halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo miałem napisane "mówiłaś" i za mało skasowałem :oops::oops:.....ale kicha :roll:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]Buhahahahahahahahahahaha aaaaaaaaaaaa! Buhahahahahahahahaha[/COLOR][/FONT][/B]:roflt: aż sobie skopiowałam ten chichot... Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo miałem napisane "mówiłaś" i za mało skasowałem :oops::oops:.....ale kicha :roll:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ojjjjjjjj nie stydaj noooo..........już się nie smieje:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']jak przyłapię, to Wam dam... :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]czuję się obserwowana:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=#008000]Buhahahahahahahahahahaha aaaaaaaaaaaa! Buhahahahahahahahaha[/COLOR][/FONT][/B]:roflt: aż sobie skopiowałam ten chichot...[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wszelkie prawa zastrzeżone :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']jak przyłapię, to Wam dam... :eviltong:[/quote] Wakacje są..... :razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wszelkie prawa zastrzeżone :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :eviltong:......:obrazic: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 dobra, dobra... wakacje są, ale "kuło" w oczy strasznie... a chichot zapożyczyłam ten jeden raz... Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Wakacje są..... :razz: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Właśnie! O!:razz:[/B][/COLOR][/FONT] :eviltong:......:obrazic:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No o co się spfyfałeś co?:razz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']dobra, dobra... wakacje są, ale "kuło" w oczy strasznie... a chichot zapożyczyłam ten jeden raz...[/quote] Jak u Ciebie coś znajdę, to na PW nie będę pisał - od razu światu dam znać :eviltong::p [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No o co się spfyfałeś co?:razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] a tak se :eviltong:......tez się kiedyś rozbuahahahaham :evil_lol: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak u Ciebie coś znajdę, to na PW nie będę pisał - od razu światu dam znać :eviltong::p a tak se :eviltong:......tez się kiedyś rozbuahahahaham :evil_lol:[/quote] i dobrze! w końcu polonistką jestem i skoro innym wytykam, innych poprawiam, to tym bardziej powinnam być gotowa przyjąć w razie czego krytykę! Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']dobra, dobra... wakacje są, ale "kuło" w oczy strasznie... a chichot zapożyczyłam ten jeden raz...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ten jeden raz nie pobiorę opłaty........będę łaskawa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='Menrzuś'] a tak se :eviltong:......tez się kiedyś rozbuahahahaham :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No już mnie tak nie strasz bo się będę jąkać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Bosssszzz ale się zagadałam.................. muszę zmykać:roll: bziuuuuuut ............... Papa:hand::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']i dobrze! w końcu polonistką jestem i skoro innym wytykam, innych poprawiam, to tym bardziej powinnam być gotowa przyjąć w razie czego krytykę![/quote] OK - przyjąłem do wiadomości......pilnuj się teraz :razz::p Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ten jeden raz nie pobiorę opłaty........będę łaskawa:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No już mnie tak nie strasz bo się będę jąkać:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Bosssszzz ale się zagadałam.................. muszę zmykać:roll: bziuuuuuut ...............[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papa:hand::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Raczej paluszki zaczną Ci nerwowo drgać :diabloti: Czymnij się :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']Onomatopeiczna ta Apple nasza... Pa![/quote] Chodzi Ci o te "bziuuuuuut"? To nie słyszałaś jak jabłko spada? Właśnie spadając robi "bziuuuuuut" :diabloti: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']OK - przyjąłem do wiadomości......pilnuj się teraz :razz::p[/quote] Staram się, ale wiem, że błędy popełniam też, ortograficzne zwłaszcza... a już wieczorami i po nockach to dość częśto... ale pilnować sie będę... choć wiem, że nadejdzie godzina zemsty... ;) Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']Staram się, ale wiem, że błędy popełniam też, ortograficzne zwłaszcza... a już wieczorami i po nockach to dość częśto... ale pilnować sie będę... choć wiem, że nadejdzie godzina zemsty... ;)[/quote] .....a ta chwila będzie słodka :p........:evil_lol: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']Onomatopeiczna ta Apple nasza... Pa![/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hihihihihihihihihihihihihihihihi ta Pani psorka nawet w wakacje nie może odpuścić .......musi o środkach stylistycznych:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hihihihihihihihihihihihihihihihi ta Pani psorka nawet w wakacje nie może odpuścić .......musi o środkach stylistycznych:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Przecież Ty już spadłaś :crazyeye:.........:diabloti: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Chodzi Ci o te "bziuuuuuut"? To nie słyszałaś jak jabłko spada? Właśnie spadając robi "bziuuuuuut" :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]teee uważaj bo jak zrobi pffffffffff to wiesz co bedzie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież Ty już spadłaś :crazyeye:.........:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuttttttttttt:scared:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]teee uważaj bo jak zrobi pffffffffff to wiesz co bedzie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ....robi się :shocked!:....albo :cunao: Quote
halbina Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 a tak mnie jakoś naszło... tęsknota za szkołą chyba... kryzys połowy wakacji... :roll: :oops: ale dźwiękonaśladownictwo opanowane Jabłuszkowa ma... (jak ja wielokropek) Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuttttttttttt:scared:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :hand::hand::loveu: Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='halbina']a tak mnie jakoś naszło... tęsknota za szkołą chyba... kryzys połowy wakacji... :roll: :oops: ale dźwiękonaśladownictwo opanowane Jabłuszkowa ma... (jak ja wielokropek)[/quote] To może jakąś letnią szkółkę dla tych z zaległościami założysz? :razz: Quote
Recommended Posts