Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Bo jakbym z obiadem nie zdążył, to siwy dym...... i brak netu :shake:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
Napiszemy do Alfy odezwę- Uwolnić Menrzusia od garów:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Ale u mnie tak dzyń w dzyń jest ;)

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie prawda- cyganisz:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Nareszcie chmurki :multi:......cmokasy spod chmurek :kiss_2:

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]U mnie tez trochę chmurek i chłodnawy wiaterek:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]U mnie tez trochę chmurek i chłodnawy wiaterek:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Taaaaa....."free Menrzuś" :roflt:
Dzisiaj walnę na stół karafiorkiem z ziemniaczkami....a co! ;)

No może co drugi:razz:

Nareszcie ludzko-boksiowa pogoda :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaa....."free Menrzuś" :roflt:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooooo:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Dzisiaj walnę na stół karafiorkiem z ziemniaczkami....a co!
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no i super- uwielbiam:roll: i do tego kefirek:loveu:, ić bo mi smaka narobiłeś:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

No może co drugi:razz:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]
No własnie:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Nareszcie ludzko-boksiowa pogoda :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]yyyyyyyyy tam:roll: zimno:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]yyyyyyyyy tam:roll: zimno:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No przecież, że nie jogurcik :eviltong::lol:.....aaaaaa, jeszcze jakieś pomiędorki ze szczypiorkiem.....no i może truskaweczki ze śmietanką, albo cuś takiego :razz:

zimno? :crazyeye:.....IDEAŁ jest :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecież, że nie jogurcik :eviltong::lol:.....aaaaaa, jeszcze jakieś pomiędorki ze szczypiorkiem.....no i może truskaweczki ze śmietanką, albo cuś takiego :razz:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ide se -robisz to specjalnie a ja tu ślinotoku dostaje............ [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:obrazic: Pffff[/B][/COLOR][/FONT]

zimno? :crazyeye:.....IDEAŁ jest :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]no coś ty..............ZIMNO!!!!:placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no coś ty..............ZIMNO!!!!:placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No nie ić, nie ić......robię tylko plan zajęć na dzisiaj :p

To ubierz się wreszcie, a nie na golasa ganiasz.....tak to pewnie, że chłodno jest :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie ić, nie ić......robię tylko plan zajęć na dzisiaj :p

To ubierz się wreszcie, a nie na golasa ganiasz.....tak to pewnie, że chłodno jest :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja na golasa:crazyeye:...............w domu:crazyeye: coś ty jak na golasa to tyko po Dogo:diabloti:

Dobra tak czy inaczej musze znikać bo Krosiu ma bardzo rzadką chorobę i musi często wychodzić:evil_lol: Bede jak zwykle;):loveu:

Papapapapaa:loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja na golasa:crazyeye:...............w domu:crazyeye: coś ty jak na golasa to tyko po Dogo:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra tak czy inaczej musze znikać bo Krosiu ma bardzo rzadką chorobę i musi często wychodzić:evil_lol: Bede jak zwykle;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papapapapaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Do następnegooooooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja na golasa:crazyeye:...............w domu:crazyeye: coś ty jak na golasa to tyko po Dogo:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra tak czy inaczej musze znikać bo Krosiu ma bardzo rzadką chorobę i musi często wychodzić:evil_lol: Bede jak zwykle;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papapapapaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Nie ić! nie ić!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie ić! nie ić![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Musze! lece! Wróce..........pa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Musze! lece! Wróce..........pa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no śmigaj już, bo się spóźnisz i będzie na nas :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaa....."free Menrzuś" :roflt:
Dzisiaj walnę na stół karafiorkiem z ziemniaczkami....a co! ;)

[/quote]

aż mi się obiadku zachciało, chociaż dopiero pora drugiego śniadanka ;)

witam wszystkich :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']no śmigaj już, bo się spóźnisz i będzie na nas :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja nigdy nie zwalam na was:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Ktoś mi neta ukradł :crazyeye: i dopiero teraz oddał

[quote name='Agniest']aż mi się obiadku zachciało, chociaż dopiero pora drugiego śniadanka ;)

witam wszystkich :multi:[/quote]

Takie proste jedzonko - gdzie te czasy ze Shirrrowymi spacjałami :roll:

dzieńdoberek :multi:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja nigdy nie zwalam na was:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

taaaaaa......tylko bejsbolami rzucasz :eviltong:

[quote name='Agniest']i co z tym karafiorkiem ? :) :)[/quote]

już w garnku.....świeżo zmielona bułka też juz jest.....zaraz z ziemniaczkami się zrobi cuś i w czasie gotowania - sałatka :lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ktoś mi neta ukradł :crazyeye: i dopiero teraz oddał

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ja juz myślałam że zapomniałes że ja tutaj czekam:-([/COLOR][/FONT][/B]
[B][/B]
taaaaaa......tylko bejsbolami rzucasz :eviltong:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie rzucam tylko macham ;)[/COLOR][/FONT][/B]

już w garnku.....świeżo zmielona bułka też juz jest.....zaraz z ziemniaczkami się zrobi cuś i w czasie gotowania - sałatka :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mniammmmmmmmmmm:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mniammmmmmmmmmm:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No nie mów, że się stęskniłaś :razz:

Aleś się dokładna zrobiła - ok.....machasz :eviltong:

Zaraz śmignę kończyć to arcydzieło :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No nie mów, że się stęskniłaś :razz:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]powiedziała bym ale nie moge........bo mnie zarasz zrugasz że takie rzeczy to na PW:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Aleś się dokładna zrobiła - ok.....machasz :eviltong:

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dokładonść to moja maksyma:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Zaraz śmignę kończyć to arcydzieło :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooooo dopppssszzzzz:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooooo dopppssszzzzz:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

no mówiłem, że taką otwartą insynuacyjność to na PW!! :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']no mówiłem, że taką otwartą insynuacyjność to na PW!! :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No widzisz...no i o tym własnie mówię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No widzisz...no i o tym własnie mówię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wiedziałem, że się nie załamiesz :calus:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiedziałem, że się nie załamiesz :calus:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zahartowałes mnie:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]