Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Tak Bodziulko, Balbinka to ta co z Łodzi (Zgierza) do Wawki pojechała do nowego domku i zaginęła.

No mi do padnięcia niewiele brakuje :razz: ale piwerko musze na rozluźnienie siorbnąć ;)
Balbinka już śpi u pana na kolanach, musi się przytulać. Na szczęście cfana babka cały czas autobusami jeździła :D tam ciepło!

Posted

Noo pani z prowincji musiała stolyce zwiedzić, od śródmieścia po bemowo i żoliborz. Teraz umęczona śpi :)

No za bardzo to się nie rozluźniam, bo o 5 wstawanko i go to work :)
.... a jutro trza pity Vat porobić :shake:

Posted

[quote name='Danusia12']To śmigaj do wanny i do łóżeczka. Należy Ci się :calus:[/quote]
Widzisz wyszło ża cała nasza para poszła w gwizdek, ale Aga (pani Balbinki) jest w szoku, miała kooopę telefonów - Wyborcza, SM, Paluch, że akcja na szeroką skalę! i może dlatego Paluch zadzwonił a SM sama Balbisię na kanapę dostarczyła!

Posted

[quote name='AgaiTheta']Widzisz wyszło ża cała nasza para poszła w gwizdek, ale Aga (pani Balbinki) jest w szoku, miała kooopę telefonów - Wyborcza, SM, Paluch, że akcja na szeroką skalę! i może dlatego Paluch zadzwonił a SM sama Balbisię na kanapę dostarczyła![/quote]

Nie mów tak. Robiłyście wszystko, żeby ją znaleźć. I pieprzyć ordery - Wy wiecie, że to Wy ją znalazłyście własnym działaniem. I obojętnie kto je fizycznie znalazł.

Posted

...ale wiecie co ja to jestem powalona nieźle, normalnie rozdwojenie jaźni. W pracy oki oki ti ti ti pani księgowa, ale potem jakis czubek. Dzisiaj dzwoniłam do Chestera i kazałam dać mu telefon, bo musze z nim porozmawiać. Powiedział, że wszystko u niego ok, ale ma focha bo dzisiaj miał szczepienie. Pogadaliśmy jeszcze troszkę, daliśmy sobie buziaka na łącza i ok :loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']Nie mów tak. Robiłyście wszystko, żeby ją znaleźć. I pieprzyć ordery - Wy wiecie, że to Wy ją znalazłyście własnym działaniem. I obojętnie kto je fizycznie znalazł.[/quote]

eee to nie ważne jak się znalazła, ważne, że tak szybko. Agnieszka Balbinkowa na szczęście zrobiła wszystko co było potrzebne w takiej akcji!

Posted

[quote name='AgaiTheta']eee to nie ważne jak się znalazła, ważne, że tak szybko. Agnieszka Balbinkowa na szczęście zrobiła wszystko co było potrzebne w takiej akcji![/quote]

A ja i tak wiem, że tą Agnieszką Balbinkową właśnie Ty byłaś :eviltong: