barb Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Agula99']Barb, ty się nie pytaj tylko wrzucaj co chcesz, reklamuj co chcesz!!! I już!!! Nie przesadzaj z tym pytaniem!!! :)[/QUOTE] Dziękuję Agula. :lol: Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='barb']Dziękuję Agula. :lol:[/QUOTE] Nie ma za co, ale lepiej się reklamować na tych ruchliwych wątkach, bo tu to wiesz ostatnie podrygi ;) Quote
barb Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Agula99']Nie ma za co, ale lepiej się reklamować na tych ruchliwych wątkach, bo tu to wiesz ostatnie podrygi ;)[/QUOTE] Nie mam juz pomysłów.:shake: Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Beciu, jak to jeszcze nie zaglądłaś do Felusia???? No nieeeeeeeeeeee....;) Quote
Becia66 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='Agula99']Beciu, jak to jeszcze nie zaglądłaś do Felusia???? No nieeeeeeeeeeee....;)[/QUOTE] Agula zaglądam oczywiscie ale wiesz jak ze mną teraz jest. Zulę nie mogę spuścić z oka, a komp na górze i latam tak tylko na sekundę zostawiając dogomanię online, że można by pomysleć że nic nie robię tylko siedzę i klapię w klawisze...:diabloti: Feluś widać przeszczęsliwy :loveu:. Quote
Agula99 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Najnowsze wieści i fotki z Felusiowego domku!!!! :) [COLOR=red] Dzień dobry Pani ![/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR][COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR][COLOR=red] Jutro mija już 3 tygodnie od kiedy Feluś jest z nami. Ostatnio wymagał większej i szczególnej opieki, bo 08.12.2011 przeszedł zabieg kastracji. Wszystko znosił bardzo dzielnie,nawet później nic nie jęczał ani nie skamlał. Na 3cia dobę czuł się bardziej obolały i co chwila siadał,ale już jest dobrze. Mimo to ANI RAZ nie załatwił potrzeb fizjologicznych w domu. Co prawda schodził ze schodów sam ale trzeba było go już po schodach z powrotem wynieść. Męczył się bardzo a i kołnierz ochronny mu przeszkadzał. Śmiejemy się, że to piesek kanapowy, bo tak upodobał sobie wersalkę, że niechętnie z niej schodzi. Jest niezmiernie czuły i często prosi o drapanie za uszkami i pieszczoty. Co rano wita swoją panią i zaraz z powrotem jeszcze na chwile kładzie się. Bardzo rozumny psiak,kiedy powie mu się, ze zostaje w domu to rozumie to i ze zwieszoną głową wraca na posłanie. Wychodzi na dwór 3 razy dziennie o jednej porze i sam o tym przypomina idąc po smyczkę. Ostatnio nie miał dłuższych spacerów ze względu na zabieg i po załatwieniu się zaraz ciągnął do domu. Na niewielkim przymrozku trząsł się jak osika i trudno nam sobie wyobrazić jakby zniósł taki chłód w przytulisku. Najważniejsze, że jest z nami i chyba jest mu dobrze. Na razie musimy mu podleczyć trochę wątrobę, bo Pani weterynarz stwierdziła przy usypianiu go, że go boli. Obróżkę ze smyczką zostawiłam w gabinecie.[/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR][COLOR=red] Dziękuję Paniom bardzo za opiekę nad tymi zwierzakami i cieszę się, że coś mnie popchnęło do przeglądania Waszej strony internetowej. Feluś sprawia radość moim rodzicom, a dla mnie jego radość na moje przyjście to najpiękniejsze podziękowanie z jego strony.[/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR][COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR][COLOR=red] Serdecznie pozdrawiam[/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR][COLOR=red] Małgorzata T. [COLOR=black][IMG]http://img861.imageshack.us/img861/9145/felus12122011.jpg[/IMG] [IMG]http://img836.imageshack.us/img836/6418/feluspieszczoch12122011.jpg[/IMG] [IMG]http://img403.imageshack.us/img403/6281/feluszbolacymbrzuszkiem.jpg[/IMG] [IMG]http://img845.imageshack.us/img845/5846/feluszpania12122011.jpg[/IMG] [/COLOR][/COLOR] Quote
Becia66 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 jak ja kocham takie wieści....:loveu: Quote
majuska Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 i ja też, i ja też:multi::multi: te kocyki, mizianka:loveu: Quote
Agula99 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='majuska']i ja też, i ja też:multi::multi: te kocyki, mizianka:loveu:[/QUOTE] I taki właśnie domek widzę dla naszego Koksika!!! :) Quote
Becia66 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='Agula99']I taki właśnie domek widzę dla naszego Koksika!!! :)[/QUOTE] nie może być inaczej :lol: Quote
Recommended Posts