Bodziulka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='AgaiTheta'] [SIZE=1]Balbinka już w domku :)[/SIZE][/quote] Balbinka to ta, która w Łodzi zginęła, czy jestem nie na czasie? Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Nie chciałem Ciebie wywoływać, bo myślałem, że padłaś po tej dzisiejszej akcji. Cały czas obserwowałem. Jesteś cu-dow-na :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='Bodziulka']Balbinka to ta, która w Łodzi zginęła, czy jestem nie na czasie?[/quote] Nie, Warszawa Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 już właśnie znalazłam jej wątek - przez tą sesję jestem tak opóźniona :placz: Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Tak Bodziulko, Balbinka to ta co z Łodzi (Zgierza) do Wawki pojechała do nowego domku i zaginęła. No mi do padnięcia niewiele brakuje :razz: ale piwerko musze na rozluźnienie siorbnąć ;) Balbinka już śpi u pana na kolanach, musi się przytulać. Na szczęście cfana babka cały czas autobusami jeździła :D tam ciepło! Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [B]Aga [/B]- tylko nie rozluźniaj się za bardzo :evil_lol: Ale pifko przed nocą dobrze robi, to fakt. Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Taa, kobitki zawsze sobie dadzą radę :lol: Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Noo pani z prowincji musiała stolyce zwiedzić, od śródmieścia po bemowo i żoliborz. Teraz umęczona śpi :) No za bardzo to się nie rozluźniam, bo o 5 wstawanko i go to work :) .... a jutro trza pity Vat porobić :shake: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 To śmigaj do wanny i do łóżeczka. Należy Ci się :calus: Quote
Bodziulka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 no wiecie co - na bemowie była i do Boxa w odwiedziny nie wpadła - niedobra Balbińska :mad: :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Danusia12']To śmigaj do wanny i do łóżeczka. Należy Ci się :calus:[/quote] Widzisz wyszło ża cała nasza para poszła w gwizdek, ale Aga (pani Balbinki) jest w szoku, miała kooopę telefonów - Wyborcza, SM, Paluch, że akcja na szeroką skalę! i może dlatego Paluch zadzwonił a SM sama Balbisię na kanapę dostarczyła! Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='AgaiTheta']Widzisz wyszło ża cała nasza para poszła w gwizdek, ale Aga (pani Balbinki) jest w szoku, miała kooopę telefonów - Wyborcza, SM, Paluch, że akcja na szeroką skalę! i może dlatego Paluch zadzwonił a SM sama Balbisię na kanapę dostarczyła![/quote] Nie mów tak. Robiłyście wszystko, żeby ją znaleźć. I pieprzyć ordery - Wy wiecie, że to Wy ją znalazłyście własnym działaniem. I obojętnie kto je fizycznie znalazł. Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 ...ale wiecie co ja to jestem powalona nieźle, normalnie rozdwojenie jaźni. W pracy oki oki ti ti ti pani księgowa, ale potem jakis czubek. Dzisiaj dzwoniłam do Chestera i kazałam dać mu telefon, bo musze z nim porozmawiać. Powiedział, że wszystko u niego ok, ale ma focha bo dzisiaj miał szczepienie. Pogadaliśmy jeszcze troszkę, daliśmy sobie buziaka na łącza i ok :loveu: Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 [quote name='Danusia12']Nie mów tak. Robiłyście wszystko, żeby ją znaleźć. I pieprzyć ordery - Wy wiecie, że to Wy ją znalazłyście własnym działaniem. I obojętnie kto je fizycznie znalazł.[/quote] eee to nie ważne jak się znalazła, ważne, że tak szybko. Agnieszka Balbinkowa na szczęście zrobiła wszystko co było potrzebne w takiej akcji! Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No tak. Już Ją na psyche padło. Czy ktoś z Elbląga może do Agi podjechać??? :mad: Ja chyba nie zdążę :shake: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 [quote name='AgaiTheta']eee to nie ważne jak się znalazła, ważne, że tak szybko. Agnieszka Balbinkowa na szczęście zrobiła wszystko co było potrzebne w takiej akcji![/quote] A ja i tak wiem, że tą Agnieszką Balbinkową właśnie Ty byłaś :eviltong: Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Menrzuś Ty mi tu nie fikaj, co nigdy z Argonkiem przez telefon nie rozmawiałeś? Ja z Thetą przy każdym wyjeździe musze poplotkować :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Hehe, nie - nigdy nie rozmawiałem z nim w przeciwieństwie do Danusi :lol: Quote
AgaiTheta Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Do ranka! O 8 na kawke wpadam! Pa pa! Quote
Menrzuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 A Szyszki i Asiorki dalej nie ma. A tak juz sie stęskniłem :-( Eeeech. Quote
AgaiTheta Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Hello, kawka gotowa! ....ale widze, że ja tu sama :-( Quote
Imbirka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 cześć szalona rodzinko, cześć Aguś, ja też na kawencję wpadłam:p Menrzuś coś mało tych zimowych fotencji:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Witajcie ciotki :multi: Najpierw trochę kawki;) Quote
Recommended Posts