Jump to content
Dogomania

GERDA (ON) -ona NIE ZASŁUGUJE NA SCHRONISKO!!!!!!!!! POTRZEBNE OGŁOSZENIA

Recommended Posts

Posted

Na dogo jest już masa psich bid i z dnia na dzień przybywa tych nieszczęść. Zawsze staram się oszczędnie zakładać wątki. Tym razem dla tej suni zrobiłam wyjątek, chcę żeby więcej osób mogło dostrzec jej istnienie.

Gerda, przyjechała do schroniska kilka dni temu i od razu podbiła serca wszystkich:loveu:
Ma może 4 lata i jest mocno w typie owczarka niemieckiego, niestety przy próbach robienia zdjęć, często kładła uszy po sobie, dlatego wygląda tak jakby miała je klapnięte. Z charakteru to psi anioł, nie ciągnie na smyczy, lubi inne zwierzęta, mega łagodna do ludzi, można tak wymieniać bez końca. Niestety jej życie nie było usłane różami.
Przy próbach rzutu patykami, żeby sprawdzić czy sunia potrafi aportować, Gerda położyła się całym ciałem na ziemi chyba myśląc że dostanie lanie:-(

Za kilkanaście dni kończy kwarantannę, mam małe marzenie-chciałabym żeby znalazła dom najszybciej jak to możliwe. Taki pies jak ona nie zasługuje na schronisko...

Proszę o ogłoszenia dla "małej" kruszynki.

Posted

Aportowania chyba nie była uczona:(
Kładła się przerażona na widok każdego kija

Poza tym małym defektem to pies jakiego kiedyś chciałabym mieć.
Nie ma chyba osoby, która jej nie polubi:)

Posted

jeżeli zdjęcie z postu #2 przedstawia jej reakcję na kij... to eweidentnie musiała być bita... biedna sunia.
trzeba zwołać ON-kowe cioteczki: DONnka, joteska, Beta&Czata, bela51, martika&aischa (czy jako tak...)
magdyska25, unixena, telimena (wrocław), itp.
porozsyłaj zaproszenia... :)