Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gammolen się skończył, ale myślę, że Pako nie musi go dłużej dostawać. Jest dobrze - sierść nie jest matowa i nie wypada w dużych ilościach.

Zajrzyjcie proszę na mój pierwszy w życiu bazarek cegiełkowy - banerek w podpisie do niego zaprowadzi. Trzeba powstrzymać świerzbowce. Marzą o nowej kolonii o nazwie Pakolandia. ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='hop!']Niedługo będzie w sprzedaży kwietniowy numer miesięcznika "Przyjaciel Pies", a w nim powinien być Pako.[/QUOTE]
Nie kupuje tej gazety, ale kwietniowa kupię na pewno :)

Posted

[quote name='Cantadorra']Nie kupuje tej gazety, ale kwietniowa kupię na pewno :)[/QUOTE]

Już można kupić. ;)

[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/7941/pakowpp.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='hop!']Już można kupić. ;)

[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/7941/pakowpp.jpg[/IMG][/QUOTE]

Świetny tekst i zdjęcie super dobrane :)
Zwykle jest odzew na ogłoszenia w PP....

Posted

[quote name='Mazowszanka']Świetny tekst i zdjęcie super dobrane :)
Zwykle jest odzew na ogłoszenia w PP....[/QUOTE]

Ktoś z redakcji przygotowuje tekst i dobiera zdjęcie.

Pako ujawnił swoje dotąd skrywane umiejętności - potrafi parskać jak koń i polować na owady. ;)

Posted

[quote name='hop!']Ktoś z redakcji przygotowuje tekst i dobiera zdjęcie.

Pako ujawnił swoje dotąd skrywane umiejętności - potrafi parskać jak koń i polować na owady. ;)[/QUOTE]
Wielki jak koń, parska i poluje na owady ;) Może to nie pies ;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wielki jak koń, parska i poluje na owady ;) Może to nie pies ;)[/QUOTE]

Bywa też osłem i "podlewaczem". Jest rannym ptaszkiem i budzikiem. Na widok michy skacze jak zając - najchętniej spożywa na leżąco, na kanapie. Jest wyjątkowo wyjątkowy. ;)

Posted

[quote name='Cantadorra']A to się nazywa lenistwo, ewentualnie rozpaskudzenie.[/QUOTE]

To, że spożywa na leżąco, to być może lenistwo, a to, że na kanapie, to rozpaskudzenie. Mogę nie rozpaskudzać i stawiać michę na podłodze, ale jak się położy przy jedzeniu, to nie będę go podnosić. ;)

Posted

Gdyby Pako dostawał jedzenie w miskach na stojaku, to byłoby mu wygodniej i bez problemu jadłby na stojąco. ;)

Planuję (w kwietniu) zakup linki i będziemy z Pako ćwiczyć - najpierw w ogródku. ;)

Posted

[quote name='Lemoniada']Pako jest duży, to i duże słowa do niego pasują ;)[/QUOTE]
A słuszna uwaga ;) gapa ze mnie ;)
[quote name='hop!']Gdyby Pako dostawał jedzenie w miskach na stojaku, to byłoby mu wygodniej i bez problemu jadłby na stojąco. ;)

Planuję (w kwietniu) zakup linki i będziemy z Pako ćwiczyć - najpierw w ogródku. ;)[/QUOTE]
Na stojaki nie ma teraz kasy ale w przypływie gotówki możemy kupić ;) Tylko kiedy...

Posted

[quote name='mysza 1']Na stojaki nie ma teraz kasy ale w przypływie gotówki możemy kupić ;) Tylko kiedy...[/QUOTE]

Miski na stojaku będzie miał w domu stałym, a u mnie może spożywać na leżąco - jemu to bardzo odpowiada, natomiast mnie absolutnie nie przeszkadza. ;)

Posted

Kacper, w dt u Chauwy, czeka na pomoc [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225418-Przyb%C5%82%C4%99da-znaleziona-pod-Serockiem-pom%C3%B3%C5%BCcie-go-uratowa%C4%87?p=18923612#post18923612[/url]