hop! Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Gammolen się skończył, ale myślę, że Pako nie musi go dłużej dostawać. Jest dobrze - sierść nie jest matowa i nie wypada w dużych ilościach. Zajrzyjcie proszę na mój pierwszy w życiu bazarek cegiełkowy - banerek w podpisie do niego zaprowadzi. Trzeba powstrzymać świerzbowce. Marzą o nowej kolonii o nazwie Pakolandia. ;) Quote
mysza 1 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Przyszłam do mojego ulubieńca. Ciekawe czy ktoś zadzwoni w jego sprawie... Quote
hop! Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Niedługo będzie w sprzedaży kwietniowy numer miesięcznika "Przyjaciel Pies", a w nim powinien być Pako. Quote
Cantadorra Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='hop!']Niedługo będzie w sprzedaży kwietniowy numer miesięcznika "Przyjaciel Pies", a w nim powinien być Pako.[/QUOTE] Nie kupuje tej gazety, ale kwietniowa kupię na pewno :) Quote
hop! Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='Cantadorra']Nie kupuje tej gazety, ale kwietniowa kupię na pewno :)[/QUOTE] Już można kupić. ;) [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/7941/pakowpp.jpg[/IMG] Quote
mysza 1 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Śliczne :) jaki zadowolony na tej kanapie :) Wzruszający tekst :) Lecę zaraz po gazetę i czekam na te telefony :) Dzięki Hop!:loveu: Quote
Mazowszanka13 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 [quote name='hop!']Już można kupić. ;) [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/7941/pakowpp.jpg[/IMG][/QUOTE] Świetny tekst i zdjęcie super dobrane :) Zwykle jest odzew na ogłoszenia w PP.... Quote
mysza 1 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [quote name='Mazowszanka']Świetny tekst i zdjęcie super dobrane :) Zwykle jest odzew na ogłoszenia w PP....[/QUOTE] Miejmy nadzieję, na razie cisza :( Quote
hop! Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='Mazowszanka']Świetny tekst i zdjęcie super dobrane :) Zwykle jest odzew na ogłoszenia w PP....[/QUOTE] Ktoś z redakcji przygotowuje tekst i dobiera zdjęcie. Pako ujawnił swoje dotąd skrywane umiejętności - potrafi parskać jak koń i polować na owady. ;) Quote
Cantadorra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Mam na pamiątkę gazetkę, kupiłam. Taka okazja trafia się rzadko, a Pako jest wyjątkowy. Trzymam kciuki, aby ktoś sensowny zadzwonił. Pako, brakuje tobie tylko szczęścia. Quote
mysza 1 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 [quote name='hop!']Ktoś z redakcji przygotowuje tekst i dobiera zdjęcie. Pako ujawnił swoje dotąd skrywane umiejętności - potrafi parskać jak koń i polować na owady. ;)[/QUOTE] Wielki jak koń, parska i poluje na owady ;) Może to nie pies ;) Quote
hop! Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='mysza 1']Wielki jak koń, parska i poluje na owady ;) Może to nie pies ;)[/QUOTE] Bywa też osłem i "podlewaczem". Jest rannym ptaszkiem i budzikiem. Na widok michy skacze jak zając - najchętniej spożywa na leżąco, na kanapie. Jest wyjątkowo wyjątkowy. ;) Quote
Cantadorra Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='hop!']- najchętniej spożywa na leżąco, na kanapie. Jest wyjątkowo wyjątkowy. ;)[/QUOTE] A to się nazywa lenistwo, ewentualnie rozpaskudzenie. Quote
hop! Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 [quote name='Cantadorra']A to się nazywa lenistwo, ewentualnie rozpaskudzenie.[/QUOTE] To, że spożywa na leżąco, to być może lenistwo, a to, że na kanapie, to rozpaskudzenie. Mogę nie rozpaskudzać i stawiać michę na podłodze, ale jak się położy przy jedzeniu, to nie będę go podnosić. ;) Quote
mysza 1 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [FONT=Verdana]Rozpaskudzenie to za duże słowo ;)[/FONT] Quote
Lemoniada Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 [quote name='mysza 1'][FONT=Verdana]Rozpaskudzenie to za duże słowo ;)[/FONT][/QUOTE] Pako jest duży, to i duże słowa do niego pasują ;) Quote
hop! Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Gdyby Pako dostawał jedzenie w miskach na stojaku, to byłoby mu wygodniej i bez problemu jadłby na stojąco. ;) Planuję (w kwietniu) zakup linki i będziemy z Pako ćwiczyć - najpierw w ogródku. ;) Quote
mysza 1 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 [quote name='Lemoniada']Pako jest duży, to i duże słowa do niego pasują ;)[/QUOTE] A słuszna uwaga ;) gapa ze mnie ;) [quote name='hop!']Gdyby Pako dostawał jedzenie w miskach na stojaku, to byłoby mu wygodniej i bez problemu jadłby na stojąco. ;) Planuję (w kwietniu) zakup linki i będziemy z Pako ćwiczyć - najpierw w ogródku. ;)[/QUOTE] Na stojaki nie ma teraz kasy ale w przypływie gotówki możemy kupić ;) Tylko kiedy... Quote
hop! Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='mysza 1']Na stojaki nie ma teraz kasy ale w przypływie gotówki możemy kupić ;) Tylko kiedy...[/QUOTE] Miski na stojaku będzie miał w domu stałym, a u mnie może spożywać na leżąco - jemu to bardzo odpowiada, natomiast mnie absolutnie nie przeszkadza. ;) Quote
hop! Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='mysza 1']Co słychać u Pako?[/QUOTE] Wszystko w porządku. Żyje. ;) Quote
mysza 1 Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 [quote name='hop!']Wszystko w porządku. Żyje. ;)[/QUOTE] Aleś się rozpisała ;) Zamówiłam mu kolejne ogłoszenia... Quote
mysza 1 Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Kacper, w dt u Chauwy, czeka na pomoc [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225418-Przyb%C5%82%C4%99da-znaleziona-pod-Serockiem-pom%C3%B3%C5%BCcie-go-uratowa%C4%87?p=18923612#post18923612[/url] Quote
Recommended Posts