Menrzuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Cześć Aga ;) Chesterek znalazł nowy domek. I szykuje się nowy domek dla jeszcze jednego szczęściarza :p Quote
Menrzuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A co to, [B]Agniest[/B] i [B]Imbir1[/B]? W poniedziałki kawy nie pijecie?:razz: Quote
Agniest Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 już się poprawiam :) kawka się robi.... Quote
Agniest Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Aguś, Menrzusiu - potzrebuję wsparcia bo mam deprechę :( to był ciężki weekend: moje sunie znowu się pogryzły dwa razy w ciągu jednego dnia ! A już myślałam, że będzie dobrze ....... ręce mi opadają...... Quote
Menrzuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Masz pełne wsparcie. A o co sie pożarły? Quote
Agniest Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 jeden raz o okruszek, który leżał gdzieś na podłodze - Beta sobie zaczęła memlać go i wtedy Żaba ją zaatakowała :( a tak się staram, chowam zawsze miski, pilnuję, by w pobliżu nie było nic do jedzenia...... a drugi raz to sama nie wiem o co, ale krew była nawet na tapecie w przedpokoju...... już nie wiem co mam robić..... Quote
Menrzuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nie jestem żadnym behawiorystą. Napisz do [B]joaaa -[/B] Jej rady bardzo nam pomogły. Na pewno atmosfera z TZ-em też chyba jest nieciekawa. Może trzeba jej założyć kaganiec? Pogadaj z joaaa - jesteśmy tu nie tylko po to b pomóc zwierzakom, ale sobie też :loveu: Quote
shirrrapeira Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Zdalam prawo handlowe teraz mnie czeka zdawanie finansow miedzynarodowyh i polityki pienieznej.Pozdrawiam przepiekne psiaki Quote
Menrzuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Ucz się, ucz - jak bedziesz potrzebowała kopa to napisz :evil_lol: Quote
Agniest Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 sorry, wiem że dzisiaj marny ze mnie kompan pogaduszek, ale cały czas myślę o suniach...... od 3 tygodni nawet na siebie nie zawarczały - myślałam wszystko będzie dobrze ...:shake: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A bo to ktoś zrozumie kobietki? :evil_lol: Mnie też pocieszano, że będzie dobrze i jest conajmniej lepiej niż było. Quote
Agniest Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 chyba wiele psów "po przejściach" nie może się odnaleźć, tak sobie to tłumaczę...... ale sądziłam że 4 mies. to wystarczający czas na zaakceptowanie nowego domu i wszystkiego co się z nim wiąże czyli również psa, który w tym domu był pierwszy. Może Żaba potrzebuje jeszcze więcej czasu ? Tak naprawdę to cudowna boksia, tylko..... Quote
Menrzuś Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 A pisałaś już do joaaa? Pogadajcie sobie. Ja to mogę najwyżej Ciebie pocieszyć, bądź podzielić sie moimi niefachowymi przypuszczeniami. Fachowiec Tobie bardziej pomoże. Nie myśl o tym tak dużo - ot wypadek przy pracy, nieporozumienie rodzinne jakich wiele. Będzie lepiej. Quote
Imbirka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cześć kochani:multi: jestem już się poprawiam:oops: przyszłam na kawkę[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/morning.gif[/IMG] Asior, kawały bowskie, poplułam monitor ze śmiechu:diabloti: Menrzuś ja poproszę jescz troszkę foteczek:lol: a tak wogóle jak robicie mi nocny nalot to pukajcie mocniej, bo ja wichurę przespałam to tymbardziej mie wasze latanie nie obudziło:p a szkoda Quote
AgaiTheta Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Hejka łobuzy :loveu: Ja też z kawusią zaszłam. U mnie dzisiaj ogrzewanie padło w pracy, mam w biurze 14 st. :mad: brrrrrrr ide na przegląd sierotek miłego dnia! Quote
Menrzuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Cześć dziewczyny :multi: Imbir - a jakie kawały na pw były - siąść i płakać :evil_lol: Następnym razem nalot będzie z lepszymi efektami audio-wizualnymi :razz: Jeszcze foteczki?? Zobaczymy co się da zrobić ;) Quote
Agniest Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hej :) kawka zaparzona, komp włączony a tu mnie wysyłają na miasto...... ale postaram się szybko wrócić :) Quote
Agniest Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dzięki za PW ;) , zaraz się zmobilizuję i napiszę do joaaa. A co tam u was? Quote
Menrzuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :lol: Ano byliśmy na spacerku. Oba pieski szalały w świeżym śniegu, chociaż mogę je spuszczać ze smyczy dopiero głęboko w lesie, bo Sylwa ciągle wrzeszczy na wszystkie inne psy. A z Argonem to już się zgrała - przynajmniej na dworze. Quote
AgaiTheta Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Pomóżcie podnosić: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=39131[/URL] :shake: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dla Ciebie Aga - prawie wszystko :razz: Quote
Recommended Posts