apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo jakbym z obiadem nie zdążył, to siwy dym...... i brak netu :shake: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] Napiszemy do Alfy odezwę- Uwolnić Menrzusia od garów:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Ale u mnie tak dzyń w dzyń jest ;) [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie prawda- cyganisz:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Nareszcie chmurki :multi:......cmokasy spod chmurek :kiss_2: [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]U mnie tez trochę chmurek i chłodnawy wiaterek:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]U mnie tez trochę chmurek i chłodnawy wiaterek:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Taaaaa....."free Menrzuś" :roflt: Dzisiaj walnę na stół karafiorkiem z ziemniaczkami....a co! ;) No może co drugi:razz: Nareszcie ludzko-boksiowa pogoda :multi: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa....."free Menrzuś" :roflt: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Noooooo:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Dzisiaj walnę na stół karafiorkiem z ziemniaczkami....a co! [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no i super- uwielbiam:roll: i do tego kefirek:loveu:, ić bo mi smaka narobiłeś:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] No może co drugi:razz: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] No własnie:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Nareszcie ludzko-boksiowa pogoda :multi:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]yyyyyyyyy tam:roll: zimno:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]yyyyyyyyy tam:roll: zimno:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No przecież, że nie jogurcik :eviltong::lol:.....aaaaaa, jeszcze jakieś pomiędorki ze szczypiorkiem.....no i może truskaweczki ze śmietanką, albo cuś takiego :razz: zimno? :crazyeye:.....IDEAŁ jest :multi: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']No przecież, że nie jogurcik :eviltong::lol:.....aaaaaa, jeszcze jakieś pomiędorki ze szczypiorkiem.....no i może truskaweczki ze śmietanką, albo cuś takiego :razz: [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]ide se -robisz to specjalnie a ja tu ślinotoku dostaje............ [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]:obrazic: Pffff[/B][/COLOR][/FONT] zimno? :crazyeye:.....IDEAŁ jest :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]no coś ty..............ZIMNO!!!!:placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]no coś ty..............ZIMNO!!!!:placz::placz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No nie ić, nie ić......robię tylko plan zajęć na dzisiaj :p To ubierz się wreszcie, a nie na golasa ganiasz.....tak to pewnie, że chłodno jest :eviltong: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie ić, nie ić......robię tylko plan zajęć na dzisiaj :p To ubierz się wreszcie, a nie na golasa ganiasz.....tak to pewnie, że chłodno jest :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja na golasa:crazyeye:...............w domu:crazyeye: coś ty jak na golasa to tyko po Dogo:diabloti: Dobra tak czy inaczej musze znikać bo Krosiu ma bardzo rzadką chorobę i musi często wychodzić:evil_lol: Bede jak zwykle;):loveu: Papapapapaa:loveu: [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja na golasa:crazyeye:...............w domu:crazyeye: coś ty jak na golasa to tyko po Dogo:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra tak czy inaczej musze znikać bo Krosiu ma bardzo rzadką chorobę i musi często wychodzić:evil_lol: Bede jak zwykle;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papapapapaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Do następnegooooooo :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja na golasa:crazyeye:...............w domu:crazyeye: coś ty jak na golasa to tyko po Dogo:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dobra tak czy inaczej musze znikać bo Krosiu ma bardzo rzadką chorobę i musi często wychodzić:evil_lol: Bede jak zwykle;):loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Papapapapaa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Nie ić! nie ić! Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie ić! nie ić![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Musze! lece! Wróce..........pa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Musze! lece! Wróce..........pa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No to papa :multi: Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Musze! lece! Wróce..........pa:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] no śmigaj już, bo się spóźnisz i będzie na nas :evil_lol: Quote
Agniest Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa....."free Menrzuś" :roflt: Dzisiaj walnę na stół karafiorkiem z ziemniaczkami....a co! ;) [/quote] aż mi się obiadku zachciało, chociaż dopiero pora drugiego śniadanka ;) witam wszystkich :multi: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']no śmigaj już, bo się spóźnisz i będzie na nas :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja nigdy nie zwalam na was:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Widzę Cię, Jabłuszkowa![/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ossszzzz:errrr:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ktoś mi neta ukradł :crazyeye: i dopiero teraz oddał [quote name='Agniest']aż mi się obiadku zachciało, chociaż dopiero pora drugiego śniadanka ;) witam wszystkich :multi:[/quote] Takie proste jedzonko - gdzie te czasy ze Shirrrowymi spacjałami :roll: dzieńdoberek :multi: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]ja nigdy nie zwalam na was:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] taaaaaa......tylko bejsbolami rzucasz :eviltong: [quote name='Agniest']i co z tym karafiorkiem ? :) :)[/quote] już w garnku.....świeżo zmielona bułka też juz jest.....zaraz z ziemniaczkami się zrobi cuś i w czasie gotowania - sałatka :lol: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Ktoś mi neta ukradł :crazyeye: i dopiero teraz oddał [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A ja juz myślałam że zapomniałes że ja tutaj czekam:-([/COLOR][/FONT][/B] [B][/B] taaaaaa......tylko bejsbolami rzucasz :eviltong: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]nie rzucam tylko macham ;)[/COLOR][/FONT][/B] już w garnku.....świeżo zmielona bułka też juz jest.....zaraz z ziemniaczkami się zrobi cuś i w czasie gotowania - sałatka :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mniammmmmmmmmmm:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mniammmmmmmmmmm:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No nie mów, że się stęskniłaś :razz: Aleś się dokładna zrobiła - ok.....machasz :eviltong: Zaraz śmignę kończyć to arcydzieło :evil_lol: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie mów, że się stęskniłaś :razz: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]powiedziała bym ale nie moge........bo mnie zarasz zrugasz że takie rzeczy to na PW:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Aleś się dokładna zrobiła - ok.....machasz :eviltong: [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dokładonść to moja maksyma:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Zaraz śmignę kończyć to arcydzieło :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooooo dopppssszzzzz:roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nooooo dopppssszzzzz:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] no mówiłem, że taką otwartą insynuacyjność to na PW!! :diabloti: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']no mówiłem, że taką otwartą insynuacyjność to na PW!! :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No widzisz...no i o tym własnie mówię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No widzisz...no i o tym własnie mówię:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wiedziałem, że się nie załamiesz :calus: Quote
apple Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Wiedziałem, że się nie załamiesz :calus:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zahartowałes mnie:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts