Rossie Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Jestem ciekawa, po jakich cenach sprzedaje się teraz haszczaki z rodowodem? Jakie są przeciętne stawki? Quote
Szamanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 A czy nie lepiej odwiedzić schroniska? Jest tyle biednych, potrzebujących huskich w schronach...:shake: Gdybym kilka lat temu miała taką wiedzę jak dziś - z pewnością wzięlabym haszczaka ze schronu a nie kupowała... Quote
Journey Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Szamanka, masz rację, ale wszystko zależy od tego, czy chcemy psa do sportu/wystaw/hodowli czy rekreacji. Quote
Rossie Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 No właśnie ja bardziej nastawiona jestem na wystawę i hodowlę, więc dlatego interesuję się rodowodowymi haszczakami. Quote
Szamanka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Rossie']No właśnie ja bardziej nastawiona jestem na wystawę i hodowlę, więc dlatego interesuję się rodowodowymi haszczakami.[/QUOTE] Zadzwoń więc do kilku hodowli lub napisz maila, a z pewnością uzyskasz interesujące Cię informacje. Quote
Biała_Wilczyca Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Przeciętna cena to 1200-2000zł,ale można też znaleźć oferty za 700zł Quote
Dominik- HANDLING Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 ale beznadziejny wątek i temat. Rossie jeżeli jesteś zinteresowana Sibarianami to napisz do hodowli a nie zadajesz (jak dla mnie) beznadziejne pytanie na forum ;) Jeżeli chodzi co o szczeniaka na wystawy , to cena napewno będzie duzo wyższa niż podane wyżej :) Quote
Journey Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Wszystko zależy od skojarzenia i hodowcy. Cena nie zawsze jest adekwatna do ''jakości'' psa ;) Quote
Recommended Posts