najbardziej ekstremalne ;)[/QUOTE]

No taaa, odezwała się ta, co o 2 w nocy na spacer z psem potrafi wyjść ... :)

Posted

[quote name='eliza_sk']No taaa, odezwała się ta, co o 2 w nocy na spacer z psem potrafi wyjść ... :)[/QUOTE]

Żaden wyczyn, raczej rutyna ;)

Poza tym, wychodzę z trzema, więc nawet policjanci boją się mnie zaczepiać :evil_lol:

Posted

Właśnie dostałam smsa od Samby:[I]
"Samba przyjęła się bez jednego zgrzytu. Bardzo pokochała żonę. Mimo legowiska w salonie całą noc przespała grzecznie pod drzwiami sypialni. Pieski chodzą już wszystkie w stadzie. Dziękujemy bardzo"[/I]

:)