Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzusiu, wpadłeś do nas z wizytą :loveu: to miłe......
A u mnie coś się z netem dzieje, bo co chwila wyskakuje "wystąpił błąd i ta aplikacja zostanie zamknięta....." ble ble ble ble, i mi brutalnie wszystko zamyka :angryy: wczoraj myślałam, że to wina śniegu, ale dzisiaj już tak nie pada, co więcej słoneczko nieśmiało do nas zagląda ;) .
A może wirus mi się przyplątał :crazyeye: ?

Posted

menrzuś a Ty byś "se" założył swoje konto na dogo a nie tak wykorzystywa nick żonki :cool3:

[quote name='Danusia12']A Szyszki i Asiorki dalej nie ma. A tak juz sie stęskniłem :-( Eeeech.[/QUOTE]

menrzusiu kochany miałam urwanie głowy :( wiesz przecież (zdjęcia widziałeś :razz: )
wiesz chyba że Krecik - Tosiek idzie w poniedziałek do nowego domku???
chyba się zapłaczę :placz: ja nie chce go oddawać :placz: (widziałes nowe zdjęcia :cool3: prawda że jest boski:placz: ???)

Posted

Cześć Asiorku :loveu:

Nie mogę z jednego komputera mieć dwóch nicków, a poza tym czasami sie przydaje :evil_lol:
A u Ciebie codziennie jestem i wszystkie zdjęcia jak i Ciebie widziałem :razz: Jak nie chcesz oddawać Krecika oddawać, to nie oddawaj :p cóż to znaczy przy pięciu zwierzakach jeszcze jedna mały krecik :lol:

A gdzie Ty zgubiłaś te pięć łapek??

Posted

[quote name='Danusia12']

A gdzie Ty zgubiłaś te pięć łapek??[/QUOTE]

[COLOR="Black"][SIZE="4"]AAAAAALEE CZAAAD :-o nie widziałam ognika nawet nie zwróciłam uwagi kiedy mi się zmienił z łapki w ogienek :multi: [/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='Danusia12']
Nie mogę z jednego komputera mieć dwóch nicków, a poza tym czasami sie przydaje :evil_lol: [/QUOTE]

a właśnie że możesz :eviltong: Ela i Krzyś tak mają :cool3:

Posted

nie :( ale się zakochałam i...wiedziałam, ze on tam siedząc nie ma szans :(
menrzuś a jak Ty właściwie masz na imie :cool3: bo tak głupio się do Ciebie cały czas zwracac menrzuś :roll:

Posted

A co to - jakiś kaszel Cię złapał??? Może czymś się od Krecika zaraziłaś??? Albo te długie z nim spacery nadwątliły Twoje zdrowie??? Dbaj o zdrówko Asiorku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: