Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Aguś, Menrzusiu - potzrebuję wsparcia bo mam deprechę :( to był ciężki weekend: moje sunie znowu się pogryzły dwa razy w ciągu jednego dnia ! A już myślałam, że będzie dobrze ....... ręce mi opadają......

Posted

jeden raz o okruszek, który leżał gdzieś na podłodze - Beta sobie zaczęła memlać go i wtedy Żaba ją zaatakowała :( a tak się staram, chowam zawsze miski, pilnuję, by w pobliżu nie było nic do jedzenia...... a drugi raz to sama nie wiem o co, ale krew była nawet na tapecie w przedpokoju...... już nie wiem co mam robić.....

Posted

Nie jestem żadnym behawiorystą. Napisz do [B]joaaa -[/B] Jej rady bardzo nam pomogły.
Na pewno atmosfera z TZ-em też chyba jest nieciekawa. Może trzeba jej założyć kaganiec? Pogadaj z joaaa - jesteśmy tu nie tylko po to b pomóc zwierzakom, ale sobie też :loveu:

Posted

sorry, wiem że dzisiaj marny ze mnie kompan pogaduszek, ale cały czas myślę o suniach...... od 3 tygodni nawet na siebie nie zawarczały - myślałam wszystko będzie dobrze ...:shake:

Posted

chyba wiele psów "po przejściach" nie może się odnaleźć, tak sobie to tłumaczę...... ale sądziłam że 4 mies. to wystarczający czas na zaakceptowanie nowego domu i wszystkiego co się z nim wiąże czyli również psa, który w tym domu był pierwszy. Może Żaba potrzebuje jeszcze więcej czasu ? Tak naprawdę to cudowna boksia, tylko.....

Posted

A pisałaś już do joaaa? Pogadajcie sobie. Ja to mogę najwyżej Ciebie pocieszyć, bądź podzielić sie moimi niefachowymi przypuszczeniami. Fachowiec Tobie bardziej pomoże. Nie myśl o tym tak dużo - ot wypadek przy pracy, nieporozumienie rodzinne jakich wiele. Będzie lepiej.

Posted

cześć kochani:multi: jestem już się poprawiam:oops: przyszłam na kawkę[IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/morning.gif[/IMG]

Asior, kawały bowskie, poplułam monitor ze śmiechu:diabloti:
Menrzuś ja poproszę jescz troszkę foteczek:lol:
a tak wogóle jak robicie mi nocny nalot to pukajcie mocniej, bo ja wichurę przespałam to tymbardziej mie wasze latanie nie obudziło:p a szkoda

Posted

Cześć dziewczyny :multi:

Imbir - a jakie kawały na pw były - siąść i płakać :evil_lol: Następnym razem nalot będzie z lepszymi efektami audio-wizualnymi :razz: Jeszcze foteczki?? Zobaczymy co się da zrobić ;)

Posted

:lol: Ano byliśmy na spacerku. Oba pieski szalały w świeżym śniegu, chociaż mogę je spuszczać ze smyczy dopiero głęboko w lesie, bo Sylwa ciągle wrzeszczy na wszystkie inne psy. A z Argonem to już się zgrała - przynajmniej na dworze.